نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: تغییر autocomplete مربوط به combobox

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار noroozifar
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    446

    تغییر autocomplete مربوط به combobox

    سلام
    زمانی کاربر در کامبوباکس تایپ میکنه اگر autocomplete مربوط به ان تنظیم کنیم به SuggestAppend تنظیم کنیم لیست ایتمهایش را میاورد ولی یک مشکل دارد ان هم اینکه براساس اول حروف میاورد ولی من می خواهم به صورتی دیگر بیاورد مثلا اگر حرف "در" را تایپ کردم به صورت زیر بیاورد یک حالتی مثل دستور like در sql:

    درب
    دریچه
    کادر
    باددر
    بادرآمدر

    ولی به صورت حالت پیش فرض به این صورت لیست میاورد :

    درب
    دریچه

    کدهای زیر را نوشتم جواب نداد

    private void frmProjects_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    var ListMohandesin = (from item in _db.UserProfiles
    orderby item.Family
    select new
    {
    DisplayMember = item.Name + " " + item.Family,
    ValueMember = item.UserId
    }).ToList();

    mcmbTMemary.DataSource = ListMohandesin;
    mcmbTMemary.DisplayMember = "DisplayMember";
    mcmbTMemary.ValueMember = "ValueMember";
    mcmbTMemary.SelectedIndex = -1;
    mcmbTMemary.AutoCompleteMode = AutoCompleteMode.SuggestAppend;
    mcmbTMemary.AutoCompleteSource = AutoCompleteSource.CustomSource;

    }
    private void mcmbTMemary_KeyPress(object sender, KeyPressEventArgs e)
    {


    mcmbTMemary.AutoCompleteCustomSource.OfType<string >().Where(a => a.ToLower().Contains(mcmbTMemary.Text.ToLower())). Any();
    }

  2. #2

    نقل قول: تغییر autocomplete مربوط به combobox

    سلام
    AutoComplete با فیلتر کردن آیتم های لیست ارتباطی نداره. AutoComplete برای راحتی در تایپ کردن موردیه که از قبل توی لیست هستش.

    تازه کمبوباکس اگه آیتم هاش فیلتر بشن هم، تا لیست کشویی باز نشه چیزی معلوم نمیشه.

    شاید باید یک لیست بذارین که بالاش یه تکست باشه و با تایپ کردن توش فیلتر بشه.

    کد فعلی AutoComplete معمولی رو هم پیاده سازی نمیکنه مگر این که mcmbTMemary.AutoCompleteSource رو برابر AutoCompleteSource.ListItems بذارین.

    و اما کدی که توی رویداد KeyPress نوشتین: فقط میدونم تایع Any خروجیش از نوع bool هست و توی این رویداد هیچ اتفاقی نمی افته اما لطف کنید بگین هدف شما از نوشتن این خط کد چی بوده چون مدتیه با linq کار میکنم دوست دارم یاد بگیرم.

  3. #3

    نقل قول: تغییر autocomplete مربوط به combobox

    یک تیکس باکس بزار برای برنامه ات و این دستور ها رو بنویم درس فرمت.
     void codeForoshande()
    {
    try
    {
    AutoCompleteStringCollection autoComplete = new AutoCompleteStringCollection();
    var q = db.TBl_SaleAndBuy.Distinct();
    foreach (var blSaleAndBuy in q)
    {
    string val = System.Convert.ToString(blSaleAndBuy.SB__Salescler k_Code);
    autoComplete.Add(val);
    }
    TxtSaleCode.AutoCompleteMode = AutoCompleteMode.Suggest;
    TxtSaleCode.AutoCompleteSource = AutoCompleteSource.CustomSource;
    TxtSaleCode.AutoCompleteCustomSource = autoComplete;
    }
    catch (Exception)
    {
    ClsShowMessageBoxError.Error(102, "165");
    }
    }

    و حالا این دستور ها رو نوشتی در فرم لود
    دستورت رو صدا کردن به این صورت.
            private void Frm_Add_Foctor_Khered_Kala_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    codeForoshande();
    }
    درست همون چیزی که میخواهی میشه خیلی باحالی خود من هم از این دستور استفاده میکنم.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار noroozifar
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    446

    نقل قول: تغییر autocomplete مربوط به combobox

    دوستان تشکر روش دوم فکر کنم بهتر باشه فقط یک مشکل داشت اونهم اینکه من کلید هر انتخاب فرد را گذاشته بودم در ValueMember مربوط به کامبو اگر از تکست باکس استفاده کنم میگذارم در tag فکر کنم درست بشه

    فقط یک مشکل دیگه وجود داره لیستی که نشون میده در سمت چپ قرار داره در صورتی که لیست باکس ما از راست به چپه ؟؟
    آخرین ویرایش به وسیله noroozifar : شنبه 08 آذر 1393 در 20:19 عصر

  5. #5

    نقل قول: تغییر autocomplete مربوط به combobox

    این دستور برای کامبوباکس هستش برای نشان دادن اطلاعات در کامبوباکس
    var q = db.Tbl_Business;
    CmbShobe.Items.Clear();
    foreach (var tblBusiness in q)
    {
    CmbShobe.Items.Add(tblBusiness.B_Shobe);
    }

    در فرم لود نوشته شود.

تاپیک های مشابه

  1. تغییر ستون از نوع combobox در datagridview
    نوشته شده توسط fks_program در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 06 مهر 1392, 21:50 عصر
  2. تشخیص تغییر دادن value های combobox توسط کاربر
    نوشته شده توسط shirin_h در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 05 دی 1386, 10:32 صبح
  3. واکشی متن مربوط به ComBoBox
    نوشته شده توسط lililili در بخش Access
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 20 تیر 1386, 09:05 صبح
  4. تغییر رنگ Item در ComboBox
    نوشته شده توسط Reza_kh در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 20 فروردین 1385, 16:30 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •