نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل در Api

  1. #1

    Smile مشکل در Api

    سلام دوستان من یک فایل Api دانلود کردم
    میخواستم ببینم میشه توابع Api رو به Dll تبدیل کرد؟
    ضمنا وقتی Bulid میزنم یه سری کد میبینم که مشکل دارن مثل زیر

    public byte[] ReadData(int length = 1024)
    {
    return Socket_read(length);
    }

    چرا واسه int مقدار تعیین کرده؟
    اگه کسی بلده راهنمایی کنه ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    پونک
    سن
    42
    پست
    490

    نقل قول: مشکل در Api

    وقتي در تعريف يك متد به پارامتر ورودي مقداري داده مي شود بدين معني است كه اگر در هنگام فراخواني متد به اين پارامتر مقداري داده نشود، همان مقدار داده شده در تعريف متد در نظر گرفته مي شود. اين مورد همون Optional Parameters هست

    بايد دقت كرد كه پارامترهاي اين شكلي حتما بايد بعد از تمامي پارامترهاي ديگه در تعريف متد بيان.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    پونک
    سن
    42
    پست
    490

    نقل قول: مشکل در Api

    در مثال شما (ReadData(1024 با ()ReadData فرقي ندارد.

  4. #4
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: مشکل در Api

    نقل قول نوشته شده توسط alireza_kaka مشاهده تاپیک
    سلام دوستان من یک فایل Api دانلود کردم
    میخواستم ببینم میشه توابع Api رو به Dll تبدیل کرد؟
    سلام.
    توابع API خودشون داخل DLL های ویندوز هستند! اگر منظورتون اینه که یک managed wrapper بنویسید؛ بله میشه. البته فکر کنم قبلا مایکرو سافت زحمتش رو کشیده باشه, در مورد:
    Windows API Code Pack for .net
    جستجو کنید.
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

تاپیک های مشابه

  1. مشکل google api key : لطفا کمک کنید
    نوشته شده توسط omid_student در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 20 آبان 1392, 19:13 عصر
  2. مشکل با API EnumFont
    نوشته شده توسط Reza,M در بخش VB.NET
    پاسخ: 12
    آخرین پست: چهارشنبه 06 اردیبهشت 1391, 14:30 عصر
  3. مشکل در تبدیل تابع Api جهت استفاده در دات نت
    نوشته شده توسط niloufar در بخش VB.NET
    پاسخ: 10
    آخرین پست: یک شنبه 19 شهریور 1385, 15:06 عصر
  4. من در transparent کردن picturebox در VB6 با API یک مشکل بزرگ دارم ... لطفا کمک کنید
    نوشته شده توسط mkbo_webmaster در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 20 فروردین 1385, 16:05 عصر
  5. مشکل با api
    نوشته شده توسط chargen در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 23 مهر 1384, 18:45 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •