نمایش نتایج 1 تا 17 از 17

نام تاپیک: دسته و زیر دسته ها و طریقه نمایش محصولات هر دسته

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار rahahost
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    تهران - خیابان ولیعصر
    پست
    167

    دسته و زیر دسته ها و طریقه نمایش محصولات هر دسته

    سلام خدمت دوستان

    در مورد دسته ها و زیر دسته ای هر دسته سوالی بپرسم که انشالله مثله سوالهای قبلیم بی جواب نمونه !


    میخوام برای دسته های محصولاتم زیر دسته تعریف کنم که هر زیر دسته هم برای خودش زیر دسته هایی داره ( محدودیتی نداره و این ممکنه تا ۱۰ مرحله زیر دسته داشته باشه )
    و اما سوال :

    چطوری میتونم دسته ها و زیر دسته هارو به شکل درختی مرتب کنم ؟

    دقیقا مثله وردپرس ( در بخش دسته ها اگر دقت کنید) ، اگر هم ندیدید ، ترتیب چینش دسته ها به شکل زیر هست :

    خودرو
    _ پراید
    _سمند
    __ سمند ال اکس
    __ سمند طرح جدید
    ____ سمند طرح جدید با ایربک
    ____ سمند طرح جدید بدون ایربک
    __ سمند ملی
    ____سمند ملی تیب ۱
    ____ سمند ملی تیپ ۲



    در هر مرحله از زیر دسته ها ( زیر دسته ای که عضو دسته ی دیگه هست ) یک علامت آندرلاین ( _ ) قرار داره که مشخص کننده دسته و زیر دسته های اون هست .
    سوال دوم : گفتیم هر دسته ، زیر دسته هایی داره !
    اگر فرضا ما بخوایم محصولات دسته ” سمند ملی” رو نمایش بدیم ، باید محصولاتی که در زیر مجموعه ی اون هم هست به نمایش در بیاد مگر اینکه بخوایم محدود کنیم که فقط محصولات زیر دسته “سمند ملی تیپ ۲″ نمایش داده بشه .
    برای این مورد هم اگر راهنماییم کنید ممنون میشم .
    لطفا این مورد رو برام همراه با نمونه مثال بزنید تا بتونم مشکل رو حل کنم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار rahahost
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    تهران - خیابان ولیعصر
    پست
    167

    نقل قول: دسته و زیر دسته ها و طریقه نمایش محصولات هر دسته

    فکر نکنم جوابی از این سوال بگیرم ( مثله سوالات دیگه ! )

    کسی هست بتونه کمک کنه که این پکیج رو چطوری میشه استفاده کرد :
    https://github.com/lazychaser/laravel-nestedset

  3. #3

    نقل قول: دسته و زیر دسته ها و طریقه نمایش محصولات هر دسته

    منظورتون نصبشه؟ اگه آره که کافیه یه خط دستور بنویسین (تو ترمینال، cmd یا ...)

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار rahahost
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    تهران - خیابان ولیعصر
    پست
    167

    نقل قول: دسته و زیر دسته ها و طریقه نمایش محصولات هر دسته

    نقل قول نوشته شده توسط MRmoon مشاهده تاپیک
    منظورتون نصبشه؟ اگه آره که کافیه یه خط دستور بنویسین (تو ترمینال، cmd یا ...)

    ممنون از جوابتون اما نه ، منظورم نصبش نیست ، طریقه استفاده از این پکیج هست .

    پکیج دیگه ای هم پیدا کردم که فکر کنم این بهتر باشه :
    https://github.com/etrepat/baum

    یه سری نمونه ها نوشته که من نمیفهمم چطور باید ازش استفاده کرد
    من دسته و زیر دسته رو تونستم با این دستور ذخیره کنم :

    $root = Category::create(['name' => 'Root category']);



    کلا میشه این پکیج رو برام توضیح بدید که چطور میتونم محصولاتی که تو هر دسته هست رو نمایش بدم و اگه اون دسته ، زیر دسته داشت ، محصولات زیر دسته هاشم نمایش بدم ؟
    ممنونم .
    آخرین ویرایش به وسیله rahahost : دوشنبه 24 آذر 1393 در 16:06 عصر

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار rahahost
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    تهران - خیابان ولیعصر
    پست
    167

    نقل قول: دسته و زیر دسته ها و طریقه نمایش محصولات هر دسته

    تا به حال با این پکیج کار کردین ؟
    https://github.com/etrepat/baum

    میدونید چطور میتونم خروجی مرتب شده بر اساس دسته و زیر دسته ( درختی ) بگیرم ازش ؟
    مثله وردپرس :

    کد HTML:
    <ul class="task-list">
        <li>Electronics
    
            <ul class="task-list">
                <li>TV &amp; Home Theater</li>
                <li>Tablets &amp; E-Readers</li>
                <li>Computers
    
                    <ul class="task-list">
                        <li>Laptops
    
                            <ul class="task-list">
                                <li>PC Laptops</li>
                                <li>Macbooks (Air/Pro)</li>
                            </ul>
                        </li>
                        <li>Desktops</li>
                        <li>Monitors</li>
                    </ul>
                </li>
                <li>Cell Phones</li>
            </ul>
        </li>
        <li>Health Fitness &amp; Beaty</li>
        <li>Small Appliances</li>
        <li>Major Appliances</li>
    </ul>
    و برای نمایش محصولات هر دسته بطوری که محصولات زیر دسته هاشم نمایش بده رو به چه شکل باید کدم رو بنویسم ؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار rahahost
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    تهران - خیابان ولیعصر
    پست
    167

    نقل قول: دسته و زیر دسته ها و طریقه نمایش محصولات هر دسته

    اضافه کردن دسته و زیر دسته درون این پکیج فوق العاده آسونه اما متاسفانه خروجی گرفتن ازشو نفهمیدم !

    مثلا اگه به این شکل بنویسم :



    $root = Productcategory::all();

    var_dump($root->name);



    این الان فقط یک خروجی میده :



    array(5) {
    [13]=>
    string(10) "ماشین"
    [14]=>
    string(11) " سایپا"
    [16]=>
    string(12) " پراید"
    [17]=>
    string(14) " زانتیا"
    [15]=>
    string(22) " ایران خودرو"
    }


    نمیدونم چطوری خروجی با تک ul و li بگیرم !
    مورد دیگه هم محصولات یک دسته و محصولات زیر دسته ها ( کل دسته هایی که در زیر مجموعه این دسته هست ) رو نمایش بدم !

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    اراک
    پست
    409

    نقل قول: دسته و زیر دسته ها و طریقه نمایش محصولات هر دسته

    اول یک رابطه یک به چند به خود جدول دسته بندی ها بزنید مثلکد زیر

    public function childs()
    {
    return $this->hasMany('Category','parentId');
    }



    بعد یک متد استاتیک برای پیمایش درخت مورد نظر می نویسیم، روش کار هم توی پیمایش درخت ها سرچ کنید پیدا می کنید، این متد 3 تا ورودی می گیره، اولی مدل ریشه هست، دومی سطح هست برای نمایش همون _ ابتدا نام شاخه ها و سومی کاراکتر مورد استفاده مثلا - یا _
    خروجی متد هم تگ های option برای استفاده در تگ select هست

    public static function getNestedForCombo($cat, $level, $delimiter)
    {
    if(count($cat->childs) > 0)
    {
    $str = '';

    $str .= '<option style="color:red">' . str_repeat($delimiter, $level) . $cat->name . '</option>';

    $level++;

    foreach($cat->childs as $child)
    {
    $str .= static::getNestedForCombo($child, $level, $delimiter);
    }

    return $str;
    }

    return '<option>' . str_repeat($delimiter, $level) . $cat->name . '</option>';
    }


    در انتها هم به این شکل استفاده کنید

    $cat = Category::find(123);

    $optionTags = Category::getNestedForCombo($cat, 0, '_');

    $html = '<select>' . $optionTags . '</select>';

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار rahahost
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    تهران - خیابان ولیعصر
    پست
    167

    نقل قول: دسته و زیر دسته ها و طریقه نمایش محصولات هر دسته

    ممنون رضا جان ، لطفت کم نشه از لاراولیا ;)

    این مشکل کاملا حل شده ولی یه ایرادی که داره اینه که اگه بخوام همه سته ها و زیر دسته هارو نمایش بدم ، خطا میده ، منظورم با این کوئری هست :



    $cat = Productgroup::all();


    واسه این راهه حلی داره ؟

    و یه مورد مهمتر اینکه اگه بخوام بصورت ul و li های تودر تو همین کارو انجام بدم ، راهه حلی هست ؟

    مورد آخر هم اینکه : چطوری میشه خروجی رو صفحه بندی کرد ؟ مثلا اگر یک دسته 500 تا زیر دسته داشته باشه ( فرضا ) خیلی زشت و بد شکل در میاد و حتما باید صفحه بندی داشته باشیم

    سعیمو کردم اما متاسفانه نشد !
    آخرین ویرایش به وسیله rahahost : جمعه 28 آذر 1393 در 20:46 عصر

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    اراک
    پست
    409

    نقل قول: دسته و زیر دسته ها و طریقه نمایش محصولات هر دسته

    نباید خطا بده، چه خطایی میده حالا؟

    برای li و ul هم یه کپی از اون متد بگیر و تگ های option رو با li عوض کن

    اگر تعداد دسته ها و زیر دسته ها زیاد باشه، روش های دیگه ای باید استفاده کنی و اینا جواب گو نیست، مثلا از treeview استفاده کنی یا از autocomplete یا ...

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار rahahost
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    تهران - خیابان ولیعصر
    پست
    167

    نقل قول: دسته و زیر دسته ها و طریقه نمایش محصولات هر دسته

    نقل قول نوشته شده توسط rezakho مشاهده تاپیک
    نباید خطا بده، چه خطایی میده حالا؟

    برای li و ul هم یه کپی از اون متد بگیر و تگ های option رو با li عوض کن

    اگر تعداد دسته ها و زیر دسته ها زیاد باشه، روش های دیگه ای باید استفاده کنی و اینا جواب گو نیست، مثلا از treeview استفاده کنی یا از autocomplete یا ...


    این خطارو میده :
    Undefined property: Illuminate\Database\Eloquent\Collection::$childs
    در صورتی که آی دی رو مستقیم میدم ، مشکلی پیش نمیاد !

    خروجی ul و li میتونم بگیرم ازش ولی محدود هستش و فقط یه خروجی li دارم که زیر مجموعه نداره

    واسه treeview که گفتی ، نمونه داری که بتونم تو لاارول ازش استفاده کنم ؟

    من یه کد پیدا کردم اما نتونستم ازش استفاده کنم درون لاراول :

    http://stackoverflow.com/questions/1...ild-navigation


    خروجی میخوام مثله لینک بالا باشه که زیر دسته هارو درون ul و li بصورت زیر مجموعه های نامحدود نمایش بده .

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    اراک
    پست
    409

    نقل قول: دسته و زیر دسته ها و طریقه نمایش محصولات هر دسته

    آهان !!!
    خوب جان برادر، خروجی متد all آرایه هست، شما باید یک مدل رو به اون متد getNestedForCombo بدی نه آرایه ای از مدل ها !
    اگر هدفت داشتن همه سردسته ها توی خروجی هست، کار دیگه ای بکن، بیا یک دسته بندی درست کن به نام ریشه، همه سردسته ها رو بگذار زیر مجموعه اش و اونوقت این ریشه رو واکشی کن و بده به getNestedForCombo

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    اراک
    پست
    409

    نقل قول: دسته و زیر دسته ها و طریقه نمایش محصولات هر دسته

    در ضمن
    این getNestedForCombo همین متد توی لینک بالاست، کاری که گفتم رو انجام بده درست میشه

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار rahahost
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    تهران - خیابان ولیعصر
    پست
    167

    نقل قول: دسته و زیر دسته ها و طریقه نمایش محصولات هر دسته

    ممنون رضا جان .

    درسته ، یه آرایه میده و منم با foreach خواستم تک تک آی دی هارو تست کنم که نشد ( این زیاد مهم نیست ) .
    روشی که گفتی ( یه دسته اصلی داشته باشم ) رو به فکرم رسیده بود ولی گفتم شاید راهه حله بهتری هم داره !


    واسه خروجی یک مرحله ای مشکلی ندارم ( منظورم یک ul و li های درونش هست ) چون کدی که دادی کاملا واضحه ;)


    مسئله مهم دسته و زیر دسته های بی نهایت هست ( ul و li های تودرتو ) که تا به اینجا نتونستم حلش کنم .

  14. #14
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    اراک
    پست
    409

    نقل قول: دسته و زیر دسته ها و طریقه نمایش محصولات هر دسته

    متدی که بهتون دادم، به صورت بازگشتی تمام زیر دسته ها رو پیمایش میکنه، مشکل جای دیگه هست، متد درسته
    یا کد رو دستکاری کردید، و یا اینکه رابطه داده های داخل جدولت صحیح نیست

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار rahahost
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    تهران - خیابان ولیعصر
    پست
    167

    نقل قول: دسته و زیر دسته ها و طریقه نمایش محصولات هر دسته

    نقل قول نوشته شده توسط rezakho مشاهده تاپیک
    متدی که بهتون دادم، به صورت بازگشتی تمام زیر دسته ها رو پیمایش میکنه، مشکل جای دیگه هست، متد درسته
    یا کد رو دستکاری کردید، و یا اینکه رابطه داده های داخل جدولت صحیح نیست
    ممنونم رضا جان :x

    یه راهنمایی هم بکنی برای قسمت آخر سوالم ، کارم کلا راه میافته :
    مسئله مهم دسته و زیر دسته های بی نهایت هست ( ul و li های تودرتو ) که تا به اینجا نتونستم حلش کنم .

  16. #16
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    اراک
    پست
    409

    نقل قول: دسته و زیر دسته ها و طریقه نمایش محصولات هر دسته

    سلام
    برای نمایش به صورت ul و li هم از این متد استفاده کن

    public static function getNestedForList($cat)
    {
    if(count($cat->childs) > 0)
    {
    $str = '';

    $str .= '<li>' . $cat->name .'<ul>';

    foreach($cat->childs as $child)
    {
    $str .= static::getNestedForList($child);
    }

    $str .= '</ul></li>';

    return $str;
    }

    return '<li>' . $cat->name . '</li>';
    }


    و به این شکل هم استفاده کن

    '<ul>' . Category::getNestedForList(Category::find(2)) . '</ul>'


    به جای عدد 2 هم آی دی ریشه دسته بندی رو بده

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار rahahost
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    تهران - خیابان ولیعصر
    پست
    167

    نقل قول: دسته و زیر دسته ها و طریقه نمایش محصولات هر دسته

    خوده خودشهحاج رضای گل ، دمت گرم :x

    در مورد صفحه بندی هم که پرسیده بودم ، منظورم اینه :

    اگر ما درون جدول دسته ها ، 200 تا دسته داشته باشیم و بخوایم درون مدیریت دسته ( پنل مدیریت ) اونها رو نمایش بدیم ، صفحه خیلی طولانی میشه و الکی کش میاد !
    میشه کاری کرد که 10 تا دسته رو نمایش بده و شماره بندی صفحهات داشته باشه ؟ مثلا صفحه دوم از رکورد 10 تا 20 و همینطور تا آخر ؟

    یه عکس هم ضمیمه کردم که منظورمو میرسونه :

    1419708204131.jpg

تاپیک های مشابه

  1. دسته و زیر دسته در طراحی قالب وردپرس
    نوشته شده توسط alisafari در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 04 تیر 1393, 11:30 صبح
  2. سوال: نمایش اعداد بصورت دسته بندی در فاکتور
    نوشته شده توسط masoud.a در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 20 فروردین 1392, 13:12 عصر
  3. نمایش n سطحی دسته بندی محصولات
    نوشته شده توسط davoodi در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 06 آبان 1391, 10:15 صبح
  4. سوال: نمایش اطلاعات بصورت دسته بندی شده
    نوشته شده توسط MohammadElmira در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 08 فروردین 1389, 08:42 صبح
  5. سوال: طریقه نمایش یک فایلhtml در فرم چطوره؟
    نوشته شده توسط Rahyar در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 15 آبان 1387, 15:22 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •