نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: نمایش تاریخ فارسی در دیتاگرید با استفاده از تابع؟

  1. #1

    نمایش تاریخ فارسی در دیتاگرید با استفاده از تابع؟

    من یک تابع دارم که تاریخ میلادی را به شمسی تبدیل میکنه
    حالا هم دیتا ست و دیتا کانتکس دارم چی کنم تمام تاریخ ها را به شمسی نمایش بدهد ؟
    در بانک به صورت میلادی ذخیره میکنم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: نمایش تاریخ فارسی در دیتاگرید با استفاده از تابع؟

    شما در کلاس جدولتون که در پروژتون ساخته شده اون تابع رو اضافه کنید که مقدار فیلد میلادی رو به شمسی تبدیل کنه و از این به بعد هر جا خواستید از اون شمسی برای نمایش استفاده کنید.

  3. #3

    نقل قول: نمایش تاریخ فارسی در دیتاگرید با استفاده از تابع؟

    من چندین جدول دارم که فیلد های متفاوتی هم دارند

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار rasoul babadi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    30

    نقل قول: نمایش تاریخ فارسی در دیتاگرید با استفاده از تابع؟

    درود بر دوستان برنامه نویس.
    من توی برنامه ای نوشتم یه دیتا گرید ویو توی فرم اصلی برنامه گذاشتم که تمام تراکنش برنامه رو تو خودش نشون میده می خواستم دو تا کار زیر رو انجام بده.
    1- در فرم اصلی دیتا گرید ویو فقط رکورد های ماه جاری رو نشون بده یعنی یک ماه
    2- در یک فرم دیگه دیتا گرید ویو رکورد های ثبت شده توسط کاربری رو نشون بده که از فرم لاگین وارد شده است.

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    60

    نقل قول: نمایش تاریخ فارسی در دیتاگرید با استفاده از تابع؟

    نقل قول نوشته شده توسط bazikadeh مشاهده تاپیک
    من یک تابع دارم که تاریخ میلادی را به شمسی تبدیل میکنه
    حالا هم دیتا ست و دیتا کانتکس دارم چی کنم تمام تاریخ ها را به شمسی نمایش بدهد ؟
    در بانک به صورت میلادی ذخیره میکنم
    سلام
    ببینید همیشه تاریخ رو توو بانک اطلاعاتی میلادی ذخیره می کنیم اما برا نمایش فقط کافیه از کلاس Persian Culture استفاده کنی و دیگه نیازی به هیچ تابعی نداری
    این کلاس ر و توو پروژتون قرار بدید و nameSpace شو هم اسم پروژتون بزارید
    http://s6.uplod.ir:182/d/2k2wdip54hv...sianCulture.cs
    بعد فقط کافیه این دو خط رو در program.cs بنویسید

    [CSHARP][
    Thread.CurrentThread.CurrentCulture = newPersianCulture();


    Thread.CurrentThread.CurrentUICulture = newPersianCulture();
    /CSHARP]
    بعد میبینید که همه تاریخ ها در اجرا فارسی نمایش داده میشه اما پشت صحنه اش همه میلادی هست
    آخرین ویرایش به وسیله _Memol_ : سه شنبه 11 آذر 1393 در 23:29 عصر

تاپیک های مشابه

  1. نمایش تاریخ فارسی به هر حالتی که دوست داشته باشید
    نوشته شده توسط mahdi_farhani در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 116
    آخرین پست: جمعه 14 آذر 1393, 12:01 عصر
  2. مشکل نمایش تاریخ فارسی بر روی نمودار
    نوشته شده توسط saffari2005 در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 11 اردیبهشت 1385, 07:18 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •