نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: تفکیک اندیس های زوج و فرد یک آرایه در دو آرایه جداگانه

  1. #1

    Question تفکیک اندیس های زوج و فرد یک آرایه در دو آرایه جداگانه

    با سلام یه آرایه به طول n درم که می خوام اندیس های زوج این آرایه را در یک آرایه و اندیس های فرد را در آرایه دیگر بریزیم چکار باید کنم.

  2. #2

    نقل قول: تفکیک اندیس های زوج و فرد یک آرایه در دو آرایه جداگانه

    این کد رو امتحان کن :

    int[] numbers = new int[10];
    int zojcount=1;
    int fardcount=1;

    numbers[1] = 126;
    numbers[2] = 14;
    numbers[3] = 58;
    numbers[4] = 45;


    int[] fard = new int[3];
    int[] zoj = new int[3];
    for(int i=1;i<=4;i++)
    {
    if (i % 2 == 0)
    {

    zoj[zojcount] = numbers[i];
    zojcount++;

    }

    if (i % 2 != 0)
    {

    fard[fardcount] = numbers[i]; ;
    fardcount++;


    }


  3. #3

    نقل قول: تفکیک اندیس های زوج و فرد یک آرایه در دو آرایه جداگانه



    string[] str = new string[20];
    int i = 0;
    var q1 = (from x1 in
    (from x in str.AsEnumerable()
    select new
    {
    INDEX = i++,
    Value = x
    })
    where x1.INDEX % 2 == 0
    select x1.Value).ToArray();
    i = 0;
    var q2 = (from x1 in
    (from x in str.AsEnumerable()
    select new
    {
    INDEX = i++,
    Value = x
    })
    where x1.INDEX % 2 != 0
    select x1.Value).ToArray();



  4. #4

    نقل قول: تفکیک اندیس های زوج و فرد یک آرایه در دو آرایه جداگانه

    سلام
    به این صورت هم میتونید بنویسید

    int[] myarray = {0, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9};
    int n = myarray.Length;
    var zoj = Enumerable.Range(0, (n - 1) / 2 + 1).Select(v => myarray[2 * v]).ToArray();
    var fard = Enumerable.Range(0, n / 2).Select(v => myarray[2 * v + 1]).ToArray();

  5. #5

    نقل قول: تفکیک اندیس های زوج و فرد یک آرایه در دو آرایه جداگانه

    دوست عزیز آقای mehran6764: ممنون بابت راهنمایی فقط می خوام مقادیر آرایه را از کد زیر بخواند. int[] arr = new int
    [listBox1.Items.Count]; int n = arr.Length; if (n == 1) return; for (int i = 0; i < n; i++) { arr[i] = int.Parse(listBox1.Items[i].ToString()); }

  6. #6

    نقل قول: تفکیک اندیس های زوج و فرد یک آرایه در دو آرایه جداگانه

    نقل قول نوشته شده توسط hosseines مشاهده تاپیک
    دوست عزیز آقای mehran6764: ممنون بابت راهنمایی فقط می خوام مقادیر آرایه را از کد زیر بخواند. int[] arr = new int
    [listBox1.Items.Count]; int n = arr.Length; if (n == 1) return; for (int i = 0; i < n; i++) { arr[i] = int.Parse(listBox1.Items[i].ToString()); }

    داداش اگه میش کدت رو داخل تگ کد بزار همون # که تو ادیتور دیده میشه ، چون من نتونستم کپی اش کنم ، منظورت از سوال رو هم متوجه نشدم . الان این سوال شما یه سوال جدیده یا همون جریان زوج و فرده اس ؟

  7. #7

    نقل قول: تفکیک اندیس های زوج و فرد یک آرایه در دو آرایه جداگانه

    نه سوال جدید نیست دوست عزیز همون زوج و فرد.. من آرایه رو از طریق مقادیر لیست باکس مقدار دهی کردم و میخوام از همین آرایه دو آرایه زوج و فرد رو نمایش بدم که کد مقدار دهی آرایه بصورت زیر: int[] arr = new int
    [listBox1.Items.Count]; int n = arr.Length; if (n == 1) return; for (int i = 0; i < n; i++) { arr[i] = int.Parse(listBox1.Items[i].ToString()); }

  8. #8

    نقل قول: تفکیک اندیس های زوج و فرد یک آرایه در دو آرایه جداگانه

    نقل قول نوشته شده توسط hosseines مشاهده تاپیک
    نه سوال جدید نیست دوست عزیز همون زوج و فرد.. من آرایه رو از طریق مقادیر لیست باکس مقدار دهی کردم و میخوام از همین آرایه دو آرایه زوج و فرد رو نمایش بدم که کد مقدار دهی آرایه بصورت زیر: int[] arr = new int
    [listBox1.Items.Count]; int n = arr.Length; if (n == 1) return; for (int i = 0; i < n; i++) { arr[i] = int.Parse(listBox1.Items[i].ToString()); }
    چرا لیست باکس رو درون یه ارایه بریزیم و از درون ارایه اندیس های زوج و فرد رو جدا کنیم ؟ از همون اول اندیس های فرد و زوج ارایه رو تفیک کنیم بهتر نیست ؟

    int[] fard = new int
    [listBox1.Items.Count];
    int[] zoj = new int
    [listBox1.Items.Count];
    int zojcount = 0;
    int fardcount = 0;
    for (int i = 0; i < listBox1.Items.Count; i++)
    {
    if (i % 2 == 0)
    {

    zoj[zojcount] = int.Parse(listBox1.Items[i].ToString());
    zojcount++;

    }

    if (i % 2 != 0)
    {

    fard[fardcount] = int.Parse(listBox1.Items[i].ToString());
    fardcount++;


    }





  9. #9

    نقل قول: تفکیک اندیس های زوج و فرد یک آرایه در دو آرایه جداگانه

    نقل قول نوشته شده توسط hosseines مشاهده تاپیک
    نه سوال جدید نیست دوست عزیز همون زوج و فرد.. من آرایه رو از طریق مقادیر لیست باکس مقدار دهی کردم و میخوام از همین آرایه دو آرایه زوج و فرد رو نمایش بدم که کد مقدار دهی آرایه بصورت زیر: int[] arr = new int
    [listBox1.Items.Count]; int n = arr.Length; if (n == 1) return; for (int i = 0; i < n; i++) { arr[i] = int.Parse(listBox1.Items[i].ToString()); }
    چرا لیست باکس رو درون یه ارایه بریزیم و از درون ارایه اندیس های زوج و فرد رو جدا کنیم ؟ از همون اول اندیس های فرد و زوج ارایه رو تفیک کنیم بهتر نیست ؟
    البته پیشنهاد می کنم به جای دو ارایه جدید ، دو arraylist تعریف کنی

    int[] fard = new int
    [listBox1.Items.Count];
    int[] zoj = new int
    [listBox1.Items.Count];
    int zojcount = 0;
    int fardcount = 0;
    for (int i = 0; i < listBox1.Items.Count; i++)
    {
    if (i % 2 == 0)
    {

    zoj[zojcount] = int.Parse(listBox1.Items[i].ToString());
    zojcount++;

    }

    if (i % 2 != 0)
    {

    fard[fardcount] = int.Parse(listBox1.Items[i].ToString());
    fardcount++;


    }





تاپیک های مشابه

  1. سوال: ایجاد مشخصه جدید از روی تعداد اندیس های آرایه
    نوشته شده توسط Mori Bone در بخش C#‎‎
    پاسخ: 18
    آخرین پست: پنج شنبه 03 مهر 1393, 11:38 صبح
  2. سوال: نمایش اندیس های آرایه
    نوشته شده توسط NASA's Spaceman در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 15 فروردین 1393, 13:48 عصر
  3. سوال: شمارش مقدار عناصر زوج و فرد موجود در آرایه با اشاره گر ؟
    نوشته شده توسط mohsen.fk در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 27 آذر 1391, 19:50 عصر
  4. تشخیص زوج یا فرد بودن یک عدد اشاری
    نوشته شده توسط Mahdi Fahmideh در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: جمعه 07 بهمن 1390, 22:27 عصر
  5. تعیین زوج یا فرد بودن بدون عمل ریاضی
    نوشته شده توسط در بخش الگوریتم، کامپایلر، هوش مصنوعی و ساختمان داده ها
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 26 آذر 1389, 10:32 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •