نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: تاریخ شمسی در فرم های asp

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    37

    تاریخ شمسی در فرم های asp

    سلام دوستان
    من می خواهم در فرم ها و یا در کد های asp تاریخ شمسی داشته باشم چه باید بکنم؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار komeil64
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    618
    salam
    baiad tarikh ha ro tabdil koni
    inam codesh
    <%@Language=VBScript%>
    <META http-equiv=CONTENT-TYPE content="text/html; charset=utf-8">
    <%
    D = Array (20, 19, 20, 20, 21, 21, 22, 22, 22, 22, 21, 21)
    P = Array (11, 12, 10, 12, 11, 11, 10, 10, 10, 9, 10, 10)
    W = Array ("یکشنبه", "دوشنبه", "سه شنبه", "چهارشنبه", "پنجشنبه", "جمعه", "شنبه")
    Mon = Array ("فروردین", "اردیبهشت", "خرداد", "تیر", "مرداد", "شهریور", "مهر", "آبان", "آذر", "دی", "بهمن", "اسفند")
    Dm = Day(Date)
    Mm = Month(Date)
    Ym = Year(Date)
    U = 0
    Rp = 0
    If (Ym Mod 4) = 0 Then U = 1
    If ((Ym Mod 100) = 0 AND (Ym Mod 400) <> 0) Then U = 0
    Ys = Ym - 622
    X = Ys - 22
    X = X Mod 33
    If ((X Mod 4) = 0 AND X <> 32) Then Rp = 1
    I = Not(Rp-2) + NOT(U - 2) * 2
    X = 0
    If (I = 0 AND Mm = 3) Then X = 1
    If I = 0 Then I = 3
    Ms = (9 + Mm) Mod 13
    If Ms < 10 Then Ms = Ms + 1
    D1 = D(Mm - 1)
    If (I = 1 AND Mm > 2) Then D1 = D1 - 1
    If (I = 2 AND Mm < 3) then D1 = D1 - 1
    P1 = P(Mm - 1)
    If (I = 1 AND Mm > 2) Then P1 = P1 + 1
    If (I = 2 AND Mm < 4) Then P1 = P1 + 1
    If (Dm > 0 AND Dm <= D1) Then
    Ds = P1 + Dm + X - 1
    X = 1
    Else
    Ds = Dm - D1
    Ms = Ms + 1
    If Ms = 13 Then Ms = 1
    X = 2
    End If
    If ((Mm = 3 AND X = 2) OR Mm > 3) Then Ys = Ys + 1
    DateShamsi = W(WeekDay(Date) - 1) & "&" & Ds & "&" & Mon(Ms - 1) & "&" & Ys
    %>
    <%= DateShamsi %>

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    37
    سلام آقا کمیل
    دست درد نکنه امیدوارم به مشکل برنخورم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار komeil64
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    618
    سلام
    مطمئن باش من خودم امتحانش کردم

  5. #5

    نقل قول: تاریخ شمسی در فرم های asp

    میشه بگین این کد رو دقیقا کجا باید وارد کرد؟

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار sara_B
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    شيراز
    سن
    39
    پست
    51

    نقل قول: تاریخ شمسی در فرم های asp

    با سلام
    اگه مي خوايد وقتي تاريخ را از ديتا بيس(كه به فرمت ميلادي است) خونده مي شه ، در فرم هاتون به فرمت شمسي تبديل بشه ، راه حل استفاده از persianCalender است كه يك كامپوننت مناسب براي حل مشكل تاريخ شمسي است .

    به ترتيب زير عمل كنيد:
    در ديتا بيس همواره تاريخ را از جنس datetime تعريف كنيد.
    به عنوان مثال براي نمايش تاريخ از يك lable درون templateField كه در يك گريد ويو است استفاده كرده ايد .
    چون قبلا اين بخش توضيح داده شده ، به دو لينك زير جهت ديدن ادامه پاسخ اين سوال مراجعه كنيد :

    https://barnamenevis.org/showth...999#post644999
    و
    آخرین ویرایش به وسیله sara_B : شنبه 16 آذر 1387 در 22:24 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •