نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: اضافه کردن آیتم به کمبوباکس و ذخیره دائمی این آیتم در زمان اجرا

  1. #1

    Exclamation اضافه کردن آیتم به کمبوباکس و ذخیره دائمی این آیتم در زمان اجرا

    سلام
    من میخوام موقع اجرا توسط نوشتن در کمبوباکس و زدن اینتر متن وارد شده رو ذخیره کنم بطوریکه در اجراهای بعدی هم داشته باشمش واسه اینکار از setting بصورت زیر استفاده کردم:

    کد قسمت پیج لود:

    Properties.Settings.Default.Reshte = Properties.Settings.Default.Reshte + ",";
    Properties.Settings.Default.Save();
    string MySetting = Properties.Settings.Default.Reshte;
    if (MySetting.Length > 0)
    {
    string[] columns = MySetting.Split(',');
    foreach (string st in columns)
    {
    if (!string.IsNullOrEmpty(st))
    TXTvolt.Items.Add(st);
    }
    }

    کد مربوط به کمبوباکس:

    if (e.KeyChar==13)
    {
    if (!Properties.Settings.Default.Reshte.Contains("," + TXTvolt.Text.TrimStart().TrimEnd().Trim() + ","))
    {

    Properties.Settings.Default.Reshte += TXTvolt.Text.TrimStart().TrimEnd().Trim() + ",";
    Properties.Settings.Default.Save();

    }

    TXTvolt.Items.Add(TXTvolt.Text);
    }
    موقع اجرا آیتم موردنظر اضافه میشه ولی تو اجراهای بعدی ندارمش،چطور میتونم درستش کنم؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: اضافه کردن آیتم به کمبوباکس و ذخیره دائمی این آیتم در زمان اجرا

    من اینطوری جواب گرفتم:

    Properties.Settings.Default.MyS = "hello";
    Properties.Settings.Default.Save();

    برای خواندن:

    this.Text = Properties.Settings.Default.MyS==null ? "" : Properties.Settings.Default.MyS;


    البته باید MyS رو در Setting در بخش Properties پروژه تعریف کنید

  3. #3

    نقل قول: اضافه کردن آیتم به کمبوباکس و ذخیره دائمی این آیتم در زمان اجرا

    واسه من جواب نداد

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: اضافه کردن آیتم به کمبوباکس و ذخیره دائمی این آیتم در زمان اجرا

    سلام.
    این تاپیک رو ببینید، فکر کنم مشکلتون حل بشه :
    https://barnamenevis.org/showthread.p...=1#post1611910
    موفق باشید.

  5. #5

    نقل قول: اضافه کردن آیتم به کمبوباکس و ذخیره دائمی این آیتم در زمان اجرا

    دوستان کدهایی رو که گفتین نوشتم و تست کردم اما مشکل اینجاست که تا زمانیکه برنامه در حال اجراست درست جواب میده و تو اجراهای بعدی متغیری که در setting تعریف شده مقدار null داره و انگار نه انگار مقداری داخلش ذخیره شده

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1393
    پست
    78

    نقل قول: اضافه کردن آیتم به کمبوباکس و ذخیره دائمی این آیتم در زمان اجرا

    خب برادر اطلاعاتو که نمیشه رو هوا ذخیره کرد!!!
    یا توی دیتابیس ذخیره کن یا توی یه فایل text که هر موقع که اجرا میکنی اطلاعاتو از اون بخونه

  7. #7

    نقل قول: اضافه کردن آیتم به کمبوباکس و ذخیره دائمی این آیتم در زمان اجرا

    setting هم این امکان رو میده که مثل یه فایل یا بانک اطلاعات رو ذخیره کرد
    من میخوام از این طریق اطلاعاتم رو ذخیره کنم
    آخرین ویرایش به وسیله danialafshari : جمعه 30 آبان 1393 در 21:15 عصر

تاپیک های مشابه

  1. اضافه کردن یک آیتم به کمبوباکس
    نوشته شده توسط port72 در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 06 اردیبهشت 1393, 17:54 عصر
  2. سوال: اضافه کردن یک آیتم به کمبوباکس بصورت همیشگی( با کدنویسی )
    نوشته شده توسط veniz2008 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 17 شهریور 1391, 20:42 عصر
  3. پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 24 اردیبهشت 1391, 15:01 عصر
  4. سوال: اضافه کردن فیلد به ADOTable و ذخیره در بانک اکسس
    نوشته شده توسط mansoorp در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 28 مهر 1390, 22:34 عصر
  5. سوال: سوال در مورد اضافه کردن آیتم جدید به کمبوباکس
    نوشته شده توسط Jean Reno در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 28 شهریور 1388, 03:12 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •