نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: چجوري يك كد php را تنها يه بار با دو خروجي مختلف بنويسيم

  1. #1

    چجوري يك كد php را تنها يه بار با دو خروجي مختلف بنويسيم

    سلام، فرض كنيد. يه سايت با زبان php داريم، كد php صفحات اين سايت پس از اجرا يك كد html توليد و در وب بروزر نمايان مي شود،

    حالا فرض كنيد مي خواهيم اين كد php اطلاعات را به صورت xml يا json توليد كند تا وقتي يك برنامه اندروييدي در خواست http get را به اين صفحه مي فرستد فايل json يا xml را دريافت و به نحو تعيين شده نمايش بدهد،

    دقت كنيد كه مي خواهيم اين كد همچنان از طريق سايت باز شود و اينكه نمي خواهيم اطلاعات بازگشتي به برنامه اندروييد كد html باشد

    ممنون ميشم اگر راهنمايي كنيد

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Unique
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    3,199

    نقل قول: چجوري يك كد php را تنها يه بار با دو خروجي مختلف بنويسيم

    راستش کرا خاصی نباید بکنید و نیاز دارین به تابع بگین چه خروجی بده ! میشه یک آرگمان با داده اولیه تعریف کرد که به طور پیش فرض html هست و اگه غیر از اون بود خوب چیز دیگه اینطوری :

    function list_query($id, $type="html"){
    // do database proccess
    switch($type){
    case "html":
    // generate $html
    echo $html;
    break;
    case "json":
    // generate $json
    echo $json;
    break;
    case "xml":
    // generate $xml
    echo $xml;
    break;
    }
    }

    in website : list_query($id);
    in android : list_query($id,"json");
    in windows for mobile : list_query($id,"xml");

  3. #3

    نقل قول: چجوري يك كد php را تنها يه بار با دو خروجي مختلف بنويسيم

    نقل قول نوشته شده توسط Unique مشاهده تاپیک
    راستش کرا خاصی نباید بکنید و نیاز دارین به تابع بگین چه خروجی بده ! میشه یک آرگمان با داده اولیه تعریف کرد که به طور پیش فرض html هست و اگه غیر از اون بود خوب چیز دیگه اینطوری :

    function list_query($id, $type="html"){
    // do database proccess
    switch($type){
    case "html":
    // generate $html
    echo $html;
    break;
    case "json":
    // generate $json
    echo $json;
    break;
    case "xml":
    // generate $xml
    echo $xml;
    break;
    }
    }

    in website : list_query($id);
    in android : list_query($id,"json");
    in windows for mobile : list_query($id,"xml");

    ممنون، الان مثلا فروم هاي وي بولتين كه براي نسخه ي موبايلش taptalk نصب مي كنند، همينطوري كار مي كنه ؟

    يعني از همون اول وي بولتين اينطوري كد زده كه بعدا يكي به اسم taptalk پيدا شده و نسخه موبايلش را درست كرده يا كلا راه اونها فرق مي كنه ؟ اگر فرق داره ميشه توضيح بديد ؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Unique
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    3,199

    نقل قول: چجوري يك كد php را تنها يه بار با دو خروجي مختلف بنويسيم

    معمولا از روی user agent تشخیص میدهندو css و فایل های php را بر اساس تشخیص device صدا میزنند.

تاپیک های مشابه

  1. تقسیم بار بروی سرور های مختلف
    نوشته شده توسط nafasak در بخش مدیریت دیتابیس (Database Administration)
    پاسخ: 12
    آخرین پست: شنبه 29 بهمن 1390, 12:01 عصر
  2. تقسیم بار بروی سرور های مختلف
    نوشته شده توسط nafasak در بخش Maintenance Plan
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 12 بهمن 1390, 17:18 عصر
  3. ایجاد تنها یک بار شی SqlCommand برای استفاده در بخش های مختلف
    نوشته شده توسط sara_aryanfar در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 04 دی 1390, 20:40 عصر
  4. اجرای برناامه تنها یک بار
    نوشته شده توسط jome ramezani در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 15 خرداد 1386, 17:13 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •