نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: اجرای تکه کد قبل از خاموش شدن برنامه

  1. #1

    اجرای تکه کد قبل از خاموش شدن برنامه

    سلام اساتید گرامی
    من برنامه ای نوشتم که با روشن شدن کامپیوتر اجرا میشه و تا زمانی که سیستم روشنه کابران نمی تونن برنامه رو ببندن.(توسط اجرای کد e.cancel=true در رویداد onloclosing فرم) به محض باز شدن برنامه، فیلدی از دیتابیس true میشه. حالا می خوام قبل از اینکه کامپیوتر خاموش شه این فیلد false شه. لطفا راهنمایی بفرمایید.
    با سپاس

  2. #2

    نقل قول: اجرای تکه کد قبل از خاموش شدن برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط tara1367 مشاهده تاپیک
    سلام اساتید گرامی
    من برنامه ای نوشتم که با روشن شدن کامپیوتر اجرا میشه و تا زمانی که سیستم روشنه کابران نمی تونن برنامه رو ببندن.(توسط اجرای کد e.cancel=true در رویداد onloclosing فرم) به محض باز شدن برنامه، فیلدی از دیتابیس true میشه. حالا می خوام قبل از اینکه کامپیوتر خاموش شه این فیلد false شه. لطفا راهنمایی بفرمایید.
    با سپاس
    با استفاده از تسک منیجیر میشه برنامت رو بست . تنها راه اینه که مخفی سازی کنی . اگر علنی باشه خیلی ساده میشه جلوی اجرا برنامه رو گرفت.
    و اما پاسخ سوال شما ، میتونی بهش شرط بدی و توی تایم بذاری ، بهش دستوری بدی که اگه procces برنامه در حالت ShutDown بود ، برنامه بسته بشه و یا هر چیز دیگه
    گ

  3. #3

    نقل قول: اجرای تکه کد قبل از خاموش شدن برنامه

    تشکر اما ممکنه راهنمایی کنید چطور می تونم این شرط رو بذارم؟ کدش چیه؟
    من این کد ها رو هم در رویداد onclosing فرم برنامم گذاشتم. می خوام برنامه قبل از بسته شدن متغیری در sql رو عوض کنه. اما نه تنها تکه کد sql اجرا نمی شه بلکه ویندوز خاموش نمی شه. در صورتی که به برنامه گفتم فقط در صورتی که user بخواد برنامه رو ببنده بسته نشه در غیر اینصورت قبل از خاموش شدن ویندوز کد sql اجرا بشه و برنامه بسته شه:
            private void FrmMessages_FormClosing(object sender, FormClosingEventArgs e)        {
    if (e.CloseReason == CloseReason.UserClosing)
    {
    e.Cancel = true;


    FrmMessages_Resize(sender, e);
    }
    else
    {
    e.Cancel = false;
    try
    {
    SqlCommand cmmd = new SqlCommand("UPDATE TUsername SET Online='F' " +
    "WHERE Username='" + sUsername + "'",
    conn = new SqlConnection(codes.ReturnConnectionstring()));
    conn.Open();
    cmmd.ExecuteNonQuery();
    conn.Close();
    }
    catch
    { }

    Application.Exit();
    Environment.Exit(0);
    }
    }

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار omid nasri
    تاریخ عضویت
    آذر 1392
    محل زندگی
    تهران - کارگر شمالی
    پست
    385

    نقل قول: اجرای تکه کد قبل از خاموش شدن برنامه

    دوست گرامی شما میتونی با عمل هوک این کار رو انجام بدی

  5. #5

    نقل قول: اجرای تکه کد قبل از خاموش شدن برنامه

    شما احتمالا میخوای ببینی کدم سیستم حاضره کدوم غائب
    ببینید قبل از اینکه سیستم خاموش بشه شما بخوای این کار روبکنی شاید سرویس های Sql server زود تر از نرم افزار شما بسته بشن و شما نتو نی به مقصودت برسی یا اگه دیتابیس شبکه باشه شاید شبکه قطع بشه و نتونی ثبت کنی
    شمامیتونی یه راه دیگه انتخاب کنی مثلا اگه هر یوزر تو sql server هم یه یوزر داره میتونی لیست یوزر هایی که کانکت هستند رو در بیاری

  6. #6

    نقل قول: اجرای تکه کد قبل از خاموش شدن برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط omid nasri مشاهده تاپیک
    دوست گرامی شما میتونی با عمل هوک این کار رو انجام بدی
    تشکر میشه راهنمایی بفرمایید؟

  7. #7

    نقل قول: اجرای تکه کد قبل از خاموش شدن برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط hamid_hr مشاهده تاپیک
    شما احتمالا میخوای ببینی کدم سیستم حاضره کدوم غائب
    ببینید قبل از اینکه سیستم خاموش بشه شما بخوای این کار روبکنی شاید سرویس های Sql server زود تر از نرم افزار شما بسته بشن و شما نتو نی به مقصودت برسی یا اگه دیتابیس شبکه باشه شاید شبکه قطع بشه و نتونی ثبت کنی
    شمامیتونی یه راه دیگه انتخاب کنی مثلا اگه هر یوزر تو sql server هم یه یوزر داره میتونی لیست یوزر هایی که کانکت هستند رو در بیاری
    من در یک شرکتی کار میکنم که دیتابیس روی سرور هست و سرور هیچ وقت خاموش نمیشه. حالا چطور میتونم متغیر دیتابیس رو قبل از خاموش شدن سیستم کلاینت عوض کنم؟ البته مشکل اصلی فعلی من اینه که چون به کاربر اجازه ندادم برنامه رو ببنده ، هر دستوری که مینویسم طبق توضیحات قبلا ذکر شده ، کامپیوتر خاموش نمی شه!!

  8. #8

    نقل قول: اجرای تکه کد قبل از خاموش شدن برنامه

    یه راهش اینه که یه جدول درست کنی با فیلدهای datetime, username و مثلا هر یک دقیقه هر یوزر حضور بزنن
    حضورشونم به این صورت که بیان تو جدول datetime رو ثبت کنن
    شما یه سلکت بگیر اگه یک یوزر اختلافش بیشتر از یک دقیقه بود یعنی افلاین شده
    فقط یه نکته اینکه باید Datetime سرور رو ثبت کنن چون شاید زمان کلاینت ها تنظیم نباشه

  9. #9

    نقل قول: اجرای تکه کد قبل از خاموش شدن برنامه

    مشکل اصلی من بغیر از تغییر فیلد دیتابیس اینه که چون برنامم در سیستم tray هست، کامپیوتر خاموش نمی شه.

  10. #10

    نقل قول: اجرای تکه کد قبل از خاموش شدن برنامه

    کسی نمی دونه؟؟!! من هنوز گیرم :-(

  11. #11

    نقل قول: اجرای تکه کد قبل از خاموش شدن برنامه

    خب من که میگم
    کلا الگوریتمو عوض کن
    اینطوری که شما میخوای کار کنی اگه برق یه سیستم قطع بشه سیستم نمیتونه فیلدشو تغییر بده و تو گزارشات این سیستم انلاین نشون داده میشه

تاپیک های مشابه

  1. سوال: اجرای یک دستور قبل از خاموش شدن ویندوز
    نوشته شده توسط rezamansori در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: جمعه 02 مهر 1389, 07:04 صبح
  2. سوال: اجرای فایل Png قبل از لود شدن برنامه
    نوشته شده توسط Sollabe در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 15
    آخرین پست: دوشنبه 07 تیر 1389, 02:53 صبح
  3. اجرای برنامه قبل از خاموش شدن کامپیوتر
    نوشته شده توسط asar_001 در بخش VB.NET
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 16 شهریور 1388, 19:07 عصر
  4. سوال: اجرای دستور قبل از بسته شدن برنامه
    نوشته شده توسط shytonak در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 15 بهمن 1387, 20:30 عصر
  5. نمایش تصویر قبل از لود شدن برنامه
    نوشته شده توسط rezaiy.ali در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 22 آذر 1386, 11:46 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •