نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: تایید ثبت نام در Identity 2

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار morika
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    کرج
    سن
    33
    پست
    736

    Question تایید ثبت نام در Identity 2

    سلام
    با این کد PM> Install-Package Microsoft.AspNet.Identity.Samples -Pre نمونه Identity رو روی پروژم نصب کردم
    اما هرچی گشتم جواب سوالم رو پیدا نکردم
    اینکه توی این نمونه ConfirmEmail و VerifyCode اصلا اهمیتی ندارن. یعنی وقتی شخص ثبت نام می کنه نه احتیاجی به تایید ایمیل داره و نه هیچی دیگه و کاملا می تونه به حسابش لاگین کنه. من قصد دارم بعداز ثبت نام یه کد به کاربر اس ام اس کنم و بعداز اون کاربر بتونه به حسابش لاگین کنه. البته دنبال تایید دو مرحله ای هم بدوم که فهمیدم این کار فقط برای تایید شماره تلفن و ایمیل کاربر هست و بعداز لاگین کردنش تو حساب کاربریش تازه تنظیم میشه که اینم به درد من نمی خوره چون من نمی خوام اصلا کاربر بتونه لاگین کنه. (شایدم من اشتباه متوجه شدم)
    در کل می خوام ببینم identity برای این هدفی که من دارم چیز آماده داره یا باید خودم بنویسم؟
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار sunn789
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    محل زندگی
    در حال حاضر کره زمین
    پست
    801

    نقل قول: تایید ثبت نام در Identity 2

    سلام دوست عزیز
    identity 2 کلی امکاناتبه پروژه شما اضافه میکنه البته چند تا اسکال هم داره اما در مورد استفاده از اس ام اس و ایمیل خوب واضح است که باید در صورت استفاده از Email خودتون استفاده کنید و در صورت استفاده از SMS هم امکانات SMS را به پروژه اضافه کنید ،
    و اما استفاده ، استفاده از sms رو تا به حال ندیدم چون من پنل اس ام اس ندارم و اما email به راحتی توی Codeproject چند تا مقاله میتونید پیدا کنید.

  3. #3

    نقل قول: تایید ثبت نام در Identity 2

    در فایل IdentityConfig کلاس emailService وجود دارد. شما باید در متد SendAsync دستورات ارتباط با ایمیل و ارسال ایمیل را وارد کنید. متد SendAsync بعد از ثبت نام کاربر اجرا میشود و اگر کدهای ایمیل شما اشکالی نداشته باشد به کاربر کد امنیتی ارسال میشود.

    البته شما باید مقادیر IdentityMessage را به درستی ست کنید :


    public class EmailService : IIdentityMessageService
    {
    public Task SendAsync(IdentityMessage message)
    {

    var myMailService = new MyMailServices();
    myMailService.SendEmail(message.Destination, message.Subject, message.Body);
    return Task.FromResult(0);
    }
    }


    در این کد متد SendEmail متدی است که من خودم نوشتم و با گرفتن آدرس ایمیل و متن و موضوع یک ایمیل ارسال میکند و یک Dll مجزا است که بعدا رفرنس دادم.
    (در اینجا یک لینک به کاربر ارسال میشه که با کلیک بر روی آن ایمیلش تایید میشود- تست شده !)

    همچنین هر کاربر یک پروپرتی به نام EmailConfirmed داره که شما میتوانید با بررسی آن تایید شدن ایمیل کاربر رو بعدا چک کنید. شما میتوانید با دستکاری متد ثبت نام از ورود کاربر قبل از تایید ایمیل جلوگیری کنید.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار morika
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    کرج
    سن
    33
    پست
    736

    نقل قول: تایید ثبت نام در Identity 2

    شما میتوانید با دستکاری متد ثبت نام از ورود کاربر قبل از تایید ایمیل جلوگیری کنید.
    خب کل چیزی که من می خوام بدونم همینه. پس برای این کار چیز آماده ای وجود نداره و خودمون باید از ورود کسی که ایمیلش تایید نشده جلوگیری کنیم؟ درسته؟

  5. #5

    نقل قول: تایید ثبت نام در Identity 2

    چیز آماده همان پراپرتی EmailConfirmed هست. فقط کافیه یک if به اکشن Register اضافه کنید.

  6. #6

    نقل قول: تایید ثبت نام در Identity 2

    سلام لطفا شما که یچیزی سرتون میشه کمکم کنید پیجم هک شده میخواست پیجمو بخره گفت ایمیلشو بزنم بعد پولمو میده ولی بلافاصله رمزو و پروفایل رو تغییر داد ولی هنوز به ایمیل و شماره من رمز میاد
    تایید دو مرحله ای انینستا رو گذاشته
    ممکنه پیجمو پس بگیرم ؟؟ اگه مسلمونید اگه انسانید راهنمایی کنید منو

تاپیک های مشابه

  1. سوال: ارسال کد تایید ثبت نام به ایمیل کاربر
    نوشته شده توسط Hamed Beyranvand در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 24 بهمن 1392, 22:43 عصر
  2. پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 19 آذر 1392, 11:31 صبح
  3. پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 06 تیر 1392, 16:30 عصر
  4. سیستم تایید ادمین برای قبول ثبت نام کاربر
    نوشته شده توسط eshpilen در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 22 بهمن 1390, 20:10 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •