نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: عدم دسترسی نرم افزار نوشته شده به اینترنت برای GET و PING

  1. #1

    عدم دسترسی نرم افزار نوشته شده به اینترنت برای GET و PING

    با سلام خدمت تمامی دوستانمن یک برنامه ای نوشتم که درون برنامه نرم افزار باید یه URL را GET کند و هر از چند گاهی از اتصال خود به اینترنت مطمین شود ( از طریق پینگ ).مشکل من اینجاست که در ویندوز ۸ و ۱۰ این نرم افزار به خوبی و بدون هیچ مشکلی کار میکند ولی در ویندوز ۷ اصلا کار نمیکند و نه GET میکند و نه اتصال خود را از طریق پینگ چک میکند.از dotnet Framework 4.0 استفاده میکنم و با 3.5 و ۴.۵ هم تست کردم و تفاوتی نداشت.با تشکر.

  2. #2
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: عدم دسترسی نرم افزار نوشته شده به اینترنت برای GET و PING

    با سلام
    سوالتون یکم مبهمه
    Url رو پینگ میکنه؟ چون معمولاً برای اتصال google رو پینگ میکنن
    کد زیر بدرستی در ویندوز 7 کار میکنه
    using System.Net.NetworkInformation;

    Ping ping = new Ping();
    PingReply pingStatus = ping.Send("google.com");
    if (pingStatus.Status == IPStatus.Success)
    {
    Console.WriteLine("Connected");
    Console.ReadKey();
    }

    در صورت حل نشدن سورس قرار بدید
    موفق باشید

  3. #3

    نقل قول: عدم دسترسی نرم افزار نوشته شده به اینترنت برای GET و PING

    با تشکر از پاسختون.
    ولی level مشکل یکم از این پایین تر هست و مشکل اصلی اینه که اصلا نمیتونه با خارج از برنامه ارتباط بر قرار کنه مثلا به GET ارسال کنه و یا یه ای پی رو پینگ کنه!

  4. #4
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: عدم دسترسی نرم افزار نوشته شده به اینترنت برای GET و PING

    نقل قول نوشته شده توسط hhh111 مشاهده تاپیک
    با تشکر از پاسختون.
    ولی level مشکل یکم از این پایین تر هست و مشکل اصلی اینه که اصلا نمیتونه با خارج از برنامه ارتباط بر قرار کنه مثلا به GET ارسال کنه و یا یه ای پی رو پینگ کنه!
    برنامه رو از طریق Run as administrator اجرا کنید ببنید مشکلتون حل میشه؟
    سورس بزارید میشه رو 7 تست کرد
    موفق باشید

  5. #5

    نقل قول: عدم دسترسی نرم افزار نوشته شده به اینترنت برای GET و PING

    مشکل دسترسی نداره.
    من نرم افزارم به میکروتیک وصل میشه و با اون کار میکنه و رو سیستم های دیگه نمیشه روش جواب گرفت.
    نمیدون چرا رو ویندوز 7 فقط این مشکل هست :(

  6. #6

    نقل قول: عدم دسترسی نرم افزار نوشته شده به اینترنت برای GET و PING

    مشکل دسترسی نداره.
    من نرم افزارم به میکروتیک وصل میشه و با اون کار میکنه و رو سیستم های دیگه نمیشه روش جواب گرفت.
    نمیدون چرا رو ویندوز 7 فقط این مشکل هست :(

تاپیک های مشابه

  1. سوال: اجرای نرم افزار نوشته شده از راه دور - تحت اینترنت
    نوشته شده توسط reza1699 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 13 مهر 1392, 12:00 عصر
  2. سوال: نحوه به روزرسانی نرم افزار نوشته شده ؟
    نوشته شده توسط alifatehi در بخش Access
    پاسخ: 22
    آخرین پست: پنج شنبه 24 اسفند 1391, 20:39 عصر
  3. مشکل در نصب نرم افزار نوشته شده
    نوشته شده توسط kmotavali در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 10
    آخرین پست: یک شنبه 29 مهر 1386, 19:31 عصر
  4. اجرای نرم افزار نوشته شده با سی شارپ
    نوشته شده توسط حمیدرضاصادقیان در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 18 اردیبهشت 1384, 22:42 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •