نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: خطاي set_AutoUpgradeEnabled بر روي تعدادي از سيستم ها

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    دیار کریمان
    پست
    1,008

    Question خطاي set_AutoUpgradeEnabled بر روي تعدادي از سيستم ها

    دليل بروز اين خطا چي مي تونه باشه
    توضيحات : به نرم افزاري كه مدتها پيش نوشته شده،بخشي اضافه شده
    روي تعدادي سيستم اين نرم افزار امتحان شده با سيستم عاملهاي و ورژن هاي يكساني از دات نت
    روي تعدادي از اونها برنامه با خطاي زير مواجه ميشه
    در زمان باز شدن فرم
    Method not found: 'Void System.Windows.Forms.FileDialog.set_AutoUpgradeEna  bled(Boolean)'.
    at Myproject.Usercontrol1.InitializeComponent()
    at Myproject.Usercontrol1..ctor()

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    دیار کریمان
    پست
    1,008

    نقل قول: خطاي set_AutoUpgradeEnabled بر روي تعدادي از سيستم ها

    كماكان منتظر پيشنهادات دوستان هستم

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    دیار کریمان
    پست
    1,008

    نقل قول: خطاي set_AutoUpgradeEnabled بر روي تعدادي از سيستم ها

    سلام
    پس از جستجو در فرم هاي انگليسي زبون ، موردي پيدا كردم كه مربوط به openfiledialog بود
    اما اين خطا براي برنامه من زماني اتفاق مي افتد كه يك فرم حاوي يوزر كنترل فراخواني مي شود و اين خطا مانع نمايش اون فرم مي شود

تاپیک های مشابه

  1. خطاي عدم ايجاد روي فايل exe خروجي
    نوشته شده توسط rezamahdizadeh در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 05 تیر 1392, 12:20 عصر
  2. سوال: كپي تعدادي از ركوردهاي يك DBF روي يك DBF ديگر ؟؟
    نوشته شده توسط mbzadegan در بخش Foxpro
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 20 مهر 1387, 08:23 صبح
  3. سوال: نصب BDE و Jet بر روي سيستم كاربر
    نوشته شده توسط ali_mohamadi8928 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 08 مهر 1387, 02:57 صبح
  4. سوال: كنترل نصب بودن SqlServer 2005 بر روي سيستم عامل
    نوشته شده توسط hamidprogramer در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 05 مهر 1387, 23:50 عصر
  5. سوال: دو تا SQL Server روي سيستم
    نوشته شده توسط saeed razaee در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 24 شهریور 1387, 17:56 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •