نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: تغییر پس زمینه دکمه توسط کد

  1. #1

    تغییر پس زمینه دکمه توسط کد

    سلام خسته نباشید
    من میخوام وقتی موس رفت روی دکمه 1 عکس پشت زمینه دکمه 1 تغییر کنه. (فقط یک عکس که خودم تعیین میکنم )
    کسی میتونه قطعه کدشو بهم بگه؟
    حالا اگر بخوام عکس فرم را هم عوض کنه از چه قطعه کدی باید استفاده کنم؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mrprestige
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    کرج
    پست
    646

    نقل قول: سوال مبتدی در مورد تغییر پس زمینه دکمه توسط کد نویسی

    سلام دوست عزیز ، اگر می خواین عکس کنترلتون رو عوض کنین شما باید توی رویداد Mouse Hover مربوط به کنترل Button خودتون این قطعه کد رو بنویسید


    OpenFileDialog a = new OpenFileDialog();
    a.ShowDialog();
    button1.Image =Image.FromFile(a.FileName);

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mrprestige
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    کرج
    پست
    646

    نقل قول: سوال مبتدی در مورد تغییر پس زمینه دکمه توسط کد نویسی

    و این هم در جواب سوال دومتون

    OpenFileDialog a = new OpenFileDialog();
    a.ShowDialog();
    this.BackgroundImage =Image.FromFile(a.FileName);

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    همین حوالی
    پست
    90

    نقل قول: سوال مبتدی در مورد تغییر پس زمینه دکمه توسط کد نویسی

    نقل قول نوشته شده توسط seied javad مشاهده تاپیک
    سلام خسته نباشید
    من میخوام وقتی موس رفت روی دکمه 1 عکس پشت زمینه دکمه 1 تغییر کنه. (فقط یک عکس که خودم تعیین میکنم )
    کسی میتونه قطعه کدشو بهم بگه؟
    حالا اگر بخوام عکس فرم را هم عوض کنه از چه قطعه کدی باید استفاده کنم؟


    button1.Image = global::ProjectName.Properties.Resources.ImageName ;


    عکس را باید به برنامه اضافه کرده باشید

  5. #5

    نقل قول: سوال مبتدی در مورد تغییر پس زمینه دکمه توسط کد نویسی

    چطور میشه عکسی رو به برنامه اضافه نمود؟

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    249

    نقل قول: سوال مبتدی در مورد تغییر پس زمینه دکمه توسط کد نویسی

    سلام
    راحترین راهش اینه که شما مسیر فایل را از کاربر بگیرید و در جای از مسیر فایل اجرایی برنامه کپی کنید :


    string StrPath ="";
    private void btnBrowsePic_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    OFDForImage.Filter = "Jpeg Files (*.jpg) |*.jpg|"
    + "PNG Files (*.png) |*.png|" + "Jpeg Files (*.jpeg) |*.jpeg|" + "Bmp Files(*.bmp) |*.bmp";
    OFDForImage.FilterIndex = 1;
    OFDForImage.Title = "برنامه";
    OFDForImage.FileName = "";
    if (OFDForImage.ShowDialog() == DialogResult.OK)
    {
    StrPath = OFDForImage.FileName;
    textBoxPath.Text = StrPath;
    System.IO.File.Copy(StrPath, System.Environment.GetFolderPath(System.Environmen t.SpecialFolder.ApplicationData) + "\\ImagesBG\\" + Path.GetFileName(StrPath), true);

    }
    }


  7. #7

    نقل قول: سوال مبتدی در مورد تغییر پس زمینه دکمه توسط کد نویسی

    درست، اما اگه بخواهی به پروژ اصلی اضافه بشه چی؟ یعنی جزء resource های برنامه بشه؟

  8. #8
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    همین حوالی
    پست
    90

    نقل قول: سوال مبتدی در مورد تغییر پس زمینه دکمه توسط کد نویسی

    نقل قول نوشته شده توسط rasol_afkham مشاهده تاپیک
    درست، اما اگه بخواهی به پروژ اصلی اضافه بشه چی؟ یعنی جزء resource های برنامه بشه؟
    1. در پنجره Solution Explorer روی گزینه properties راست کلیک کنید و گزینه open را بزنید.
    2. روی تب Resources کلیک کنید.
    3.از قسمت Add Resources میتوانید فایل های خود را اضافه کنید.


    Untitled.jpg

  9. #9

    نقل قول: سوال مبتدی در مورد تغییر پس زمینه دکمه توسط کد نویسی

    سلام ممنون به نظرم جوابمو گرفتم
    هر وقت خواستم عکسم باز بشه از کد زیر استفاده میکنم:
    glassButton5.Image = Image.FromFile(@"C:\Users\javad\Downloads\21035332 489854895072.jpg");
    فقط یک چیزی حالا میخوام وقتی موس از روی دکمه کنار رفت تصویر دکمه به همون تصویر اولیش برگرده.
    برای اینم میتونید یک قطعه کد بهم بدید؟

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    249

    نقل قول: سوال مبتدی در مورد تغییر پس زمینه دکمه توسط کد نویسی

    سلام

    فرض نام دکمه شما Button1 هست و نام فرم شما Form1
    کدش به اینصورته :
    باید رویداد MouseMove مربوط به Form1 کدنویسی کنید :

     private void Form1_MouseMove(object sender, MouseEventArgs e)
    {
    button1.Image = "img1200.jpg";
    }


    و این کد هم برای عوض کردن عکس هنگامی که ماوس رو دکمه می ره.

     private void Button1_MouseMove(object sender, MouseEventArgs e)
    {
    button1.Image = "img2400.jpg";
    }

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار mrprestige
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    کرج
    پست
    646

    نقل قول: سوال مبتدی در مورد تغییر پس زمینه دکمه توسط کد نویسی

    توی خاصیت Mouse Hover مربوط به فرم این کد رو بنویسید

    button1.Image = null;

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار mrprestige
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    کرج
    پست
    646

    نقل قول: سوال مبتدی در مورد تغییر پس زمینه دکمه توسط کد نویسی

    نقل قول نوشته شده توسط seied javad مشاهده تاپیک
    سلام ممنون به نظرم جوابمو گرفتم
    هر وقت خواستم عکسم باز بشه از کد زیر استفاده میکنم:
    glassButton5.Image = Image.FromFile(@"C:\Users\javad\Downloads\21035332 489854895072.jpg");
    فقط یک چیزی حالا میخوام وقتی موس از روی دکمه کنار رفت تصویر دکمه به همون تصویر اولیش برگرده.
    برای اینم میتونید یک قطعه کد بهم بدید؟
    فقط کافیه توی خاصیت Mouse Hover مربوط به فرم این خط کد رو بنویسید


    button1.Image = null;

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1393
    محل زندگی
    ایران
    پست
    354

    نقل قول: تغییر پس زمینه دکمه توسط کد

    سلام ، من یه برنامه تحت ویندوز درست کردم ، استار پیجش مثلا یه دکمه داره نوشته : درباره سازنده

    حالا چطور میشه وقتی روی درباره سازنده کلیک میکنم تو همون برنامه بره به صفحه درباره سازنده و متنش رو نشون بده؟

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار mrprestige
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    کرج
    پست
    646

    نقل قول: تغییر پس زمینه دکمه توسط کد

    نقل قول نوشته شده توسط cmsdqq2 مشاهده تاپیک
    سلام ، من یه برنامه تحت ویندوز درست کردم ، استار پیجش مثلا یه دکمه داره نوشته : درباره سازنده

    حالا چطور میشه وقتی روی درباره سازنده کلیک میکنم تو همون برنامه بره به صفحه درباره سازنده و متنش رو نشون بده؟
    سلام دوست من ، اول اینکه شما باید یک فرم ایجاد کنی بعد روی همون فرم جدیدی که درست کردی اطلاعاتی رو که میخوای برای (درباره سازنده) داشته باشی رو قرار بده بعد از اون توی فرم اصلیت توی کنترل دکمه ت این خط کد رو بنویسی

    Form2 a= new Form2();
    a.ShowDialog();


    اینجا منظور از Form2 اسم فرم جدیدی هست که درستش کردی . ان شا... که مشکلت حل می شه . باز سوال برات پیش اومد بگو که راهنماییت کنم

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 13
    آخرین پست: جمعه 20 تیر 1393, 22:29 عصر
  2. سوال: انتخاب و تغییر رنگ پس زمینه برنامه توسط کاربر
    نوشته شده توسط Iran58 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 12
    آخرین پست: سه شنبه 03 تیر 1393, 08:30 صبح
  3. تغییر تصویر زمینه دسکتاپ توسط فایل Autorun
    نوشته شده توسط vistacali در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 11 خرداد 1389, 01:04 صبح
  4. تغییر پس زمینه سلول جدول
    نوشته شده توسط FirstLine در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 19 اسفند 1383, 00:58 صبح
  5. تغییر مکان یک دکمه button از طریق تغییر مختصات x,y در صفحه
    نوشته شده توسط tayebeh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 27 بهمن 1383, 07:04 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •