نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: حذف یک علامت از بین اعداد تکست باکس

  1. #1

    Question حذف یک علامت از بین اعداد تکست باکس

    سلام
    من میخوام مثلا از بین عدد 800,000,000 علامت های (,) حذف بشه
    در ضمن میخوام این کار با دریافت فوکوس تکست باکس به صورت خودکار انجام بشه اونو تو کدوم رویداد تکست باکس باید بنویسم؟

  2. #2

    نقل قول: حذف یک علامت از بین اعداد تکست باکس

    سلام
    اگه سوالتون رو درست متوجه شده باشم کد رو تو رویداد Enter موس باید بنویسید
    آخرین ویرایش به وسیله Share & Learn : یک شنبه 09 آذر 1393 در 20:34 عصر

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    همین حوالی
    پست
    90

    نقل قول: حذف یک علامت از بین اعداد تکست باکس

    نقل قول نوشته شده توسط MeysamTakta مشاهده تاپیک
    سلام
    من میخوام مثلا از بین عدد 800,000,000 علامت های (,) حذف بشه
    در ضمن میخوام این کار با دریافت فوکوس تکست باکس به صورت خودکار انجام بشه اونو تو کدوم رویداد تکست باکس باید بنویسم؟


    private void textBox2_Enter(object sender, EventArgs e)
    {
    textBox2.Text = textBox2.Text.Replace(",", "");
    }



  4. #4

    نقل قول: حذف یک علامت از بین اعداد تکست باکس

    نقل قول نوشته شده توسط Share & Learn مشاهده تاپیک
    سلام
    اگه سوالتون رو درست متوجه شده باشم کد رو تو رویداد MouseEnter باید بنویسید
    حالا اون مرحله بعده
    شاید سوالو بد نوشتم
    سوال اصلی من اون کد حذف کردن (,) بود

  5. #5

    نقل قول: حذف یک علامت از بین اعداد تکست باکس

    نقل قول نوشته شده توسط rasoolf مشاهده تاپیک


    private void textBox2_Enter(object sender, EventArgs e)
    {
    textBox2.Text = textBox2.Text.Replace(",", "");
    }


    با تشکر حل شد

تاپیک های مشابه

  1. حذف 3 کاراکتر اول و اخر تکست باکس
    نوشته شده توسط talent1 در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 16 اردیبهشت 1393, 14:37 عصر
  2. مبتدی: اختلاف ساعت بین دو تکست باکس
    نوشته شده توسط majidekazemi.7 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 18 اسفند 1392, 18:06 عصر
  3. حذف نام های تکراری در کی تکست باکس با اسپلیت
    نوشته شده توسط asd313 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 18 شهریور 1392, 21:10 عصر
  4. مشکل حذف کردن کاراکتر مورد نظر از TextBox
    نوشته شده توسط tarsim در بخش C#‎‎
    پاسخ: 12
    آخرین پست: جمعه 20 اردیبهشت 1392, 15:01 عصر
  5. جمع کردن اعداد تکست باکس
    نوشته شده توسط programerinfonet در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 19 مهر 1391, 11:28 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •