نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: خطاهایی که هنگام استفاده از smtp برای ارسال ایمیل درasp.net رخ میدهد.

  1. #1

    خطاهایی که هنگام استفاده از smtp برای ارسال ایمیل درasp.net رخ میدهد.

    سلام
    برای ارسال ایمیل توسط smtp بنده تمامی نمونه کد ها رو امتحان کردم چه تو سایت های داخل و چه خارج همشون تقریبا" یکی اند و صحیح هستند
    ولی من این ارور و دارم که روی استفاده از name space ها است مثلا"

    SmtpClient
    MailMessage

    mail = newMailMessage();

    smtpClient = newSmtpClient("mail.nnnnnnnn.ir", 25);
    mailmessage ,smtp client

    را بصورت زیر خط دار نشان میدهد
    لطفا" راهنمایی بفرمایید

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    rayancode.ir
    پست
    1,559

    نقل قول: خطاهایی که هنگام استفاده از smtp برای ارسال ایمیل درasp.net رخ میدهد.

    سلام.
    برای ازسال ایمیل در حالت کلی و ساده باید اینارو تنظیم کنی.


    var mailMsg = new MailMessage();
    mailMsg.BodyEncoding = Encoding.UTF8;
    mailMsg.HeadersEncoding = Encoding.UTF8;
    mailMsg.SubjectEncoding = Encoding.UTF8;
    mailMsg.Priority = MailPriority.High;
    mailMsg.Subject = subject;
    mailMsg.Body = body;
    mailMsg.IsBodyHtml = true;
    mailMsg.From = new MailAddress("email@yahoo.com", "نبی", Encoding.UTF8);
    mailMsg.Sender = new MailAddress("email@yahoo.com", "نبی ", Encoding.UTF8);
    var smtp = new SmtpClient("smtp.mail.yahoo.com", 587);
    smtp.EnableSsl = true;
    smtp.Credentials = new NetworkCredential("email@yahoo.com", "رمز ایمیل");
    smtp.Send(mailMsg);



    البته این smtp که من تنظیم کردم برای یاهو.
    موفق باشی

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    rayancode.ir
    پست
    1,559

    نقل قول: خطاهایی که هنگام استفاده از smtp برای ارسال ایمیل درasp.net رخ میدهد.

    من این 2 حالت رو درست کردم.
    اما برای ارور های خاص چطوری می تونم عمل کنم.
    و یک نکته که خیلی مهمه این که چطوری می تونم متن ارور ها رو در یک فایل تکس ذخیره کنم تا بتونم بعدا ببینم و رفعشون کنم!!!؟؟

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    rayancode.ir
    پست
    1,559

    نقل قول: خطاهایی که هنگام استفاده از smtp برای ارسال ایمیل درasp.net رخ میدهد.

    پیدا کردم
    http://www.dotnettips.info/post/820/asp-net-mvc-16
    موفق باشید

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    rayancode.ir
    پست
    1,559

    نقل قول: خطاهایی که هنگام استفاده از smtp برای ارسال ایمیل درasp.net رخ میدهد.

    اقا این اشتباه شد با لینک دیگه.
    شرمنده 2 تا مطلب اخر اشتبا دادم

  6. #6

    نقل قول: خطاهایی که هنگام استفاده از smtp برای ارسال ایمیل درasp.net رخ میدهد.

    با تشکر از شما دوست عزیز ارور های بنده به نظر من مربوط میشه به ویژوال 2013اخرین اپدیت 4
    چون بیشتر ارور روی فضای نام هاست ان یعنی ارور نیستند ولی ریشارپر به صورت زیر خط دار نشان میدهد
    به نظر شما از کدوم فضای نام ها برای این مسئله استفاده کرد
    system.web.mail or system.net.mail

  7. #7

    نقل قول: خطاهایی که هنگام استفاده از smtp برای ارسال ایمیل درasp.net رخ میدهد.

    یه سوال دیگه چه زمانی لازمه که از اکانت دامین جهت ارسال ایمیل استفاده کرد..

    SaeedDalvand@domaiMan.ir
    اگه لطف کنید در مورد اون هم بفرمایید ممنون میشم

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    rayancode.ir
    پست
    1,559

    نقل قول: خطاهایی که هنگام استفاده از smtp برای ارسال ایمیل درasp.net رخ میدهد.

    using System;
    using System.Net;
    using System.Net.Mail

    به این 3 تا نیاز داری.

    البته من نمی دونم شما چقدر با سی شارپ آشنایی دارین.
    من خودم اومدم و این کدی که به شما دادم رو بصورت یک extention در آوردم و هر جا بخوام فقط صداش می کنم.
    اونایی رو هم که ریشارپر زیر خط دار می کنه نبودنش ضرری نمی رسونه ولی حتما نیاز نیست پاک کنین.

    اما منظورتون رو در مورد سوال دومتون متوجه نشدم. بیشتر توضیح بدین.

    موفق باشید

  9. #9

    نقل قول: خطاهایی که هنگام استفاده از smtp برای ارسال ایمیل درasp.net رخ میدهد.

    مرسی بابت توجهتون من تمامی روش ها که میشد رو انجام دادم از فضای نام ها هم استفاده کردم ولی همون ایراد و داره می دونم که از فضای نام هاست
    چون که فقط از کلاس هایی که داخل فضای نام .نت هستند رو نمشناسه ...........................یک بار که ارورش این بود شما از فضای نام ها همانند یک نوع type استفاده میکنید
    سی شارپ هم بد نیستیم کلاس های آقای مدائنی بودیم

    2...سوال دوم من به راحتی توسط اکانت گوگل میتونم در سایتم ایمیل ارسال کنم میخواستم بدونم در چه مواقعی ضروری است که اکانتی که داخل هاست مینویسی مثل
    استفاده کنیم؟saeedDalvand@domainname.com

  10. #10

    نقل قول: خطاهایی که هنگام استفاده از smtp برای ارسال ایمیل درasp.net رخ میدهد.

    میشه خطا از این باشه که روی لوکال تست میشه؟

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    rayancode.ir
    پست
    1,559

    نقل قول: خطاهایی که هنگام استفاده از smtp برای ارسال ایمیل درasp.net رخ میدهد.

    فکر نکنم ضرورتی داشته باشه.
    حد اقل می نمی دونم.
    اما معمولا برای سایت ها یه سری ایمیل هایی مثل
    info@domin.ir
    می سازن برای سایت.
    کلا فکر کنم جنبه کلاسشه.

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    rayancode.ir
    پست
    1,559

    نقل قول: خطاهایی که هنگام استفاده از smtp برای ارسال ایمیل درasp.net رخ میدهد.

    نقل قول نوشته شده توسط dalvand مشاهده تاپیک
    میشه خطا از این باشه که روی لوکال تست میشه؟

    نه من رو لوکال تست کردم.
    خطا رو عکس بگیرین بزارین دوستان بهتر جواب میدن.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: درخواست کد برای ارسال ایمیل با Indy 10 و استفاده از سرویس gmail
    نوشته شده توسط BORHAN TEC در بخش توسعه نرم افزارهای تحت شبکه
    پاسخ: 46
    آخرین پست: دوشنبه 16 تیر 1393, 09:58 صبح
  2. استفاده ازBackground Worker برای ارسال ایمیل
    نوشته شده توسط abdullah20 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 24
    آخرین پست: دوشنبه 02 بهمن 1391, 23:15 عصر
  3. سوال: در تنظیمات Smtp برای فرستادن ایمیل از چه پورتی باید استفاده کنیم؟
    نوشته شده توسط hastiam در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 09 تیر 1390, 02:45 صبح
  4. سوال: استفاده از شبکه برای ارسال فکس
    نوشته شده توسط dottnett در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 02 تیر 1389, 12:43 عصر
  5. سوال: مشکل در set کردن smtp برای ارسال ایمیل
    نوشته شده توسط payam_igi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 01 آذر 1387, 22:24 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •