نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: پیامک انبوه از وب سایت

  1. #1

    پیامک انبوه از وب سایت

    سلام

    یک سرویسی دارم مینویسم که باید به کاربر گزارش سفارشات روزانه رو ارسال کنم

    فرض کنید 50000 کاربر وجود داره و هر کس با تعداد متفاوتی سفارش ثبت شده براشون و باید 50000 تا پیامک ارسال بشه . مثلا یک پیامک با این متن : شما 3 سفارش در سایت دارید پیامک بعدی با این متن شما 7 سفارش در سایت دارید

    میخوام بگم که پیامک ها متفاوته و باید از بانک تعداد سفارش رو درآورد.

    حالا این رو چجوری از سایت ارسال کنم که بهینه باشه و برای همه هم ارسال بشه . 50000 تا باید تقریبا در طول 1 ساعت ارسال بشه

    توجه داشته باشید که ارسال یک اس ام اس از سایت رو مشکل ندارم ها !!!! تو این مسئله باید چی کار کنم ؟؟؟ یک حلقه for با 50000 بار چرخش که هر بار یک اس ام اس میفرسته ؟؟؟؟!!!!!!

  2. #2

    نقل قول: پیامک انبوه از وب سایت

    من برای ارسال های انبوهم یک جدول صف ارسال sms درست کردم و به صورت cron ارسال sms دارم

    بسته به نوع وب سرویس تون که چقدر محدودیت ارسال در هر اتصال وجود داره رکوردها را fetch میکنید و ارسال را انجام میدین

    برای مثال برای من در هر اتصال 80 پیامک میتونم بفرستم/ هر دفعه 80 پیامک رو fetch میکنم و در آرایه قرار میدم و میفرستم

  3. #3

    نقل قول: پیامک انبوه از وب سایت

    اینکه میگین در هر اتصال 80 پیامک رو میفرستین رو میشه توضیح بدین روی کد های من

    این کدی هست که من یک پیامک رو میتونم ارسال کنم


    $client = new SoapClient("http://www.domainname.ir/post/send.asmx?wsdl");
    $parameters['username'] = "username"; //user
    $parameters['password'] = "password"; //pass
    $parameters['from'] = "50001123456789"; //
    $parameters['to'] = array($number);
    $parameters['text'] =$msg;
    $parameters['isflash'] = false;
    $parameters['udh'] = "";
    $parameters['recId'] = array(0);
    $parameters['status'] = 0x0;
    echo $client->GetCredit(array("username"=>$parameters['username'],"password"=>$parameters['password']))->GetCreditResult;
    echo $client->SendSms($parameters)->SendSmsResult;




    اون قسمت to رو باید تغییر بدم ؟ چجوری ؟

  4. #4

    نقل قول: پیامک انبوه از وب سایت

    پرسیدم مال منم 80 پیامکه

  5. #5

    نقل قول: پیامک انبوه از وب سایت

    هر کاری میکنم 80 پیامک همزمان ارسال نمیشه !!! دوستان کمک کنید لطفا

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار arta.nasiri
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    782

    نقل قول: پیامک انبوه از وب سایت

    نقل قول نوشته شده توسط beh3000 مشاهده تاپیک
    اینکه میگین در هر اتصال 80 پیامک رو میفرستین رو میشه توضیح بدین روی کد های من

    این کدی هست که من یک پیامک رو میتونم ارسال کنم


    $client = new SoapClient("http://www.domainname.ir/post/send.asmx?wsdl");
    $parameters['username'] = "username"; //user
    $parameters['password'] = "password"; //pass
    $parameters['from'] = "50001123456789"; //
    $parameters['to'] = array($number);
    $parameters['text'] =$msg;
    $parameters['isflash'] = false;
    $parameters['udh'] = "";
    $parameters['recId'] = array(0);
    $parameters['status'] = 0x0;
    echo $client->GetCredit(array("username"=>$parameters['username'],"password"=>$parameters['password']))->GetCreditResult;
    echo $client->SendSms($parameters)->SendSmsResult;




    اون قسمت to رو باید تغییر بدم ؟ چجوری ؟
    سلام

    محتوای هر پیامک متفاوته و نمیدونم سرویس دهنده پیامک شما امکان ارسال محتوا به صورت آرایه میده یا نه!! اگه این امکان رو داشته باشن کافیه اندیس text رو به صورت آرایه ارسال کنید، همچنین اندیس to رو. در ضمن توجه داشته باشید متد ارسال تکی با متد ارسال گروهی متفاوت هست.

    راه دیگه ای که دارید هر بار ۸۰ تا رکورد بخونید و با یک حلقه ارسال کنید. اینکار رو با cron job انجام بدید. منابع زیادی هم از سرور اشغال نمیکنه.

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 05 فروردین 1392, 18:18 عصر
  2. آموزش: ارسال پیامک انبوه با استفاده از دستور AT
    نوشته شده توسط mortezagt در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 30 آذر 1391, 14:52 عصر
  3. سوال: طریقه ارسال پیامک انبوه با استفاده از تلفن ثابت
    نوشته شده توسط hassan saadatpoor در بخش برنامه نویسی موبایل
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 12 اسفند 1389, 15:37 عصر
  4. ایراد در کدهای ارسال پیامک از طریق وب سایت
    نوشته شده توسط Ishtar_4552 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 02 بهمن 1389, 23:25 عصر
  5. سوال: طریقه ارسال پیامک انبوه از طریق تلفن ثابت
    نوشته شده توسط hassan saadatpoor در بخش Oracle
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 27 آذر 1389, 17:39 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •