نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: تنظیمات elmah

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    rayancode.ir
    پست
    1,559

    Question تنظیمات elmah

    سلام.
    وقتی از nuget میام و elmah رو نصب می کنم. webconfig بصورت زیر میشه.

    می خوام بدونم چی کار کنم که elmah رو فقط من ادمین بنونم ببنم نه همه clinet ها و مسیرش رو هم عوض کنم.
    در کل چه تنظیماتی دیگه ای باید انجام بدم؟!!


    <configuration>
    <configSections>
    <sectionGroup name="elmah">
    <section name="security" requirePermission="false" type="Elmah.SecuritySectionHandler, Elmah" />
    <section name="errorLog" requirePermission="false" type="Elmah.ErrorLogSectionHandler, Elmah" />
    <section name="errorMail" requirePermission="false" type="Elmah.ErrorMailSectionHandler, Elmah" />
    <section name="errorFilter" requirePermission="false" type="Elmah.ErrorFilterSectionHandler, Elmah" />
    </sectionGroup>
    </configSections>

    <system.web>
    <customErrors mode="On" defaultRedirect="Error/Error">
    <error statusCode="404" redirect="Error/NotFound" />
    <error statusCode="403" redirect="Error/Forbidden" />
    <error statusCode="500" redirect="Error/ServerError" />


    </customErrors>
    <compilation debug="true" targetFramework="4.5" />
    <httpRuntime targetFramework="4.5" />
    <httpModules>
    <add name="ErrorLog" type="Elmah.ErrorLogModule, Elmah" />
    <add name="ErrorMail" type="Elmah.ErrorMailModule, Elmah" />
    <add name="ErrorFilter" type="Elmah.ErrorFilterModule, Elmah" />
    </httpModules>
    <httpHandlers>
    <add verb="POST,GET,HEAD" path="elmah.axd" type="Elmah.ErrorLogPageFactory, Elmah"/>
    </httpHandlers>
    </system.web>

    <system.webServer>
    <validation validateIntegratedModeConfiguration="false" />
    <modules>
    <add name="ErrorLog" type="Elmah.ErrorLogModule, Elmah" preCondition="managedHandler" />
    <add name="ErrorMail" type="Elmah.ErrorMailModule, Elmah" preCondition="managedHandler" />
    <add name="ErrorFilter" type="Elmah.ErrorFilterModule, Elmah" preCondition="managedHandler" />
    </modules>
    </system.webServer>
    <elmah>
    <errorLog type="Elmah.XmlFileErrorLog, Elmah" logPath="~/App_Data/ErrorsLog"/>
    </elmah>
    </configuration>







  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    rayancode.ir
    پست
    1,559

    نقل قول: تنظیمات elmah

    کسی نیست؟؟!!

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    rayancode.ir
    پست
    1,559

    نقل قول: تنظیمات elmah


  4. #4

    نقل قول: تنظیمات elmah

    تنظیمات پیشفرض elmah اجازه دسترسی رو در حالت آنلاین به کاربر نمیده. (نسخه ی nuget با پسوند mvc)فقط وقتی در لوکال هستید elmah رو میبینید.

    کلا مشاهده ی صفحه ی الماه فایده ای نداره. مگر اینکه لوگش رو در دیتابیس ذخیره کنید. وگرنه با توجه به اینکه اطلاعات در حافظه موقت قرار داره هر لحظه احتمال داره از دست بره. بهترین راه اینه که ایمیلی برای دریافت خطاهای elmah تعریف کنید. به صورت در ساعت شبانه روز که در سرور مشکلی یا خطایی پیش بیاد برای شما ایمیل میشه .

    در web.config :


    <elmah>
    <errorMail from="aaa@bbb.com" to="bbb@aaa.com" subject="Elmah - Error" async="true" smtpPort="25" smtpServer="mail.mymail.com" />
    </elmah>

تاپیک های مشابه

  1. تنظیمات remot desktop برای یک LANمحلی
    نوشته شده توسط milad cumput در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 04 خرداد 1383, 10:13 صبح
  2. نصب ، تنظیمات و پیکره بندی امن Apache
    نوشته شده توسط Inprise در بخش امنیت در شبکه
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 06 بهمن 1382, 10:15 صبح
  3. تنظیمات یه سرور
    نوشته شده توسط amir_masoud در بخش امنیت در شبکه
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 02 بهمن 1382, 08:14 صبح
  4. تنظیمات regional setting از داخل برنامه
    نوشته شده توسط Mahdavi در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 29 آبان 1382, 19:29 عصر
  5. تنظیمات PHP.ini
    نوشته شده توسط mostafa_pk در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 17 مهر 1382, 20:50 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •