نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: تنظیم دکمه میانبر

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار amirali0079
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    220

    تنظیم دکمه میانبر

    سلام من میخوام دکمه میانبر تعریف کنم برای برنامه ام
    میخوام مثلا وقتی کاربر دکمه E رو فشار بده کنترل btnExit فعال شه!! و بیرون بره (مثلاً)
    اگر میدانید ممنون میشوم به من هم بگویید با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hadi vafaii
    تاریخ عضویت
    دی 1392
    محل زندگی
    کرج
    پست
    316

    نقل قول: تنظیم دکمه میانبر

    سلام میتونی قبل از حرفی که میخوای وقتی Alt و اون دکمه رو فشار دادی خازج بشه ،این حرف رو تایپ کن &

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,731

    نقل قول: تنظیم دکمه میانبر

    سلام
    اول خاصیت KeyPreview فرم مورد نظر رو True کن بعد توی رویداد KeyDown کد زیر رو بنویس:
    if (e.KeyCode == Keys.E)
    {
    btnExit.PerformClick();
    }


    البته معمولاً برای خروج از دکمه Esc استفاده میشه که کدش به شکل زیر میشه:
    if (e.KeyCode == Keys.Escape)
    {
    btnExit.PerformClick();
    //Or
    //this.Close();
    }


    یک کار دیگه هم برای خروج میشه انجام داد و اون این هست که می تونید خاصیت CancelButton فرم رو برابر دکمه خروج قرار بدی یعنی همون btnExit

تاپیک های مشابه

  1. سوال: تنظیم دکمه های سرچ و پرینت برنامه ((لطفا حتما بخونید))
    نوشته شده توسط mehrdad1991h در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 28 مرداد 1390, 15:33 عصر
  2. سوال: گذاشتن دکمه میانبر برای کنترل های فرم؟
    نوشته شده توسط morva14 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 27 تیر 1387, 21:06 عصر
  3. انتخاب دکمه تنظیم با عدد
    نوشته شده توسط mostafa_C در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 15
    آخرین پست: شنبه 04 اسفند 1386, 21:32 عصر
  4. دکمه میانبر
    نوشته شده توسط alix58 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 03 آبان 1386, 11:13 صبح
  5. کلیدهای ترکیبی میانبر برای دکمه های موجود در برنامه
    نوشته شده توسط hosseinrp در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 16 آبان 1384, 22:42 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •