نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: علت این ارور هنگام Select زدن به SQL Server 2008

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار moharam1370
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    قم
    پست
    121

    علت این ارور هنگام Select زدن به SQL Server 2008

    علت این ارور هنگام Select زدن به SQL Server 2008
    Untitled.jpg

  2. #2
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,181

    نقل قول: علت این ارور هنگام Select زدن به SQL Server 2008

    احتمال خیلی زیاد یه جای برنامه کانکشنت رو باز گذاشتین و دیگه نبسیتدش!!!!

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کنار یه ساحل خیلی زیبا
    پست
    922

    نقل قول: علت این ارور هنگام Select زدن به SQL Server 2008

    نقل قول نوشته شده توسط moharam1370 مشاهده تاپیک
    علت این ارور هنگام Select زدن به SQL Server 2008
    Untitled.jpg
    با سلام خطای تایم اوت راداده ظاهرا اتصال به پایگاه داده از حد معمول بیشتر طول میکشه کانکشن استرینگت رو بذار

  4. #4
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,181

    نقل قول: علت این ارور هنگام Select زدن به SQL Server 2008

    اگه این نبود کد برنامه (یا select) رو بزار چک کنیم

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار moharam1370
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    قم
    پست
    121

    نقل قول: علت این ارور هنگام Select زدن به SQL Server 2008

    8 تا جدول در بانکم دارم ، که داخل هر کدوم اطلاعاتی مثل مبلغ ، تاریخ و ... ثبت شده ؛ حالا میخوام گزارش ماهیانه درست کنم ، یعنی از داخل هر جدول ماه های سال رو (فروردین ، اردیبهشت و .... و اسفند) بدست بیارم که دستوراتم اصلاً بهینه نیس دستوراتی که من نوشتم حاصل 96 بار Select به SQL می باشد ...

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار moharam1370
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    قم
    پست
    121

    نقل قول: علت این ارور هنگام Select زدن به SQL Server 2008

    تصویری از فرم گزارشم ...

    Untitled.jpg

  7. #7
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    همین حوالی
    پست
    90

    نقل قول: علت این ارور هنگام Select زدن به SQL Server 2008

    نقل قول نوشته شده توسط moharam1370 مشاهده تاپیک
    8 تا جدول در بانکم دارم ، که داخل هر کدوم اطلاعاتی مثل مبلغ ، تاریخ و ... ثبت شده ؛ حالا میخوام گزارش ماهیانه درست کنم ، یعنی از داخل هر جدول ماه های سال رو (فروردین ، اردیبهشت و .... و اسفند) بدست بیارم که دستوراتم اصلاً بهینه نیس دستوراتی که من نوشتم حاصل 96 بار Select به SQL می باشد ...
    میشه کدهاتون رو اینجا قرار بدید؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار moharam1370
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    قم
    پست
    121

    نقل قول: علت این ارور هنگام Select زدن به SQL Server 2008

                Temp_Fct_Sood.Items.Clear();
    Add_Name_Month(Lst_Month);
    Lst_N_Fct_Foroosh.Items.Clear();

    for (var k = 1; k < 13; k++)
    {
    Temp_K = "";

    if (k < 10)
    Temp_K = "0" + k;
    else
    Temp_K = k.ToString();

    Sumer = 0;

    for (var i = 0; i < 9; i++)
    {
    var Str_Temp = "SELECT SUM(Se_Money) " +
    "FROM " + CM1.Get_List(i) +
    " WHERE(Se_Fac_Date LIKE N'%" + Temp_Mount_Year + "/" + Temp_K + "%')";

    Sumer = Sumer + Convert.ToDecimal(SQL.Text_All_SQL(SQL_Base.Movahe di_Base, Str_Temp));

    }
    Temp_Fct_Sood.Items.Clear();
    Lbl_Month.Text = Week1.Rtn_Month();
    Lst_N_Fct_Foroosh.Items.Add(Sumer.ToString());
    }


    من داخل برنامه ام از کانکشن استرینگ استفاده نکرده برای این کار (تمام عملیات sql) از dll ای که برای پروژه هام ساختم استفاده می کنم ، داخل کدها مشخصه ...
    آخرین ویرایش به وسیله moharam1370 : یک شنبه 25 آبان 1393 در 19:18 عصر

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار j_naroogha@yahoo.com
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    Microfoft Visual Studio Ultimate Version
    سن
    33
    پست
    388

    نقل قول: علت این ارور هنگام Select زدن به SQL Server 2008

    دوست عزیز connectionstring مشکل داره...

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار moharam1370
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    قم
    پست
    121

    نقل قول: علت این ارور هنگام Select زدن به SQL Server 2008

    نقل قول نوشته شده توسط j_naroogha@yahoo.com مشاهده تاپیک
    دوست عزیز connectionstring مشکل داره...
    نه مشکل نداره چون تعداد Select ها زیاده پیغام تایموت میده ، سال 93 رو راحت حساب می کنه ، سال 92 رو که می خواد حساب کنه خطا میده ...

تاپیک های مشابه

  1. سوال: ارور هنگام Attach کردن بانک اطلاعاتی ، فکر می کنید علت این ارور چیه؟
    نوشته شده توسط Shamim832 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 05 اسفند 1392, 09:09 صبح
  2. خطا هنگام کانکت شدن به sql server 2008 r2
    نوشته شده توسط mahdi_7610 در بخش مسائل مرتبط با نصب و راه اندازی
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 31 مرداد 1392, 10:32 صبح
  3. پیغام خطا هنگام اتچ کردن به SQL Server 2008 Express
    نوشته شده توسط nader.golab در بخش Setup و Deployment
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 08 اردیبهشت 1392, 07:51 صبح
  4. پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 29 آبان 1390, 11:17 صبح
  5. علت این ارور چیه؟؟
    نوشته شده توسط hamhik در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 08 اردیبهشت 1386, 19:02 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •