نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: آیا میشود یک مقدار برگشتی از یک رویداد یا کال بک گرفت ؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار arman_Delta2002
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    بابلسر
    سن
    37
    پست
    707

    آیا میشود یک مقدار برگشتی از یک رویداد یا کال بک گرفت ؟

    سلام
    چند سوال خیلی مهم و حساس برام 2-3 روزه مطرح شده و بد جور مشغولم کرده
    چطور میشه یک DLL نوشت که داخل اون به رویداد اتفاق بیفته و یه لیست رو پر کنه و لیست رو برگردونه ؟
    اگه این DLL روی وب سرویس باشه چی ؟
    ایا با استفاده از Call back میشه این کار رو انجام داد ؟
    یعنی یه کال بگ به رویدادی بفرستی و بعد یه کلاس لیستی رو رویداده پر کنه و پس بفرسته
    مغزم تبخییر شده سر این ماجرا !!

  2. #2

    نقل قول: آیا میشود یک مقدار برگشتی از یک روداد یا کال بک گرفت ؟

    منظورتون واضح نفهمیدم
    ولی فک کنم میخوای یه رویداد تعریف کنی که وقتی اتفاق افتاد اون رویداد یه لیست برگردونه
    اگه درست فهمیدم یه راه ساده اینه


    ساخت رویداد
    public event EventHandler ChangeSelect;

    صدا زدن رویداد
    if (ChangeSelect != null)
    ChangeSelect(NewList, EventArgs.Empty);

    هندل کردن رویداد
    void UserControl1_ChangeSelect(object sender, EventArgs e)
    {
    var x = (List<string>)object;
    }






  3. #3
    کاربر دائمی آواتار arman_Delta2002
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    بابلسر
    سن
    37
    پست
    707

    نقل قول: آیا میشود یک مقدار برگشتی از یک روداد یا کال بک گرفت ؟

    اره این راه ساده ای هست تو خود فرم میشه راحت حل کرد ولی اگه رویداد تو یک DLL روی یک هاست باشه و از طریق WCF سرویس وصل باشیم چطور باید برنامه ما گوش به زنگ باشه که یک رویداد روی سرور اجرا شد بفهمه و داده ها رو بعد از انجام اون رویداد از سرور بگیره ؟

    من میخوام وقتی رکوردی روی سرور توی دیتابیس جدول ایجاد شد به برنامم خبر بده که کدوم رکورد بوده
    تا اینجا که بهمه رکورد اضافه شده رو میفهمه و رویداد توی DLL اجرا میشه و داده ها رو پر میکنه ولی چطور برنامه بفهمه که اون رویداد روی سرور اجرا شده ؟

  4. #4

    نقل قول: آیا میشود یک مقدار برگشتی از یک روداد یا کال بک گرفت ؟


  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,436

    نقل قول: آیا میشود یک مقدار برگشتی از یک روداد یا کال بک گرفت ؟

    اگه از WCF استفاده میکنید میتونید Subscription داشته باشید.
    http://msdn.microsoft.com/en-us/magazine/cc163537.aspx
    http://wcftutorial.net/WCF-Events.aspx

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 06 دی 1389, 08:32 صبح
  2. آیا میشود Service Manager ، SQL زا Stop کرد
    نوشته شده توسط Laia2005 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 07 اردیبهشت 1387, 10:03 صبح
  3. دریافت مقدار برگشتی از SP در دات نت 2
    نوشته شده توسط peymannaji در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 11
    آخرین پست: یک شنبه 10 تیر 1386, 11:33 صبح
  4. آیا میشود در برنامه اجراپی command را داشته باشیم
    نوشته شده توسط naderigh در بخش Foxpro
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 26 مرداد 1383, 02:49 صبح
  5. آیا میشود صفحه پشت برنامه ستاپ Packager , رو تغییر داد؟
    نوشته شده توسط VB6.0 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 25 فروردین 1383, 08:57 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •