نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: کمک در ساختن یک کد Regular

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار reza9025
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    اذربایجان غربی - شهرستان مهاباد
    سن
    28
    پست
    80

    Question کمک در ساختن یک کد Regular

    با سلام

    من می خواستم بین بک سری عدد که نه تعدادشان معلوم است نه تعداد ارقامشان. همه اعداد را برگردانم بجز موارد خاص. مثلا عدد 24 و 196 و 4569

    در ضمن مطلع هستم که از ^ استفاده می کنند. ولی هرچی سعی کردم نتونستم درست کنم.


    لطفا راهنمایی کنید.اگه میشه برای این سه عدد برام مثال بزنید.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: کمک در ساخن یک کد Regular

    مقادیر رو در لیستی بریزید. سپس مقادیری که نمیخواهید رو در لیستی دیگر:
    var result=List1.Where(x=> !List2.Contains(x));

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار reza9025
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    اذربایجان غربی - شهرستان مهاباد
    سن
    28
    پست
    80

    نقل قول: کمک در ساختن یک کد Regular

    با تشکر فراوان parvizwpf

    من می خواستم این کار را با regular انجام بدم. ایا این کار ممکن است؟

  4. #4

    نقل قول: کمک در ساختن یک کد Regular

    سلام
    حداقل با این دو روش میشه انجام داد

    string sformat=
    @"((?<=(\D|\b))(\d)(?=(\D|\b)))|" +
    @"((?<=(\D|\b))(1\d)(?=(\D|\b)))|" +
    @"((?<=(\D|\b))(2[0-3])(?=(\D|\b)))|" +
    @"((?<=(\D|\b))(2[5-9])(?=(\D|\b)))|" +
    @"((?<=(\D|\b))([3-9]\d)(?=(\D|\b)))|" +
    @"((?<=(\D|\b))(1[0-8]\d)(?=(\D|\b)))|" +
    @"((?<=(\D|\b))(19[0-5])(?=(\D|\b)))|" +
    @"((?<=(\D|\b))(19[7-9])(?=(\D|\b)))|" +
    @"((?<=(\D|\b))([2-9]\d{2})(?=(\D|\b)))|" +
    @"((?<=(\D|\b))([1-3]\d{3})(?=(\D|\b)))|" +
    @"((?<=(\D|\b))(4[0-4]\d{2})(?=(\D|\b)))|" +
    @"((?<=(\D|\b))(45[0-5]\d)(?=(\D|\b)))|" +
    @"((?<=(\D|\b))(456[0-8])(?=(\D|\b)))|" +
    @"((?<=(\D|\b))(45[7-9]\d)(?=(\D|\b)))|" +
    @"((?<=(\D|\b))(4[6-9][7-9]\d)(?=(\D|\b)))|" +
    @"((?<=(\D|\b))([5-9]\d{3})(?=(\D|\b)))|" +
    @"((?<=(\D|\b))([1-9]\d{4,})(?=(\D|\b)))";
    foreach (Match element in Regex.Matches("24sd345fg24rg24678dsfd24", sformat))
    {
    MessageBox.Show(element.Value);
    }



    string sformat1 =
    @"((?<=(\D|\b))(24)(?=(\D|\b)))|" +
    @"((?<=(\D|\b))(196)(?=(\D|\b)))|" +
    @"((?<=(\D|\b))(4569)(?=(\D|\b)))" ;
    string sformat2 = @"((?<=(\D|\b))([1-9]\d+)(?=(\D|\b)))";
    foreach (Match element in
    Regex.Matches(
    Regex.Replace("24sd345fg24rg24678dsfd24" , sformat1, string.Empty)
    , sformat2))
    {
    MessageBox.Show(element.Value);
    }

تاپیک های مشابه

  1. کمک برای ساختن انجمن با ASP
    نوشته شده توسط SalarZ در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 13 اسفند 1386, 09:39 صبح
  2. کمک در ساختن ID caller با kdtele
    نوشته شده توسط mojtaheri در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 27 آبان 1386, 01:38 صبح
  3. کمک جهت ساختن یک مسنجر
    نوشته شده توسط وحید دات نت در بخش PHP
    پاسخ: 14
    آخرین پست: شنبه 28 آبان 1384, 23:36 عصر
  4. کمک برای ساختن رقص نور بوسیله صوت
    نوشته شده توسط mjelecom در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 04 مرداد 1384, 11:34 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •