نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: تنظيم ليست درون سايت با ليست برنامه

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار gorg313
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    قم
    پست
    155

    Question تنظيم ليست درون سايت با ليست برنامه

    سلام

    چند وقت هست دارم برنامه نويسي تحت وب انجام ميدم ولي متاسفانه در چند بخش به جواب کامل نرسيدم لطفآ منو راهنمايي کنيد

    درون سايت يک ليست باکس داريم اسم باکس و اطلاعاتش درون کد پايين هست

    Private Sub Combo1_Click()
    'provider اسم ليست باکس تو سايته
    WebBrowser1.Document.All.Item("provider").Value = Combo1.Text

    End Sub



    خوب مشکل من اينه وقتي روي ليست باکس فرم کليک ميکنم اطلاعات ليست باکس سايت خالي ميشه و و اطلاعات درون ليست باکس من را نميخونه شيطونه ميگه بزنم بکشمش

    خوب بگذريم

    گزينه ارسال هم داره که يک باتون هستش ولي متاسفانه نام نداره و کلاسس تعريف شده واسش

    کد HTML:
    <td align="left" colspan="2">
    
        <input class="btn" type="submit" onclick="return valid2()" value="Send"></input>
    
    </td>
    اينم کدش خوب من چکار کنم يکي اينو کامل بهم بگه

    اين کد واسه باتون هايي هست که اسم دارن نميشه در اين برنامه استفاده کرد

    'WebBrowser1.Document.getelementbyid("اسم دکمه").Click


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Dr Saeed
    تاریخ عضویت
    بهمن 1392
    محل زندگی
    زیره اسمون خدا
    پست
    108

    نقل قول: تنظيم ليست درون سايت با ليست برنامه

    سلام

    میشه اون سایت رو بزارید
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : جمعه 14 آذر 1393 در 14:40 عصر

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار gorg313
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    قم
    پست
    155

    نقل قول: تنظيم ليست درون سايت با ليست برنامه

    سلام اينم سايت

    http://www.sms2free.net


  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    MsgBox barnamenevis.org
    پست
    540

    نقل قول: تنظيم ليست درون سايت با ليست برنامه

    سوال اولتون:
    Private Sub Command1_Click()
    Dim o As Object

    For Each o In WebBrowser1.Document.getelementbyid( "provider" ).Options
    List1.AddItem o.Text
    'MsgBox o.Text
    Next
    End Sub

    Private Sub Form_Load()
    WebBrowser1.Silent = True
    WebBrowser1.Navigate "http://www.sms2free.net/"
    End Sub

    Private Sub WebBrowser1_NewWindow2(ppDisp As Object, Cancel As Boolean)
    Cancel = True
    End Sub


    سوال دوم:
    Private Sub Command2_Click()
    WebBrowser1.Document.Forms( "smsfrm" ).Submit
    End Sub


    البته مشکل اصلی اینه...
    باید این کد به درستی نوشته بشه...
    یعنی اینکه نمیشه به صورت خودکار از این سایت استفاده کرد...

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار gorg313
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    قم
    پست
    155

    نقل قول: تنظيم ليست درون سايت با ليست برنامه

    سلام ميثم من تقريبآ کامل نوشته بودم اصلياش اينا بودن که نمي تونستم خوب من اون گزينه چک باکس يادم رفته بود بپرسم

    بعد هم من ميخوام کامبو باکس سايت که داخل وب سايت عوض بشه نه ليست برنامه من برعکسش



    اون کد را هم که قرار دادي مشکل نداره



    Private Sub WebBrowser1_NewWindow2(ppDisp As Object, Cancel As Boolean)
    Cancel = True
    End Sub







    اين کد هم از باز شدن وب جديد از سايت جلوگيري ميکنه درسته ؟
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : جمعه 14 آذر 1393 در 14:41 عصر

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    MsgBox barnamenevis.org
    پست
    540

    Cool نقل قول: تنظيم ليست درون سايت با ليست برنامه

    آقا یه سوالی کلا هدفت چیه؟

    راستی کپچا رو چیکار کردی؟ چه جوری دورش میزنی؟

    نقل قول نوشته شده توسط gorg313 مشاهده تاپیک
    سلام ميثم من تقريبآ کامل نوشته بودم اصلياش اينا بودن که نمي تونستم خوب من اون گزينه چک باکس يادم رفته بود بپرسم
    WebBrowser1.Document.getelementbyid( "accept" ).Status = True 


    نقل قول نوشته شده توسط gorg313 مشاهده تاپیک
    بعد هم من ميخوام کامبو باکس سايت که داخل وب سايت عوض بشه نه ليست برنامه من برعکسش


    میشه متن داخل لیست باکس رو عوض کرد...

    ولی موقع ارسال (به جای ارسال متن) یه عدد ارسال میشه و اون عدد داخل سرور سایت پردازش میشه و شما اونو دیگه نمیتونی کاریش بکنی...

    نقل قول نوشته شده توسط gorg313 مشاهده تاپیک


    Private Sub WebBrowser1_NewWindow2(ppDisp As Object, Cancel As Boolean)
    Cancel = True
    End Sub


    اين کد هم از باز شدن وب جديد از سايت جلوگيري ميکنه درسته ؟
    بله چون هی صفحه چیلتژینک باز میشد این کارو کردم...

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار gorg313
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    قم
    پست
    155

    نقل قول: تنظيم ليست درون سايت با ليست برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط meys34 مشاهده تاپیک
    آقا یه سوالی کلا هدفت چیه؟

    راستی کپچا رو چیکار کردی؟ چه جوری دورش میزنی؟
    من دورش نميزنم به صورت عادي فراخوانيش ميکنم و کاربر وارد ميکنه

    من هدف خاصي ندارم هميشه برام گزينه هايي که نام ندارن تو سايت جالب بودن

    فقط کلاس هستن و جالبه برام ميخوام در کل ياد بگيرمش



    میشه متن داخل لیست باکس رو عوض کرد...

    ولی موقع ارسال (به جای ارسال متن) یه عدد ارسال میشه و اون عدد داخل سرور سایت پردازش میشه و شما اونو دیگه نمیتونی کاریش بکنی...

    من اعدادشو در اوردم

    348

    497

    322

    خوب به قول خودت اصليش اعداد هستش من براش تعريف ميکنم

    322 = own num

    own num = عدد تعريفش ميکنم و با 322 برابرش ميکنم

    if combo1.text= own num then
    own num = 322
    end if

    خوب کاربر ديگه عدد را نميبينه و متن براش هست ولي درون برنامه عدد سند ميشه

    ولي من تو سايت تست کردم عدد تو کامبو باکسش نرفت گيجم کرد



    بازم دستت درد نکنه خيلي چيزاي خوبي ياد گرفتم ازت دمت گرم

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    MsgBox barnamenevis.org
    پست
    540

    نقل قول: تنظيم ليست درون سايت با ليست برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط gorg313 مشاهده تاپیک
    من دورش نميزنم به صورت عادي فراخوانيش ميکنم و کاربر وارد ميکنه

    من هدف خاصي ندارم هميشه برام گزينه هايي که نام ندارن تو سايت جالب بودن

    فقط کلاس هستن و جالبه برام ميخوام در کل ياد بگيرمش
    ما داریم تو برنامه نویس درس پس میدیم...


    نقل قول نوشته شده توسط gorg313 مشاهده تاپیک
    من اعدادشو در اوردم

    348

    497

    322

    خوب به قول خودت اصليش اعداد هستش من براش تعريف ميکنم

    322 = own num

    own num = عدد تعريفش ميکنم و با 322 برابرش ميکنم

    if combo1.text= own num then
    own num = 322
    end if

    خوب کاربر ديگه عدد را نميبينه و متن براش هست ولي درون برنامه عدد سند ميشه

    ولي من تو سايت تست کردم عدد تو کامبو باکسش نرفت گيجم کرد



    بازم دستت درد نکنه خيلي چيزاي خوبي ياد گرفتم ازت دمت گرم
    میشه value دونه دونه option ها رو تغییر داد... ولی من فکر کردم اگه کلا innerHTML رو تغییر بدیم سریعتر و راحت تر باشه...

    بنابراین:
    Dim t As String
    t = "<option value='0'>انتخاب کنيد</option>" _
    & "<option value='347'>شرکت مخابرات کيش=347</option>" _
    & "<option value='348'>شرکت مخابرات سيار اصفهان=348</option>" _
    & "<option value='497'>ايرانسل=497</option>" _
    & "<option value='322'>پارس آنلاين=322</option>"

    t = "<select name='provider' id='provider' class='input-text' style='width:170px;'>" & t & "</select>"

    WebBrowser1.Document.getelementbyid( "providers" ).innerHTML = t

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار gorg313
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    قم
    پست
    155

    نقل قول: تنظيم ليست درون سايت با ليست برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط meys34 مشاهده تاپیک


    میشه value دونه دونه option ها رو تغییر داد... ولی من فکر کردم اگه کلا innerHTML رو تغییر بدیم سریعتر و راحت تر باشه...

    بنابراین:
    Dim t As String
    t = "<option value='0'>انتخاب کنيد</option>" _
    & "<option value='347'>شرکت مخابرات کيش=347</option>" _
    & "<option value='348'>شرکت مخابرات سيار اصفهان=348</option>" _
    & "<option value='497'>ايرانسل=497</option>" _
    & "<option value='322'>پارس آنلاين=322</option>"

    t = "<select name='provider' id='provider' class='input-text' style='width:170px;'>" & t & "</select>"

    WebBrowser1.Document.getelementbyid( "providers" ).innerHTML = t

    من اولين بار مي بينم که ميشه مقادير درون سايت را با ويژوال بيسيک 6 عوض کرد

    خيلي حرفه اي و خوب واقعآ آفرين همين نمونه کارتون مي تونه شروع يه کار باشه مثلآ ترجمه سايت هاي خارجي و...

    من يه سوال داشتم الان که ليست باکس سايت عوض ميشه

    ليست باکس برنامه را ما بايد متن بذاريم مثلآ همين انتخاب کنيد

    تست کردم به جوابي نرسيدم يعني همين کد شما را تست کردم فقط گزينه انتخاب کنيد برام ظاهر ميشه

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    MsgBox barnamenevis.org
    پست
    540

    نقل قول: تنظيم ليست درون سايت با ليست برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط gorg313 مشاهده تاپیک
    من يه سوال داشتم الان که ليست باکس سايت عوض ميشه

    ليست باکس برنامه را ما بايد متن بذاريم مثلآ همين انتخاب کنيد

    تست کردم به جوابي نرسيدم يعني همين کد شما را تست کردم فقط گزينه انتخاب کنيد برام ظاهر ميشه
    ببخشید این قسمت رو خیلی نفهمیدم منظورتون چیه؟

    روی لیست کلیک کنید گزینه های دیگه هم میاد که میشه هر کدوم رو خواستید انتخاب کرد...
    اما اگه منظورتون انتخاب کردن خودکار یکی از گزینه هاست که میشه:


    به جای این:
    "<option value='322'>پارس آنلاين</option>"

    اینو بنویسید:
    "<option value='322'   selected=1  >پارس آنلاين</option>"

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشكل با ديتا بيس(ديتا ليست درون ديتا ليست)
    نوشته شده توسط fahim1384 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 28 فروردین 1393, 00:10 صبح
  2. سوال: تنظيم taskbar and startmenu peroperties در برنامه.
    نوشته شده توسط mahboube در بخش C#‎‎
    پاسخ: 18
    آخرین پست: سه شنبه 21 دی 1389, 11:24 صبح
  3. سوال: تنظيم كردن سايز سايت به طور اتوماتيك
    نوشته شده توسط moein_sql در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 26 خرداد 1389, 12:22 عصر
  4. سوال: نحوه افزودن آدرس سايت به ليست جستجوي Google
    نوشته شده توسط vb.net2008 در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 24 آذر 1388, 22:24 عصر
  5. سوال: حذف آيتم از ليست &amp; ذخيره ليست در جدول
    نوشته شده توسط dadsara در بخش Access
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 03 دی 1387, 20:59 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •