نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: نمایش فایل pdf بر روی فرم ویندوز اپلیکیشن

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار j_naroogha@yahoo.com
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    Microfoft Visual Studio Ultimate Version
    سن
    33
    پست
    388

    نمایش فایل pdf بر روی فرم ویندوز اپلیکیشن

    سلام
    دوستان کسی کامپوننتی واسه نمایش فایل pdf بر روی فرم ویندوز اپلیکیشن سراغ نداره؟
    pdflib ک ر ک میخاد که ندارم...
    کسی مثالی از pdflib داره لطفا لینکشو بذاره.
    ممنون

  2. #2
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: نمایش فایل pdf بر روی فرم ویندوز اپلیکیشن

    با سلام
    اگر قصدتون نمایش فایل های pdf هست، قبل از ایجاد تاپیک جستجو کنید
    برنامه adobe reader اگر نصب باشه کامپوننتش رو می تونید از میان کامپوننت ها به Toolbox اضافه کنید
    کامپوننت O2S.Components.PDFView4NET.dll و ... هم که در سایت موجوده میتونید دانلود کنید ( در تاپیک های ایجاد شده ی منم هست)
    موفق باشید

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار j_naroogha@yahoo.com
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    Microfoft Visual Studio Ultimate Version
    سن
    33
    پست
    388

    نقل قول: نمایش فایل pdf بر روی فرم ویندوز اپلیکیشن

    ممنون
    من با فایلهای پی دی اف انگلیسی کار میکنم و به روش زیر متن رو میخونم
    Rch_EncrptText.Text = pdfDocument1.Pages[i].ExtractText();
    اما متاسفانه فاصله بین کلمات رو حذف میکنه.
    نمیشه کاریش کرد؟
    ممنون

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نشان دادن یک فایل word در روی فرم ویندوز
    نوشته شده توسط mehrnoosh_al62 در بخش VB.NET
    پاسخ: 9
    آخرین پست: شنبه 26 تیر 1389, 19:12 عصر
  2. نمایش فایل pdf بدون ذخیره شدن روی هارد
    نوشته شده توسط iman_pc_love در بخش کامپوننت ها و ابزارهای کاربردی در VB6
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 03 اردیبهشت 1389, 00:53 صبح
  3. سوال: نمایش فایل pdf بدون ذخیره شدن روی هارد
    نوشته شده توسط iman_pc_love در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 23 فروردین 1389, 10:48 صبح
  4. نمایش فایل pdf داخل فرم در یک زمان خاص
    نوشته شده توسط iman_pc_love در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 28 اسفند 1388, 13:13 عصر
  5. نمایش محتویات یک فایل word بر روی فرم
    نوشته شده توسط maryam_jamshid در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 18 بهمن 1386, 13:04 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •