نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: ارسال محتویات datagridview به Excel؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار sajad_3dmax
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    قزوین _ زیباشهر
    پست
    296

    ارسال محتویات datagridview به Excel؟

    باسلام خدمت همه دوستان عزیز
    چطور میتونم اطلاعات یک DataGridView رو به یک فایل Excel منتقل کنم؟(در واقع نتایج یک کوئری رو که در datagridview دارم نمایش میدم)
    با تشکر فراوان

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    60

    نقل قول: ارسال محتویات datagridview به Excel؟

    سلام
    اول باید توو Refrence هاتون حتما Microsoft.Excel رو اضافه کنید
    اینم کدش
        
    privatevoid button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    Microsoft.Office.Interop.Excel.
    Application xlApp;
    Microsoft.Office.Interop.Excel.
    Workbook xlWorkBook;
    Microsoft.Office.Interop.Excel.
    Worksheet xlWorkSheet;
    object misValue = System.Reflection.Missing.Value;
    xlApp =
    new Microsoft.Office.Interop.Excel.Application();
    xlWorkBook = xlApp.Workbooks.Add(misValue);
    xlWorkSheet = (Microsoft.Office.Interop.Excel.
    Worksheet)xlWorkBook.Worksheets.get_Item(1);
    int i = 0;

    int j = 0;
    for (i = 0; i <= dataGridView1.RowCount - 1; i++)
    {
    for (j = 0; j <= dataGridView1.ColumnCount - 1; j++)
    {

    DataGridViewCell cell = dataGridView1[j, i];
    xlWorkSheet.Cells[i + 1, j + 1] = cell.Value;
    }
    }
    xlWorkBook.SaveAs(
    "csharp.net-informations.xls", Microsoft.Office.Interop.Excel.XlFileFormat.xlWorkbookNormal, misValue, misValue, misValue, misValue, Microsoft.Office.Interop.Excel.XlSaveAsAccessMode.xlExclusive, misValue, misValue, misValue, misValue, misValue);
    xlWorkBook.Close(
    true, misValue, misValue);
    xlApp.Quit();
    releaseObject(xlWorkSheet); releaseObject(xlWorkBook);
    releaseObject(xlApp);
    MessageBox.Show("Excel file created , you can find the file c:\\csharp.net-informations.xls");
    }

    privatevoid releaseObject(object obj)
    {

    try
    {
    System.Runtime.InteropServices.
    Marshal.ReleaseComObject(obj);
    obj =
    null;
    }
    catch (Exception ex)
    {
    obj =
    null;

    MessageBox.Show("Exception Occured while releasing object " + ex.ToString());
    }

    finally

    {

    GC.Collect();
    }
    }

    تبدیل به اکسل میکنه و در my Document ذخیره میشه

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار behnamgholipoor
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    رشت
    پست
    132

    نقل قول: ارسال محتویات datagridview به Excel؟

    سلام دوست عزیز
    دوتا آموزش تصویری از سایت لرن فایلز براتون میزارم
    آموزش اول
    آموزش دوم


تاپیک های مشابه

  1. اشکال در فرستادن محتویات Datagridview به Excel
    نوشته شده توسط babak_bsn در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 23 اسفند 1386, 10:34 صبح
  2. ارسال محتویات یه گرید به اکسل با vb.net
    نوشته شده توسط odiseh در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 04 مهر 1386, 11:59 صبح
  3. تهیه گزارش از محتویات datagridview
    نوشته شده توسط adabyron در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 26 فروردین 1386, 09:10 صبح
  4. چاپ محتویات datagridview در vb.net 2005
    نوشته شده توسط rtech در بخش VB.NET
    پاسخ: 9
    آخرین پست: شنبه 16 دی 1385, 21:15 عصر
  5. ارسال محتویات متغییر از یا فایل در حال اجرا به فایل دیگر
    نوشته شده توسط سعید قدیری مقدم در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 07 مرداد 1382, 16:00 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •