نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: استفاده از خروجی Confirm

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mehdi58
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    Utopia
    پست
    450

    استفاده از خروجی Confirm

    سلام
    لطفا به کدهای زیر توجه کنین :

    <head>
    <script language="javascript">
    function confirmShow()
    {
    confirm('are you sure?') }
    </script>
    </head>


    Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click      Button1.Attributes.Add("onclick", "return confirmShow();")
    Panel1.visible=true
    End Sub



    با توجه به این کدها من میخوام یه پیغام ظاهر بشه که اگه کاربر اون رو تایید کرد پانل مورد نظر ظاهر بشه و در غیر اینصورت این اتفاق نیفته اما با دو تا مشکل روبرو میشم :
    مشکل اول ) بعد از Load صفحه برای اولین بار وقتی روی دکمه مورد نظر کلیک می کنم هیچ اتفاقی نمی افته اما به محض کلیک بعدی پیغام نمایش داده میشه !!!!! چرا این اتفاق می افته؟؟؟
    مشکل دوم ) آیا با کد بالا میشه این کار رو انجام داد؟

  2. #2
    برای استفاده از Confirm باید در Page_Load خودتون یه همچین کدی رو برای دکمه مربوطه بنویسید...مطمئنا متوجه میشید....

    btnRemove.Attributes.Add("onclick", "return confirmDelete();")

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mehdi58
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    Utopia
    پست
    450
    دوست عزیز white fox
    این موضوع رو میدونم اما اگه سوال من رو خوب خونده باشین می بینی که من میخوام بعد از گرفتن تایید از کاربر پنل رو بهش نشون بدم !
    ضمنا مشکل دوم هم رو دارم!!

  4. #4
    منم همین مشکل mehdi58 را دارم . البته در سی شارپ به asp.net .
    میخوام موقع زدن دکمه حذف ، برای حذف یک رکورد ابتدا از کاربر سوال بشه که آیا تمایل به حذف داری؟ اگر ok زد ، اون رکورد حذف بشه در غیر اینصورت کاری نکنه.
    میشه راهنمایی کنین چه کار کنم؟؟


  5. #5
       Button1.Attributes.Add("onclick", "return confirmShow();"

    توی Page_Load باید باشه نه Button1_Click
    چون میخواین هنگام load فرم این رو به دکمه نسبت بدین.

  6. #6
    نقل قول نوشته شده توسط C#‎_web مشاهده تاپیک
    منم همین مشکل mehdi58 را دارم . البته در سی شارپ به asp.net .
    میخوام موقع زدن دکمه حذف ، برای حذف یک رکورد ابتدا از کاربر سوال بشه که آیا تمایل به حذف داری؟ اگر ok زد ، اون رکورد حذف بشه در غیر اینصورت کاری نکنه.
    میشه راهنمایی کنین چه کار کنم؟؟

    اگر از گرید ویو استفاده میکنی اول یک ستون جدید اضافه کن و یک Link button در آن قرار بده و Command name را مساوی delete قرار بده سپس در Gridview_databound کد زیر را قرار دهید :


    If e.Row.RowType = DataControlRowType.DataRow Then
    ' make sure we can find the control first
    If e.Row.FindControl("LinkButton2") IsNot Nothing Then
    ' cast it to a LinkButton and set the client script
    CType(e.Row.FindControl("LinkButton2"), LinkButton).OnClientClick = _
    "return confirm('آیا از حذف شاخص مطمئن هستید ؟ ');"
    End If
    End If


    و در سی شارپ :




    protected void GridView1_RowDataBound(object sender,
    GridViewRowEventArgs e)
    {
    if (e.Row.RowType == DataControlRowType.DataRow)
    {
    LinkButton l = (LinkButton)e.Row.FindControl("LinkButton1");
    l.Attributes.Add("onclick", "javascript:return " +
    "confirm('Are you sure you want to delete this record " +
    DataBinder.Eval(e.Row.DataItem, "CategoryID") + "')");
    }
    }



    البته من خودم VB کارم اگر اطلاعات بیشتری برای C#‎ میخوای اینو ببین :

    http://www.codeproject.com/aspnet/Gr...firmDelete.asp

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار fazel-d
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    بورکینافاسو
    پست
    399

    نقل قول: استفاده از خروجی Confirm

    اين رو در قسمت body مي نويسي :
    <asp:Button
    ID="btnclient"
    Text="Delete Web Site"
    OnClick="btn_client"
    OnClientClick="return confirm('Are You Sure ?');"
    runat="server" />
    حالا براي مشاهده ش هم مي توني يه ليبيل تو همون قسمت body بسازي و
    تابع زير رو به script اضافه كني ( قبل از تگ html
    <script runat="server">

    protected void btn_client(object sender, EventArgs e)
    {
    lbresult.Text = "All Pages Deleted .";
    }

    </script>

تاپیک های مشابه

  1. Confirm با اطلاعات سروری
    نوشته شده توسط rasti_web در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 16 مرداد 1387, 07:09 صبح
  2. تغییر شکل confirm
    نوشته شده توسط nargesi در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 21 تیر 1385, 02:22 صبح
  3. مشکل اساسی با Confirm
    نوشته شده توسط mehdi58 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 24 خرداد 1385, 21:46 عصر
  4. confirm
    نوشته شده توسط amirreyhaneh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 11 خرداد 1385, 19:45 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •