نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مشکل در کد دانلود

  1. #1
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    شهر من یک گل به نام حضرت معصومه(س) دارد
    پست
    495

    مشکل در کد دانلود

    سلام
    در سایت قسمتی برای دانلود مقاله وجو داره که من از کد زیر استفاده کردم.
    $name=mysql_real_escape_string($_REQUEST['n']);
    if($name==""){ die('File Not Found');}
    $dir22=$_SERVER['DOCUMENT_ROOT'].'images/catalog/';
    downloadFile($dir22.$name);
    function downloadFile($fullPath){
    // Must be fresh start
    if( headers_sent() )
    die('Headers Sent');

    // Required for some browsers
    if(ini_get('zlib.output_compression'))
    ini_set('zlib.output_compression', 'Off');

    // File Exists?
    if( file_exists($fullPath) ){

    // Parse Info / Get Extension
    $fsize = filesize($fullPath);
    $path_parts = pathinfo($fullPath);
    $ext = strtolower($path_parts["extension"]);

    // Determine Content Type
    switch ($ext) {
    case "pdf": $ctype="application/pdf"; break;
    case "exe": $ctype="application/octet-stream"; break;
    case "zip": $ctype="application/zip"; break;
    case "doc": $ctype="application/msword"; break;
    case "xls": $ctype="application/vnd.ms-excel"; break;
    case "ppt": $ctype="application/vnd.ms-powerpoint"; break;
    case "gif": $ctype="image/gif"; break;
    case "png": $ctype="image/png"; break;
    case "jpeg":
    case "jpg": $ctype="image/jpg"; break;
    default: $ctype="application/force-download";
    }

    header("Pragma: public"); // required
    header("Expires: 0");
    header("Cache-Control: must-revalidate, post-check=0, pre-check=0");
    header("Cache-Control: private",false); // required for certain browsers
    header("Content-Type: $ctype");
    header("Content-Disposition: attachment; filename=\"".basename($fullPath)."\";" );
    header("Content-Transfer-Encoding: binary");
    header("Content-Length: ".$fsize);
    ob_clean();
    flush();
    readfile( $fullPath );

    } else
    die('File Not Found');

    }
    ?>

    ولی هنگام استفاده خطای Headers Sent میده در حالی که روی سایت های دیگه همین کد داره درست کار می کنه.
    تمام ورودی ها رو چک کردم درست بود. فایل رو دریافت می کنه ولی دانلود نمی شه.
    مشکلش کجاست؟؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    422

    نقل قول: مشکل در کد دانلود

    تابع به درستی کار می کنه هم با مرورگر و هم با دانلود منیجر امتحان کردم،

    شاید متغیر $name مقدار اشتباه داره

  3. #3
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    شهر من یک گل به نام حضرت معصومه(س) دارد
    پست
    495

    نقل قول: مشکل در کد دانلود

    قبل از اینکه تابع اجرا بشه مقدار متغییر رو echo میکنم. مقدارش درسته.
    تابع به درستی کار می کنه
    تعجم خودم هم از همینه. داره روی دوتا سایت دیگه درست کار میکنه روی این سایت مشکل داره.
    روی لوکال هم درسته.
    نمی دونم چه کار کنم.

  4. #4
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    شهر من یک گل به نام حضرت معصومه(س) دارد
    پست
    495

    نقل قول: مشکل در کد دانلود

    حل شد.
    کد سایتی که درست بود رو با کد این سایت مقایسه کردم
    قبل از اجرای این تابع یه تابع دیگه اجرا میشد که آمار گیر سایته.
    جای دوتا تابع رو عوض کردم درست شد.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Unique
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    3,199

    نقل قول: مشکل در کد دانلود

    کد سایتی که درست بود رو با کد این سایت مقایسه کردم
    قبل از اجرای این تابع یه تابع دیگه اجرا میشد که آمار گیر سایته.
    البته دلیل درست شدن که همون جابجایی بوده در اصل اینه که اون تابع آمار گیر داشته خروجی تولید میکرده. حالا این خروجی ممکنه حتی یک notice ساده باشه.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل عجیب برای دانلود فایل از داریکتوری
    نوشته شده توسط abasfar در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 13 دی 1389, 19:35 عصر
  2. سوال: مشکل عجیب برای دانلود فایل از داریکتوری
    نوشته شده توسط abasfar در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 10 دی 1389, 12:11 عصر
  3. مشکل در کد دانلود فایل؟
    نوشته شده توسط pershengkurd در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 11 آبان 1389, 14:25 عصر
  4. مشکل در مدیر دانلود موزیلا فایرفاکس
    نوشته شده توسط mehrzad007 در بخش توسعه‌ی لینوکس و نرم افزارهای آزاد
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 21 خرداد 1386, 14:05 عصر
  5. مشکل نمایش پیغام دانلود فایل
    نوشته شده توسط omid1974 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 19 اسفند 1382, 20:34 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •