نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: طرز تبدیل دستورات که SqlDataAdapter به چند لابه

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    بابلسر
    پست
    55

    طرز تبدیل دستورات که SqlDataAdapter به چند لابه

    سلام
    دوستان من میخواستم این کد که با اس کیو ال آداپتر هست رو با استفاده از کلاس بنوبسم
    یعنی چند لایه ای بنوبسم
    میشه کمکم کیند با دیتا تیبل میتونم چند لایه کار کنم اما این کد زو نمدونم چند لایه بنویسم
    کمک کنید ممنون میشم


     DataSet ds = new DataSet(); 
     SqlConnection con = new SqlConnection(Show_Data.cs.ToString()); 
     if (con.State == ConnectionState.Closed) 
     con.Open(); 
     SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter("select * from tbl_czech", con);
     DataTableMapping tblmap = default(DataTableMapping);  
     DataColumnMapping colmap = default(DataColumnMapping); 
     tblmap = da.TableMappings.Add("Table", "tbl_czech"); 
     colmap = tblmap.ColumnMappings.Add("numberczech", "شماره چک"); 
     colmap = tblmap.ColumnMappings.Add("buyorsale", "خرید یا فروش "); 
     colmap = tblmap.ColumnMappings.Add("bank", "بانک عامل"); 
     colmap = tblmap.ColumnMappings.Add("nameownerczech", "نام صادر کننده چک "); 
     da.Fill(ds); 
     DataGridView1.DataSource = ds; 
     DataGridView1.DataMember = "tbl_czech"; 
     con.Close(); 

    راستش میخواستم وقتی فرم لود میشه اطلاعات در دیتا گرید پر بشه و مقادیر رکورد اول در تکس باکس ها و کامبو باکس ها نمایش داده بشه
    چند لایه ینویسیم با دیتا تیبل

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کنار یه ساحل خیلی زیبا
    پست
    922

    نقل قول: طرز تبدیل دستورات که SqlDataAdapter به چند لابه

    با سلام در تایپیک های من جسجو کنید با همین موضوع مطلب گذاشتم

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    بابلسر
    پست
    55

    نقل قول: طرز تبدیل دستورات که SqlDataAdapter به چند لابه

    میشه بگید چطور جستجو کنم در تایپیک های شما
    زباد وارد نیستم

تاپیک های مشابه

  1. چطوری با دستورات میشه به dropdown چند item جدید اضافه کرد ؟
    نوشته شده توسط elham1611 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 16 تیر 1391, 23:09 عصر
  2. پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 23 فروردین 1390, 11:24 صبح
  3. تبدیل یک ستون دیتابیس به چند فایل متنی
    نوشته شده توسط ironclip در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 13
    آخرین پست: چهارشنبه 12 خرداد 1389, 08:33 صبح
  4. تبدیل برنامه تک کاربره به چند کاربره (روی شبکه)
    نوشته شده توسط rostamedastan در بخش WCF , Web Services , .Net Remoting
    پاسخ: 15
    آخرین پست: پنج شنبه 29 فروردین 1387, 23:47 عصر
  5. تبدیل کردن یک عکس به چند عکس
    نوشته شده توسط mostafa612003 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 23 خرداد 1383, 11:41 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •