نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: حل مشکل خطا در زمان آپدیت اطاعات

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    بابلسر
    پست
    55

    حل مشکل خطا در زمان آپدیت اطاعات

    سلام دوستان
    مشکل این کد چیه؟؟
     con.ConnectionString = ("server=(local);database=Foroshgah;Integrated Security=True");

     con.Open();

     cmd.Connection = con; 

     string sql = "update test set Id=" + textBox1.Text + " ,name=" + textBox2.Text + " ,falili='" + textBox3.Text + "' ,tel='" + textBox4.Text + "' where Id=" + textBox5.Text; 
       

     //string sql = "update test set Id='{0}',name='{1}',falili='{2}',tel='{3}' where Id={4}"; 

    //sql = string.Format(sql, textBox1.Text, textBox2.Text, textBox3.Text,textBox4.Text,textBox5.Text);

     cmd.CommandText = sql; 

     cmd.Connection = con; 

     cmd.ExecuteNonQuery(); 

     con.Close(); 

     MessageBox.Show("Sabt Shod"); 

    خطاهای مختلفی میده
    مثلا
    Invalid column name name
    با
    Conversion failed when converting the nvarchar value 'a' to data type int.
    یه سوال دیگه هم داشتم
    اگه بخوام فقط 2 فیلد از 4 فیلد آپدیت بشه چکار کنم یا اینکه باشد تمام فیلد ها رو ذکر کنم؟؟؟؟؟؟؟(کدش رو بنویسید لطفا)










    آخرین ویرایش به وسیله kaka2438 : یک شنبه 09 آذر 1393 در 23:24 عصر

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1393
    پست
    78

    نقل قول: حل مشکل خطا در ژمان آپدیت اطاعات

    داره خطای تایپ میده
    داخل فیلدی که int تعریف کردید نمیشه رشته وارد کرد !!!!!!!

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    بابلسر
    پست
    55

    نقل قول: حل مشکل خطا در ژمان آپدیت اطاعات

    تو بانک همه فبلدها nvarchar هست
    قسمت دوم سوالم رو اگه کمک کنید ممنون میشم

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1393
    پست
    78

    نقل قول: حل مشکل خطا در زمان آپدیت اطاعات

    قسمت دوم فقط اسم اون دوتا فيلدو براي آپديت ذكر كنيد و فقط اون دو مقدارو بهش بفرستيد
    UPDATE table_name
    SET column1=value1,column2=value2,...
    WHERE some_column=some_value;

تاپیک های مشابه

  1. یه خطا در زمان اجرای Visual Stuido 2005
    نوشته شده توسط vb_nima در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 03 شهریور 1386, 20:49 عصر
  2. Timeout تنها زمان آپدیت یک ردیف
    نوشته شده توسط koosha system در بخش SQL Server
    پاسخ: 29
    آخرین پست: شنبه 06 مرداد 1386, 10:28 صبح
  3. خطا در زمان اجرای برنامه ASP dot NET
    نوشته شده توسط mRizvandi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 07 دی 1384, 18:29 عصر
  4. مشکل : ایجاد ایندکس زمان اجرا
    نوشته شده توسط Babak-Aghili در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 02 آبان 1384, 17:31 عصر
  5. پیغام خطا در زمان ایجاد پروژه
    نوشته شده توسط faramarz_s در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 09 مرداد 1383, 14:19 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •