نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: جستجو در combobox کمی حرفه ای

  1. #1

    جستجو در combobox کمی حرفه ای

    کمبوباکس من اینجوری پر می شه:

    cbLoc.DataSource =mydbl.searchName(cb_typeLoc.SelectedValue.ToStrin g());

    حلا میخوام اگه یه حرفی وارد کردم بیاد و در متن آیتم ها جستجو کنه و نه جستجو از اول آیتم باشه
    مثلا:
    "اداره آبخیزداری و شیلات بندر گز قسمت مراجعات"

    حالا میخوام اگه تو کمبو نوشتم "گز" ایتم هایی که "گز" دارن بیاره؟
    vضمنا AutoCompleteSource روی listitem وAutoCompleteMode روی suggestAppend هست
    ممنون از اساتید.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار behnamgholipoor
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    رشت
    پست
    132

    نقل قول: جستجو در combobox کمی حرفه ای


  3. #3

    نقل قول: جستجو در combobox کمی حرفه ای

    من این مشکل رو دارم. کسی جوابشو نمیدونه.؟
    اینکه کمبوباکس از دیتابیس پر بشه و حالت جستجو داشته باشه. یعنی وقتی طراف تایپ میکنه اونایی که به قول معروف لایکلی هست بیاد.
    اونایی که نوشته ی تایپ شده داخلش هست بیاد. و اینکه من مقدار دیتا ممبرشو میخوام.
    دوستانی که یاد دارن توضح بدن یکم. مرسی

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    بندرعباس
    پست
    41

    نقل قول: جستجو در combobox کمی حرفه ای

    با سلام این کار رو شما می تونید توی رویداد TextChanged خود کمبوباکس انجام بدید فقط اگر اطلاعاتتون توی بانک اطلاعاتی ذخیره شده باید یه استورپروسیجر برای سرچ توی پایگاه داده تعریف کنید که با هر بار تغییر متن کمبوباکس باید پروسیجر را فراخوانی کنی و اگر یه آرایه است باید جستجو رو توی آرایه انجام بدید اگرم نیاز به نمونه برنامه داشتید فرمایید تا یک نمونه کد براتون بذارم

  5. #5

    نقل قول: جستجو در combobox کمی حرفه ای

    سلام برادر
    بفرمایید پاسخ
    در قالب سورس از یک سایتی آورده ام
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله محمد آشتیانی : سه شنبه 16 دی 1393 در 11:27 صبح

  6. #6

    نقل قول: جستجو در combobox کمی حرفه ای

    حالا چطوری میشه کاری کرد که حالت سلکت آیتم باشه..؟ یعنی طرف نتونه به غیر از نوشته های موجود چیزی انتخاب کنه.؟ و قابلیت سرچ همچنان باشه..

تاپیک های مشابه

  1. جستجو در combobox
    نوشته شده توسط sevda_niki در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 25 بهمن 1391, 21:17 عصر
  2. سوال: مشاهده نتایج جستجو در combobox موجود در GridView در همان لحظه
    نوشته شده توسط amireto در بخش C#‎‎
    پاسخ: 13
    آخرین پست: چهارشنبه 06 بهمن 1389, 09:09 صبح
  3. کامپوننت جستجو درون combobox
    نوشته شده توسط Batman در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 19 آبان 1386, 13:28 عصر
  4. جستجو در combobox
    نوشته شده توسط Batman در بخش ارزیابی نرم افزار
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 17 تیر 1386, 12:44 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •