نمایش نتایج 1 تا 16 از 16

نام تاپیک: دیتا گرید چی هست ؟ خیلی سریع

  1. #1

    دیتا گرید چی هست ؟ خیلی سریع

    سلام دوستان .

    یکی از آشنایان ما یه برنامه جدول ضرب 1 تا 10 دو بعدی میخواست ماهم براش نوشتیم و رفت .

    بعد امروز زنگ زد گفت دیتا گرید و نمیدونم چی چی !

    دقیقا این دیتا گرید چیه و چه کاری باید کرد ؟ خیلی سریع تا فردا براش لازمه و باید اوکی شه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ashkufaraz
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    یزد
    پست
    204

    نقل قول: دیتا گرید چی هست ؟ خیلی سریع

    دو بعدی؟ منظورت از دو بعدی چیه؟
    دیتا گرید بیشتر برای نمایش اطلاعات از بانک اطلاعاتی است چه ربطی به جدول ضرب داره.
    در هر حال یه نگاه به این بنداز خیلی ساده توضیح داده در مورد دیتا گرید
    http://www.dotnetperls.com/datagridview-vbnet

  3. #3

    نقل قول: دیتا گرید چی هست ؟ خیلی سریع

    برنامه هم اینه .

    Dim i As Long, j As Long, s As String
    For i = 1 To 5
    For j = 1 To 5
    s = s & CStr(i * j) & vbTab
    Next
    s = s & vbNewLine & vbNewLine & vbNewLine
    Next
    MsgBox s

  4. #4

    نقل قول: دیتا گرید چی هست ؟ خیلی سریع

    والا منم اینشو نمیدونم بزرگوار زنگ زد گفت استادمون گفت دیتا گرید و نمیدونم چی و چی دقیق نفهمیدم .

    حالا منظورش با توجه به کد بالا چی هست نمیدونم میتونین راهنمایی کنین ؟

  5. #5

    نقل قول: دیتا گرید چی هست ؟ خیلی سریع

    آپ .

    دوستان خیلی ضروریه

  6. #6

    نقل قول: دیتا گرید چی هست ؟ خیلی سریع

    سلام
    خب وقتي نمي‌دونيد استاد دقيقا چي گفته چطور انتظار داريد جواب بگيريد ؟!

    شايد منظور استاد اين بوده كه نتيجه يعني همون جدول ضرب رو در يك گرايد نمايش بديد نه با Msgbox
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  7. #7

    نقل قول: دیتا گرید چی هست ؟ خیلی سریع

    نقل قول نوشته شده توسط vbhamed مشاهده تاپیک
    سلام
    خب وقتي نمي‌دونيد استاد دقيقا چي گفته چطور انتظار داريد جواب بگيريد ؟!

    شايد منظور استاد اين بوده كه نتيجه يعني همون جدول ضرب رو در يك گرايد نمايش بديد نه با Msgbox
    بله بزرگوار منظورشون همین بود اگه بخوایم محتویات مسیج باکس رو توی گرید نشون بدیم چیکار باشد کرد ؟

  8. #8

    نقل قول: دیتا گرید چی هست ؟ خیلی سریع

    بازهم آپ . دوستان حیاتیه درک کنید

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار ashkufaraz
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    یزد
    پست
    204

    نقل قول: دیتا گرید چی هست ؟ خیلی سریع

    حاجی با vb6 کار می کنی یا vb.net

  10. #10

    نقل قول: دیتا گرید چی هست ؟ خیلی سریع

    vb 6 عزیز . دانشگاهه دیگه همشون با اون کار میکنن

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار ashkufaraz
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    یزد
    پست
    204

    نقل قول: دیتا گرید چی هست ؟ خیلی سریع

    vb.net کارت راه نمیافته یعنی؟

  12. #12

    نقل قول: دیتا گرید چی هست ؟ خیلی سریع

    تو دانشگاه میخوان نمیدونم .

    حالا همونم بدی بازم شاید قبول کنه نمیدونم که

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار ashkufaraz
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    یزد
    پست
    204

    نقل قول: دیتا گرید چی هست ؟ خیلی سریع

    vb.net تازه بهتر و باکلاس تر هستش!
    اول یک گرید بزار روی صفحه ات بعد این کد هم توی لودش قرار بده


    DataGridView1.ColumnCount = 10
    Dim i As Integer
    Dim row(9) As String
    For i = 1 To 9
    DataGridView1.Columns(i).Name = i
    DataGridView1.Columns(i).Width = 40
    Next

    For i = 1 To 9
    For j = 1 To 9
    row(j) = i * j

    Next
    DataGridView1.Rows.Add(row)
    Next



  14. #14

    نقل قول: دیتا گرید چی هست ؟ خیلی سریع

    ممنون . این توی VB 6 کار نخواهد کرد ؟

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار ashkufaraz
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    یزد
    پست
    204

    نقل قول: دیتا گرید چی هست ؟ خیلی سریع

    نه این مخصوص .net هست درواقع ورژن بعد vb6 دات نت قرار داره ولی من بعید می دونم استادشون در سطح جدول ضرب بخواد که چنین چیزی را باگرید پیاده سازی کنند این نه خیلی ولی یکم حرفه ای است برای کسی که می خواد تازه جدول ضرب بسازه به هر حال امیدوارم کمک کرده باشم دیدم بدجوری حرص می خوری با این که چند سالی بود وبی کار نکرده بودم ولی گفت تا این خودشو نکشته و از دست نرفته یه کمکی بهش بکنم
    اینم سورس برنامه

    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  16. #16

    نقل قول: دیتا گرید چی هست ؟ خیلی سریع

    دمت گرم بازم داداش خیلی لطف کردی .

    بگردم ببینم برا ویبی 6 میشه تبدیل کد یا نه . خیلی مرسی

تاپیک های مشابه

  1. سوال: یه سوال خیلی مهم راجب listview و تبدیل خواص آن به دیتا گرید !
    نوشته شده توسط asd313 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 03 مرداد 1392, 00:53 صبح
  2. پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 12 خرداد 1388, 16:00 عصر
  3. سوال: ارور وقتی مقدار یکی از سلولهای دیتا گرید نال هست
    نوشته شده توسط mina.net در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 05 خرداد 1388, 11:48 صبح
  4. پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 07 مرداد 1387, 00:24 صبح
  5. جستجو و نمایش نتایج در دیتا گرید
    نوشته شده توسط faramarz_s در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 18 مرداد 1386, 08:14 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •