نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: ‍‍‍کلاس DataAccessLayer با StoreProcedure ؟

  1. #1

    Post ‍‍‍کلاس DataAccessLayer با StoreProcedure ؟

    با سلام
    چگونه میشود از storeprocedure هایی که در اس کیو ال داریم در کلاس های زیر که dataaccess و BisnessLayer هستند استفاده کنم؟؟؟؟؟

    کلاس dataaccesslayer

    using System;using System.Collections.Generic;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Data;
    using System.Data.SqlClient;
    using DA;




    namespace DA
    {
    public class DataAccessLayers
    {
    public static string p1;
    public static string p2;
    public static string p3;
    public static bool p4;
    SqlConnection con;
    SqlDataAdapter da;
    DataTable dt;
    SqlCommand com;




    public DataAccessLayers()
    {


    con = new SqlConnection();
    da = new SqlDataAdapter();
    com = new SqlCommand();
    con.ConnectionString = @"Data Source='" + p1 + "';User Id ='" + p2 + "';Password='" + p3 + "';Database=SaveInfoStudent;Integrated Security=False";
    }


    public void connect()
    {

    con.Open();
    }


    public void disconnect()
    {
    con.Close();

    }


    public DataTable Select(string sql)
    {


    com.CommandText = sql;
    DataTable dt = new DataTable();
    da.Fill(dt);
    return dt;


    }


    public void Docommand()
    {


    com.CommandType = CommandType.StoredProcedure;

    com.ExecuteNonQuery();


    }












    }
    }




    ----------------------------------------------------------------------
    و کلاس bisness :
    ---------------------------------------------------------------------
    using System;using System.Collections.Generic;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Data;
    using System.Data.SqlClient;
    using DA;
    using BL;


    namespace BL
    {
    public class Student : DataAccessLayers
    {


    public int ID;
    public string Name;
    public string Lastname;
    public string FatherName;
    public string Tell;
    public string Address;






    public void Add()
    {


    base.connect();

    //اینجا چطور عمل کنم؟؟؟؟؟؟؟؟
    base.Docommand();

    base.disconnect();


    }




    public void delete()
    {
    base.connect();

    base.disconnect();


    }


    public void update()
    {
    base.connect();

    }


    public DataTable select()
    {
    base.connect();





    }








    }
    }



  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کنار یه ساحل خیلی زیبا
    پست
    922

    نقل قول: ‍‍‍کلاس DataAccessLayer با StoreProcedure ؟

    با سلام لازم نیست برای تمام این دستورات یک متد جداگانه بنویسین یک نمونه من قبلا در سایت قرار دادم تو تایپیک هام سرچ کنی پیدا میکنین

  3. #3

    نقل قول: ‍‍‍کلاس DataAccessLayer با StoreProcedure ؟

    esafb52 اگه لینکش رو بزاری ممنون میشم،چون من تایپیکهاتو دیدم با این موضوع چیزی نبود..

تاپیک های مشابه

  1. کلاس و DLL رو چطوری بسازم ؟
    نوشته شده توسط Developer Programmer در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 27 دی 1382, 17:03 عصر
  2. اگه کسی در مورد کلاس Thread چیزی میدونه کمک کنه
    نوشته شده توسط LordMMD در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 13 دی 1382, 11:47 صبح
  3. کتاب ، CD آموزشی و کلاس برای دلفی
    نوشته شده توسط تبار در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 09 دی 1382, 05:03 صبح
  4. اجرای متدی از کلاس
    نوشته شده توسط zehs_sha در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 27 آذر 1382, 22:00 عصر
  5. بافر، ماژول و کلاس چیست؟
    نوشته شده توسط white fox در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 05 آذر 1382, 11:03 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •