نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: نحوه قرار دادن عکس در پیش زمینه فرم

  1. #1

    نحوه قرار دادن عکس در پیش زمینه فرم

    سلام دوستان
    وقتی کد در backgroun فرم انتخاب میکنم وقت اجرانمایش نمی ده میشه راهنمایی کنیددلیلش چیه؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mrprestige
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    کرج
    پست
    646

    نقل قول: نحوه قرار دادن عکس در پیش زمینه فرم

    نقل قول نوشته شده توسط azitaj مشاهده تاپیک
    سلام دوستان
    وقتی کد در backgroun فرم انتخاب میکنم وقت اجرانمایش نمی ده میشه راهنمایی کنیددلیلش چیه؟
    سلام دوست من ، شما می تونی از این کد استفاده کنی


    OpenFileDialog a = new OpenFileDialog();
    a.ShowDialog();
    this.BackgroundImage = Image.FromFile(a.FileName.ToString());


    موفق باشی.

  3. #3

    نقل قول: نحوه قرار دادن عکس در پیش زمینه فرم

    پنجره file name برام بازمیکنه من خودم توقسمت properties عکس روانتخاب میکنم ولی وقتی برنامه رو اجرا میکنم نمایشش نمی ده

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mrprestige
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    کرج
    پست
    646

    نقل قول: نحوه قرار دادن عکس در پیش زمینه فرم

    نقل قول نوشته شده توسط azitaj مشاهده تاپیک
    پنجره file name برام بازمیکنه من خودم توقسمت properties عکس روانتخاب میکنم ولی وقتی برنامه رو اجرا میکنم نمایشش نمی ده
    شما این کد هایی من براتون نوشتم توی یه کنترل بنویسید حتما نتیجه میگیرید نیاز نیست که دوباره به پنجره properties مربوط به فرم برید و باز عکس انتخاب کنید با اجرای این خط دستور کادری روی صفحه برنامه شما ظاهر میشه و شما هر عکسی که انتخاب کنید برابر صفحه ی پشت زمینه ی فرم مورد نظرتون میکنه . امیدوارم تونسته باشم کمکتون کرده باشم .

تاپیک های مشابه

  1. قرار دادن عکس برای پس زمینه در فرم
    نوشته شده توسط sg.programmer در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 26 مهر 1393, 14:33 عصر
  2. سوال: نحوه قرار دادن عکس بر روی فرم از طریق یک دکمه brows
    نوشته شده توسط atoorpatkan در بخش C#‎‎
    پاسخ: 10
    آخرین پست: چهارشنبه 13 شهریور 1392, 21:03 عصر
  3. قرار دادن عکس متحرک (gif) روی فرم
    نوشته شده توسط __siavash__ در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 11
    آخرین پست: شنبه 15 تیر 1392, 09:18 صبح
  4. نحوه قرار دادن عکس متحرک gif در richtextbox
    نوشته شده توسط roya_123 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 22 آذر 1387, 15:00 عصر
  5. قرار دادن عکس دلخواه کاربر روی فرم
    نوشته شده توسط negar_software در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 17 اردیبهشت 1385, 23:24 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •