نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: کمک در مورد اجرای یک کد بصورت String - کامپایل یه کد توی برنامه

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Hadi-Hashemi
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    استانبول
    سن
    40
    پست
    176

    Question کمک در مورد اجرای یک کد بصورت String - کامپایل یه کد توی برنامه

    سلام دوستان

    من یه برنامه ای نوشتم( البته کد رو از جایی پیدا کرده و تغییرش دادم ), به این صورت که توی #C یک کد #C رو اجرا میکنه.

    اینم کدش:



    using Microsoft.CSharp;
    using System;
    using System.CodeDom.Compiler;
    using System.Collections.Generic;
    using System.Dynamic;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Text.RegularExpressions;
    using System.Threading.Tasks;

    namespace Test
    {
    class Program
    {
    static void Main(string[] args)
    {
    CSharpCodeProvider compiler = new CSharpCodeProvider();
    CompilerParameters cp = new CompilerParameters();
    cp.GenerateExecutable = false;
    cp.GenerateInMemory = true;
    cp.ReferencedAssemblies.Add("System.dll");

    string code = @"
    using System;
    class Test
    {
    public void Hadi()
    {
    int a = 5 + ( ( 1 + 2 ) * 4 ) -3;
    Console.WriteLine(a);
    }
    }
    ";

    var results = compiler.CompileAssemblyFromSource(cp, new string[] { code });
    if (results.Errors.Count == 0)
    {
    var test = results.CompiledAssembly.CreateInstance("Test");
    test.GetType().
    GetMethod("Hadi").
    Invoke(test, null);
    }
    Console.ReadLine();
    }
    }
    }



    این برنامه, برنامه نوشته شده زیر رو که تو برنامه بالایی نوشتم رو اجرا میکنه:



    using System;
    class Test
    {
    public void Hadi()
    {
    int a = 5 + ( ( 1 + 2 ) * 4 ) -3;
    Console.WriteLine(a);
    }
    }




    برنامه به درستی کد بالایی رو اجرا میکنه و عدد 14 رو نشون میده. تا اینجا درست ولی من میخوام نتیجه برنامه بالایی که 14 هست رو بهم بده تا روش کار کنم.

    ولی نتونستم بدستش بیارم. بجای Void از int استفاده کردم و با دستور return a خواستم نتیجه رو برگردونم نشد. یعنی نفهمیدم کجا برمیگردونه که برم برش دارم.

    اگه ممکنه کمکم کنین.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Hadi-Hashemi
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    استانبول
    سن
    40
    پست
    176

    نقل قول: کمک در مورد اجرای یک کد بصورت String - کامپایل یه کد توی برنامه

    یا اصلا مشکلمو اینطوری مطرح کنم:

    حاصل عبارت "5 + ( ( 1 + 2 ) * 4 ) - 3" رو چطوری میتونم بدون دردسر حساب کنم؟

    عبارت بصورت String هستش.

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: کمک در مورد اجرای مجدد فایل exe
    نوشته شده توسط Mohsen-Mosavat در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 23 بهمن 1388, 19:40 عصر
  2. سوال: کمک در مورد اجرای cookie
    نوشته شده توسط foadabd در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 10 آبان 1388, 18:45 عصر
  3. کمک در مورد اجرای پروژه با MYSQL و جاوا
    نوشته شده توسط kian2679 در بخش MySQL
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 15 دی 1387, 13:57 عصر
  4. کمک در مورد اجرای یک فایل اجرای در برنامه از داخل resource
    نوشته شده توسط r0ot$harp در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 24 اردیبهشت 1386, 08:43 صبح
  5. کمک در مورد اجرای برنامه
    نوشته شده توسط roxen13 در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 28 اسفند 1385, 22:33 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •