نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: پاک کردن تاریخچه هیستوری وب بروزر (کش)

  1. #1

    Question پاک کردن تاریخچه هیستوری وب بروزر (کش)

    می خواهم وقتی روی باتن کلیک کردم . کش مرورگر اینترنت اکسپلورر و هرچی هیستوری یا همان تاریخچه و یوزر و پسوردی که در این مرورگر ذخیره شده پاک بشه . چه کار باید بکنم ؟ روش دستی آن را بلدم که در اینجا آموزش داده شده است ! اما با کد نویسی چگونه امکان پذیر است ؟
    ممنون می شوم راهنمایی کنید.

  2. #2

    نقل قول: پاک کردن تاریخچه هیستوری وب بروزر (کش)

    نقل قول نوشته شده توسط dele_ghamgin_2008 مشاهده تاپیک
    می خواهم وقتی روی باتن کلیک کردم . کش مرورگر اینترنت اکسپلورر و هرچی هیستوری یا همان تاریخچه و یوزر و پسوردی که در این مرورگر ذخیره شده پاک بشه . چه کار باید بکنم ؟ روش دستی آن را بلدم که در اینجا آموزش داده شده است ! اما با کد نویسی چگونه امکان پذیر است ؟
    ممنون می شوم راهنمایی کنید.
    این روش دستی به سادگی امکان پذیر است ولی من به دنبال دستوری هستم که با ارسال و زدن یک دکمه ، کل هیستوری را پاک کنم . لطفاً راهنمایی کنید

  3. #3

    نقل قول: پاک کردن تاریخچه هیستوری وب بروزر (کش)

    بیش از 6 ماه از ایجاد این تاپیک می گذرد و هنوز هیچکس نتوانسته مرا راهنمایی کند. آیا راهکاری وجود دارد؟ لطفا راهنمایی کنید.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار یونس ابراهیمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    کوهدشت
    سن
    42
    پست
    195

    این لینک
    رو ببینید




    Temporary Internet Files

    System.Diagnostics.Process.Start("rundll32.exe", "InetCpl.cpl,ClearMyTracksByProcess 8")


    Cookies()

    System.Diagnostics.Process.Start("rundll32.exe", "InetCpl.cpl,ClearMyTracksByProcess 2")


    History()

    System.Diagnostics.Process.Start("rundll32.exe", "InetCpl.cpl,ClearMyTracksByProcess 1")


    Form(Data)

    System.Diagnostics.Process.Start("rundll32.exe", "InetCpl.cpl,ClearMyTracksByProcess 16")


    Passwords

    System.Diagnostics.Process.Start("rundll32.exe", "InetCpl.cpl,ClearMyTracksByProcess 32")


    Delete(All)

    System.Diagnostics.Process.Start("rundll32.exe", "InetCpl.cpl,ClearMyTracksByProcess 255")


    Delete All – Also delete files and settings stored by add-ons

    System.Diagnostics.Process.Start("rundll32.exe", "InetCpl.cpl,ClearMyTracksByProcess 4351")
    آخرین ویرایش به وسیله یونس ابراهیمی : شنبه 25 دی 1395 در 06:37 صبح

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    372

    نقل قول: پاک کردن تاریخچه هیستوری وب بروزر (کش)

    سلام

    البته این کدهای بالا فقط روی اینترنت اکسپلورر جواب میده

    برای مرورگرهای دیگه این لینک رو ببینید

    http://www.fixitscripts.com/problems...chrome-firefox

تاپیک های مشابه

  1. حرفه ای: پاک کردن محتویات وب بروزر
    نوشته شده توسط sajioo در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 08 شهریور 1393, 09:54 صبح
  2. پاک کردن کوکی ها و تاریخچه تمام مرورگرهای ایترنت
    نوشته شده توسط shahabbasic در بخش کامپوننت ها و ابزارهای کاربردی در VB6
    پاسخ: 11
    آخرین پست: پنج شنبه 13 مرداد 1390, 22:41 عصر
  3. پاک کردن تاریخچه
    نوشته شده توسط brownbear در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 07 آذر 1389, 08:41 صبح
  4. پاک کردن یک پوشه
    نوشته شده توسط mostafa612003 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 07 شهریور 1383, 08:46 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •