نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشکل در درج در Tables با Store Procedure

  1. #1

    مشکل در درج در Tables با Store Procedure

    دوستان برنامه نویس سلام

    میخواستم در چند جدول درج کنم با این روش زیر ، با خطا مواحه نمیشم ولی نمیدونم مشکل کار در چیست عملیات با موفقیت انجام نمیشود



    در کلاسی این کد را قرار دادم تا بعدا شی از این کلاس درست کنم تا به ابن متد INPUT دست رسی پیدا کنم

    public bool InputProductMethod(int InvoiceID, int CustomerID, int ProductID, int SupplyNumber,int SupplyPrice/*, int PaymentID, int PaymentPrice, string PaymentIntroduce*/)
    {
    SqlConnection CN = new SqlConnection(DBWrapper.ConnectionString);
    try
    {
    SqlCommand CMD = new SqlCommand();

    CMD.CommandText = "input";
    CMD.CommandType = CommandType.StoredProcedure;
    ////
    CMD.Parameters.AddWithValue("@InvoiceID", InvoiceID);
    CMD.Parameters.AddWithValue("@CustomerID", CustomerID);
    CMD.Parameters.AddWithValue("@ProductID", ProductID);
    CMD.Parameters.AddWithValue("@SupplyNumber", SupplyNumber);
    CMD.Parameters.AddWithValue("@SupplyPrice", SupplyPrice);
    //CMD.Parameters.AddWithValue("@PaymentPrice", PaymentPrice);
    //CMD.Parameters.AddWithValue("@PaymentIntroduce", PaymentIntroduce);
    //CMD.Parameters.AddWithValue("@KALA_ID", PaymentID);

    //
    CMD.Connection = CN;//Connetion Vasl hastim ro bayad Assing konim
    CN.Open();
    // CMD.ExecuteNonQuery();
    SqlDataReader Dr = CMD.ExecuteReader();
    DT = new DataTable();
    DT.Load(Dr);
    if (DT.Rows.Count != 0)
    {
    return true;
    }
    else
    {
    return false;
    }

    }
    catch (Exception EX)
    {
    ErrorMessage = EX.Message; return false;
    }
    finally
    {
    CN.Close();
    }
    }








    CREATE PROC SP_INS_INPUT_PRODUCTION
    @InvoiceID NVARCHAR(10),
    @InvoiceDate SMALLDATETIME,
    @CustomerID NVARCHAR(10),
    @ProductID NVARCHAR(10),
    @SupplyID NVARCHAR(10),
    @SupplyNumber NVARCHAR(10),
    @SupplyPrice NVARCHAR(10),
    @PaymentID NVARCHAR(10),
    @PaymentPrice NVARCHAR(10),
    @PaymentDate SMALLDATETIME,
    @PaymentIntroduce NVARCHAR(50)
    AS
    BEGIN


    SET @InvoiceDate = GETDATE()
    --1----------------------------------------Factor = Invoice

    INSERT FACTOR(FACTOR_ID,MOSHTARI_ID,FACTOR_TARIKH) VALUES (@InvoiceID,@CustomerID,@InvoiceDate)

    --2----------------------------------------AGHLAM = Supply

    INSERT AGHLAM (KALA_ID,
    FACTOR_ID,
    AGHLAM_TEDAD,
    AGHLAM_MABLAGH)
    VALUES
    (@ProductID,
    (SELECT TOP 1 FACTOR_ID FROM FACTOR ORDER BY FACTOR_ID DESC),
    @SupplyNumber,
    @SupplyPrice)

    ---3---------------------------Payment = Pardcakht---------------------------

    INSERT PARDAKHT(
    --3--1----
    FACTOR_ID,
    --3--2----
    MOSHTARI_ID,
    --3--3----
    PARDAKHT_ID,
    --3--4----
    PARDAKHT_MABLAGH,
    --3--5----
    PARDAKHT_SHARH,
    --3-6-----
    PARDAKHT_TARIKH
    )
    VALUES
    (
    --3--1----
    (SELECT TOP 1 FACTOR_ID FROM FACTOR ORDER BY FACTOR_ID DESC),
    --3--2----
    (SELECT MOSHTARI_ID
    FROM FACTOR
    WHERE FACTOR_ID IN
    (SELECT TOP 1 FACTOR_ID
    FROM FACTOR ORDER BY FACTOR_ID DESC)),
    --3--3----
    @PaymentID,
    --3--4----
    @PaymentPrice,
    --3--5----
    @PaymentIntroduce,
    --3--6----
    @PaymentDate
    )

    END


    فکر کنم کد بیان گر باشه اگه مشخص نبود بگویید توضیح دهم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار En_MK
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    288

    نقل قول: مشکل در درج در Tables با Store Procedure

    شما یه بار sp که نوشتید را در محیط اس کیو ال execute کنید ببینید خروجی میدهد؟
    نکته دوم اینکه در کد زیر به جای input باید اسم sp ی را بطور دقیق جایگزین کنید
     CMD.CommandText = "input";


تاپیک های مشابه

  1. return multi table from stored procedure
    نوشته شده توسط ahmad156 در بخش MySQL
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 25 فروردین 1391, 20:52 عصر
  2. ارسال Table به Stored Procedure
    نوشته شده توسط Davood_amega در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 19 مرداد 1389, 21:20 عصر
  3. ارسال Table به Stored Procedure
    نوشته شده توسط Davood_amega در بخش SQL Server
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 15 مرداد 1389, 11:40 صبح
  4. مشکل Paging در Data Grid با Stored Procedure
    نوشته شده توسط mehdi58 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 16 تیر 1386, 22:26 عصر
  5. مشکل جستجوی عکس در استفاده از stored procedure
    نوشته شده توسط spenans در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 9
    آخرین پست: جمعه 20 آذر 1383, 16:00 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •