نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: پایین بودن سرعت اولین اتصال به بانک اطلاعاتی به خاطر استفاده از sql server Express ؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار sajad_3dmax
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    قزوین _ زیباشهر
    پست
    296

    پایین بودن سرعت اولین اتصال به بانک اطلاعاتی به خاطر استفاده از sql server Express ؟

    با سلام
    بنده نرم افزاری نوشتم. اما هنگام لاگین کردن به نرم افزار که اولین کانکت به دیتا بیس هست ، بررسی user pass طول میکشه. آیا دلیلش استفاده از sql server Express هست؟


  2. #2

    نقل قول: پایین بودن سرعت اولین اتصال به بانک اطلاعاتی به خاطر استفاده از sql server Express ؟

    سلام. کدتون رو بذارین. شاید بهینه نیست. البته باید سرعت مد نظر شما رو هم دونست.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار sajad_3dmax
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    قزوین _ زیباشهر
    پست
    296

    نقل قول: پایین بودن سرعت اولین اتصال به بانک اطلاعاتی به خاطر استفاده از sql server Express ؟

    آقا مرتضی جان به کدم دسترسیس ندارم الآن. منتها یه select ساده است که نتیجش میره تو dataTable. اگه چیزی تو datatable بود پس کاربر موجوده در بانک و وارد فرم اصلی میشه.
    سرعت مد نظر بنده مثل سرعت بستن یک فرم حالا کمی بیشتره اما نه حدود 10 ثانیه یا 7 - 8 ثانیه. این زمان خیلی بالاست به نظرم.
    البته عرض کردم فقط در اولین اتصال به بانک اینطوریه.
    یه مبحثی هست تو بانک که کانکشن ها مدیریت میشن و در دفعات بعدی باعث بالارفتن سرعت میشن به اسم pooling فکر میکنم از اونه.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار saeed410
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    قوچان. مشهد
    پست
    264

    نقل قول: پایین بودن سرعت اولین اتصال به بانک اطلاعاتی به خاطر استفاده از sql server Express ؟

    سلام بله تاثیر گذاره. علاوه بر این میتونید از ایندکس کردن و رویه های ذخیره شده در SQL استفاده کنید که سرعت بالاتر میره.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار behnamgholipoor
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    رشت
    پست
    132

    نقل قول: پایین بودن سرعت اولین اتصال به بانک اطلاعاتی به خاطر استفاده از sql server Express ؟

    نقل قول نوشته شده توسط saeed410 مشاهده تاپیک
    از ایندکس کردن و رویه های ذخیره شده در SQL استفاده کنید که سرعت بالاتر میره.
    سلام دوست عزیز میشه بیشتر توضیح بدین ؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار saeed410
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    قوچان. مشهد
    پست
    264

    نقل قول: پایین بودن سرعت اولین اتصال به بانک اطلاعاتی به خاطر استفاده از sql server Express ؟

    سلام. والا توضیح دادن اینا یعنی کل پایگاه داده دیگه. در مورد indexing و Stored procedure جستجو کن.

تاپیک های مشابه

  1. علت پایین بودن سرعت vb.net 2005
    نوشته شده توسط Amir_Sharif در بخش VB.NET
    پاسخ: 14
    آخرین پست: چهارشنبه 10 اسفند 1384, 14:23 عصر
  2. اتصال به بانک اطلاعاتی اکسس بدون داشتن پسورد
    نوشته شده توسط Shabani.Mojtaba در بخش VB.NET
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 29 مرداد 1384, 17:54 عصر
  3. بازیابی بانک اطلاعاتی از دست رفته در sql server
    نوشته شده توسط tayebeh در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 30 تیر 1384, 00:58 صبح
  4. اتصال به بانک اطلاعاتی از طریق تلفن در VB
    نوشته شده توسط ASPDeveloper در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 25 اردیبهشت 1384, 11:34 صبح
  5. اتصال به بانک اطلاعاتی پارادکس رمزدار
    نوشته شده توسط omid-delphi در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 19 فروردین 1382, 13:44 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •