نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: لود تعداد زیادی تصویر

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار OHidden
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    56

    لود تعداد زیادی تصویر

    با سلام خدمت دوستان

    در نرم افزار لازم است تعداد زیادی عکس لود شود که من از دستور زیر برای هر عکس استفاده مکینم

     
    Image img;
    MemoryStream MSi = new MemoryStream();
    using (img = Image.FromFile(_pic))
    {
    img.Save(MSi, img.RawFormat);
    }

    PicBox.Image = Image.FromStream(MSi);

    MSi.Close();


    اما سرعت لود عکس ها مناسب نیست و برای عکس های با کیفیت تاخیر زمانی ایجاد میکند
    از دوستان اگر پشنهاد و راهکاری برای این کار دارند لطفا دریغ نفرمایند

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار drsina
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    Iran - Esf
    پست
    541

    نقل قول: لود تعداد زیادی تصویر

    اگر لزومی به لود با کیفت نداری ، Thumbnail عکس هاتو لود کن .

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار OHidden
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    56

    نقل قول: لود تعداد زیادی تصویر

    نقل قول نوشته شده توسط drsina مشاهده تاپیک
    اگر لزومی به لود با کیفت نداری ، Thumbnail عکس هاتو لود کن .
    بله کیفیت عکس ها برای لود مهم نیست
    Thumbnail عکسهای به چه شکلی انجام می شود و آیا این کار برای تعداد زیادی از تصاویر زمانبر نیست؟ و وقفه ایجاد نمیکند

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,731

    نقل قول: لود تعداد زیادی تصویر

    با سلام
    کار به این صورته که شما عکس هاتون رو به یک عکس با سایز کوچک مثلاً 70*50 پیکسل تبدیل می کنید و اگر کاربر روی عکس کلیک کرد اونوقت عکس اصلی و با کیفیت رو بهش نشون می دید.
    این لینک جستجو در گوگل
    البته به نظرم در کنار روش بالا اگر عکسها رو صفحه بندی کنید خیلی بهتره، مثلاً در هر صفحه فقط 50 تا عکس رو نمایش بدید.
    اگر باز هم به نتیجه مطلوب نرسیدید، استفاده از تردینگ و نمایش یک پیغام "لطفاً صبر کنید ..." هم خوبه، برای سرگرم کردن کاربر!!!
    (کلاً این روش آخری کار حرفه ای هست مخصوصاً اگر کاربران از سیستم های ذغالی استفاده کنند!)

  5. #5

    نقل قول: لود تعداد زیادی تصویر

    حجم و اندازه و کیفیت و رزولوشن تو لود تصویر خیلی مهم هستن و چون کیفیت برا شما مهم نیست پس تمامی این موارد رو بیار پایین، به هیچ مشکلی بر نمیخوری ولی برا محکم کاری بخصوص برا سیستم هایی که خیلی داغون کار میکنن از thread هم استفاده کن
    با سپاس Spaceman

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 06 آذر 1389, 16:03 عصر
  2. سوال: لود تعداد زیادی رکورد در یک GridView
    نوشته شده توسط Reza798 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 27 آبان 1389, 07:35 صبح
  3. مشکل در ارسال تعداد زیادی ایمیل
    نوشته شده توسط پدرخوانده در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 24 اسفند 1384, 16:19 عصر
  4. مقدار دهی تعداد زیادی کنترل با هم (فوری)
    نوشته شده توسط mohsengrisly در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 23 تیر 1384, 02:31 صبح
  5. خالی کردن تعداد زیادی Edit
    نوشته شده توسط parhizkar2000 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 11
    آخرین پست: دوشنبه 02 خرداد 1384, 11:14 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •