نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: چرا سورس سایت را از وب بروزر نمی توان استخراج کرد ؟

  1. #1

    Question چرا سورس سایت را از وب بروزر نمی توان استخراج کرد ؟

    سلام . وقتی توی وب بروزر آدرس سایت گوگل به این نشانی را می زنم . نمی توانم سورسش را استخراج کنم . مشکل چیست ؟

    این صفحه چون اولش با عکس شروع میشه . سورس سایت رو برام استخراج نمی کنه . دستوری که من استفاده می کنم برای استخراج سورس سایت به شرح زیر است :


    private void Wb1_DocumentCompleted(object sender, WebBrowserDocumentCompletedEventArgs e)
    {
    richTxt1.Text = Wb1.DocumentText;

    }



    ولی اگر آدرس سایتی از گوگل را بزنم که دارای عکس نباشد ، سورس را به من می دهد . ولی اگر عکس دار باشد سورس را نمی دهد . چرا ؟

  2. #2

    نقل قول: چرا سورس سایت را از وب بروزر نمی توان استخراج کرد ؟

    از این کد استفاده کن :

     
    HtmlElement elem;
    if (webBrowser1.Document != null)
    {
    HtmlElementCollection elems = webBrowser1.Document.GetElementsByTagName("HTML");
    if (elems.Count == 1)
    {
    elem = elems[0];
    string pageSource = elem.OuterHtml;
    richTxt1.Text = pageSource;
    }
    }
    دانلود حسابخانه مانی، برنامه مدیریت درآمد و هزینه رایگان

    هر آنچه که هستیم، نتیجه افکاریست که در گذشته داشته ایم. (بودا)
    واحد فاصله «متر» نیست، «اشتیاق» است. اگر مشتاقش باشی حتی يک قدم هم فاصله ای دور است.

    رنگ رنگی | آموزش

  3. #3

    نقل قول: چرا سورس سایت را از وب بروزر نمی توان استخراج کرد ؟

    نقل قول نوشته شده توسط Mani_rf مشاهده تاپیک
    از این کد استفاده کن :

     
    HtmlElement elem;
    if (webBrowser1.Document != null)
    {
    HtmlElementCollection elems = webBrowser1.Document.GetElementsByTagName("HTML");
    if (elems.Count == 1)
    {
    elem = elems[0];
    string pageSource = elem.OuterHtml;
    richTxt1.Text = pageSource;
    }
    }
    از این هم استفاده کردم ولی باز هم نشد . اگر از طریق اینترنت آپشن قابلیت نمایش عکس را غیر فعال کنم درست میشه . ولی نمیخوام این کار بشه . یعنی میخوام با اینکه صفحه دارای عکس هست ، سورس سایت رو برام بیرون بکشه . این کد هم مثل کد خودم جواب نداد. راه دیگری هست ؟
    من می خواهم حتماً از وب بروزر استفاده کنم . از کلاینت نمی خواهم چون عکس را نشان نمی دهد....
    آخرین ویرایش به وسیله dele_ghamgin_2008 : چهارشنبه 05 آذر 1393 در 20:53 عصر دلیل: بروز رسانی

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: چرا سورس سایت را از وب بروزر نمی توان استخراج کرد ؟

    آدرس وبسایت؟

  5. #5
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: چرا سورس سایت را از وب بروزر نمی توان استخراج کرد ؟

    نقل قول نوشته شده توسط dele_ghamgin_2008 مشاهده تاپیک
    سلام . وقتی توی وب بروزر آدرس سایت گوگل به این نشانی را می زنم . نمی توانم سورسش را استخراج کنم . مشکل چیست ؟

    این صفحه چون اولش با عکس شروع میشه . سورس سایت رو برام استخراج نمی کنه . دستوری که من استفاده می کنم برای استخراج سورس سایت به شرح زیر است :


    private void Wb1_DocumentCompleted(object sender, WebBrowserDocumentCompletedEventArgs e)
    {
    richTxt1.Text = Wb1.DocumentText;

    }



    ولی اگر آدرس سایتی از گوگل را بزنم که دارای عکس نباشد ، سورس را به من می دهد . ولی اگر عکس دار باشد سورس را نمی دهد . چرا ؟
    سلام.
    1- خصوصیت DocumentText متنی رو بر میگردونه که در صفحه نمایش داده میشه و نه سورس صفحه. برای گرفتن سورس می تونید از روشی که جناب Mani_rf اشاره کردند استفاده کنید.
    2- ممکنه رویداد DocumentCompleted برای هر صفحه ای که navigate می کنید، چندین بار اتفاق بیفته (با لود شدن هر تصویر و یا script و ...). شما باید چک کنید که اگر آدرس آرگومنت رویداد با آدرس مورد نظر شما یکی بود، اقدام به دریافت سورس کنید.
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

  6. #6

    نقل قول: چرا سورس سایت را از وب بروزر نمی توان استخراج کرد ؟

    نقل قول نوشته شده توسط FastCode مشاهده تاپیک
    آدرس وبسایت؟
    https://www.google.com/search?q=%D8%...AC%DB%8C%D8%A8

  7. #7

    نقل قول: چرا سورس سایت را از وب بروزر نمی توان استخراج کرد ؟

    نقل قول نوشته شده توسط مهرداد صفا مشاهده تاپیک
    سلام.
    1- خصوصیت DocumentText متنی رو بر میگردونه که در صفحه نمایش داده میشه و نه سورس صفحه. برای گرفتن سورس می تونید از روشی که جناب Mani_rf اشاره کردند استفاده کنید.
    2- ممکنه رویداد DocumentCompleted برای هر صفحه ای که navigate می کنید، چندین بار اتفاق بیفته (با لود شدن هر تصویر و یا script و ...). شما باید چک کنید که اگر آدرس آرگومنت رویداد با آدرس مورد نظر شما یکی بود، اقدام به دریافت سورس کنید.
    1- از کد ایشان هم بهره گرفتم ولی عمل نکرد .
    2- تا حدودی متوجه منظوران شدم ولی نه دقیق ، خب این دستور شرطی را در کدام بخش باید بنویسم تا چک کند ؟ یا دستور را برابر چی بنویسم ؟ مثلاً بنویسم اگر url وب بروزر برابر آدرس اینترنتی فلان بود بهم سورس را بدهد ؟

  8. #8
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: چرا سورس سایت را از وب بروزر نمی توان استخراج کرد ؟

    سلام.
    داخل رویداد DocumentCompleted چک کنید که مشخصه Uri آرگومنت با آدرس شما همخوانی دارد یا نه:

    if(e.Uri==...)
    //get the source


    البته گاهی ممکنه آدرس مقصد کمی با آدرس شما متفاوت باشه که باید موردی بررسی کنید. برای مثال اگر شما به آدرس:

    http://www.google.com"

    برید، ممکنه سر از:

    "https://www.google.com/...

    در بیارید. ول در کل همیشه ابتدا تصاویر و ... و در آخر کل صفحه دانلود میشه.
    نمونه کد:

    //بسم الله الرحمن الرحیم
    //اللهم صل علی محمد و آل محمد

    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.ComponentModel;
    using System.Data;
    using System.Drawing;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Windows.Forms;

    namespace WindowsFormsApplication1
    {
    public partial class Form1 : Form
    {
    string url = "https://barnamenevis.org/";
    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    webBrowser1.Navigate(url);
    }

    private void webBrowser1_DocumentCompleted(object sender, WebBrowserDocumentCompletedEventArgs e)
    {
    if (e.Url.OriginalString == url)
    MessageBox.Show(new System.IO.StreamReader(webBrowser1.DocumentStream) .ReadToEnd());


    }
    }
    }
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

  9. #9

    نقل قول: چرا سورس سایت را از وب بروزر نمی توان استخراج کرد ؟

    نقل قول نوشته شده توسط مهرداد صفا مشاهده تاپیک
    سلام.
    داخل رویداد DocumentCompleted چک کنید که مشخصه Uri آرگومنت با آدرس شما همخوانی دارد یا نه:

    if(e.Uri==...)
    //get the source


    البته گاهی ممکنه آدرس مقصد کمی با آدرس شما متفاوت باشه که باید موردی بررسی کنید. برای مثال اگر شما به آدرس:

    http://www.google.com"

    برید، ممکنه سر از:

    "https://www.google.com/...

    در بیارید. ول در کل همیشه ابتدا تصاویر و ... و در آخر کل صفحه دانلود میشه.
    نمونه کد:

    //بسم الله الرحمن الرحیم
    //اللهم صل علی محمد و آل محمد

    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.ComponentModel;
    using System.Data;
    using System.Drawing;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Windows.Forms;

    namespace WindowsFormsApplication1
    {
    public partial class Form1 : Form
    {
    string url = "https://barnamenevis.org/";
    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    webBrowser1.Navigate(url);
    }

    private void webBrowser1_DocumentCompleted(object sender, WebBrowserDocumentCompletedEventArgs e)
    {
    if (e.Url.OriginalString == url)
    MessageBox.Show(new System.IO.StreamReader(webBrowser1.DocumentStream) .ReadToEnd());


    }
    }
    }
    من سایت های مختلفی دارم قرار نیست لینکم ثابت باشه . لذا اومدم دستور شما رو به این شکل تغییر دادم ولی باز هم عمل نکرد :

            private void webBrowser1_DocumentCompleted(object sender, WebBrowserDocumentCompletedEventArgs e)        {
    if (e.Url.OriginalString.StartsWith("http"))
    MessageBox.Show(new System.IO.StreamReader(webBrowser1.DocumentStream) .ReadToEnd());}


    مشکل من با سایت برنامه نویس و سایت های دیگر نیست . این مشکل فقط در گوگل رخ می دهد.
    لینک سایتی که می خواهم سورسش خارج شود = https://www.google.com/search?site=&source=hp&q=موز

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: چرا سورس سایت را از وب بروزر نمی توان استخراج کرد ؟

    با سایت های https دیگه هم میتونید آزامایش کنید؟

  11. #11

    نقل قول: چرا سورس سایت را از وب بروزر نمی توان استخراج کرد ؟

    نقل قول نوشته شده توسط FastCode مشاهده تاپیک
    با سایت های https دیگه هم میتونید آزامایش کنید؟
    واقعیت امر کار من فقط با گوگل هست . سایت های دیگری که عکس دار هستند مشکلی ندارند . به عنوان مثال وقتی لینک زیر که مربوط به یاهو هست رو میزنم سورس رو بهم میده و مشکلی نداره . لینک زیر دارای عکس هم هست و https هم هست مثل گوگل

    https://search.yahoo.com/search;_ylt...yfp-t-402&fp=1

تاپیک های مشابه

  1. چرا در موتور innodb در MYsql نمی توان Optimise کرد . ؟
    نوشته شده توسط davood01 در بخش MySQL
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 28 دی 1392, 08:21 صبح
  2. گفتگو: چرا مدیران سایت یک سری تغییرات را اعمال نمی کنند و هیچ توجهی ندارند؟!!!
    نوشته شده توسط Arash_janusV3 در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 9
    آخرین پست: شنبه 20 آبان 1391, 23:34 عصر
  3. پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 02 خرداد 1391, 00:25 صبح
  4. پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 29 اردیبهشت 1391, 01:01 صبح
  5. مبتدی: چرا نمی توان سورس صفحات نظر بلاگفا رو دانلود کرد؟
    نوشته شده توسط sara_aryanfar در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 26 فروردین 1390, 19:59 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •