نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: دسته و زیر دسته ها و طریقه نمایش محصولات هر دسته

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار rahahost
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    تهران - خیابان ولیعصر
    پست
    167

    دسته و زیر دسته ها و طریقه نمایش محصولات هر دسته

    سلام خدمت دوستان

    من این سوالو تو بخش لاراول هم پرسیدم که اون سوال مختص لاراول هست ولی میخوام بدونم تو حالت عادی ( بدون فریم ورک ) به چه شکلی پیاده سازی میشه !


    میخوام برای دسته های محصولاتم زیر دسته تعریف کنم که هر زیر دسته هم برای خودش زیر دسته هایی داره ( محدودیتی نداره و این ممکنه تا ۱۰ مرحله زیر دسته داشته باشه )
    و اما سوال :

    چطوری میتونم دسته ها و زیر دسته هارو به شکل درختی مرتب کنم ؟

    دقیقا مثله وردپرس ( در بخش دسته ها اگر دقت کنید) ، اگر هم ندیدید ، ترتیب چینش دسته ها به شکل زیر هست :

    خودرو
    _ پراید
    _سمند
    __ سمند ال اکس
    __ سمند طرح جدید
    ____ سمند طرح جدید با ایربک
    ____ سمند طرح جدید بدون ایربک
    __ سمند ملی
    ____سمند ملی تیب ۱
    ____ سمند ملی تیپ ۲



    در هر مرحله از زیر دسته ها ( زیر دسته ای که عضو دسته ی دیگه هست ) یک علامت آندرلاین ( _ ) قرار داره که مشخص کننده دسته و زیر دسته های اون هست .
    سوال دوم : گفتیم هر دسته ، زیر دسته هایی داره !
    اگر فرضا ما بخوایم محصولات دسته ” سمند ملی” رو نمایش بدیم ، باید محصولاتی که در زیر مجموعه ی اون هم هست به نمایش در بیاد مگر اینکه بخوایم محدود کنیم که فقط محصولات زیر دسته “سمند ملی تیپ ۲″ نمایش داده بشه .
    برای این مورد هم اگر راهنماییم کنید ممنون میشم .

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار rahahost
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    تهران - خیابان ولیعصر
    پست
    167

    نقل قول: دسته و زیر دسته ها و طریقه نمایش محصولات هر دسته

    انجمن پی اچ پی اینقدر فعالیت داره که تاپیک من به کل گم شد !


    دوستان ، لطفا راهنماییم کنید .

  3. #3

    نقل قول: دسته و زیر دسته ها و طریقه نمایش محصولات هر دسته

    لینک ببین.

    این کد یه نوع سادش که با space درستش کردم

    function underScore($counter)
    {
    $return = '';
    for ($i = 0; $i < $counter; $i++)
    {
    $return .= '&nbsp;';
    }
    return $return;
    }


    function categoryList($parent, $array, $level = 0)
    {
    foreach ($array as $value)
    {
    if ($value['parent'] == $parent)
    {
    if ($value['parent'])
    {
    $level = ($value['parent'] == $level ? $level : $level + 1);
    }
    else
    {
    $level = 0;
    }


    echo "<li>". underScore($level * 4) . $value['name'] ."</li>";
    categoryList($value['id'], $array, $level);
    $level--;
    }
    }
    }


    mysql_connect('localhost', 'root', '');
    mysql_select_db('test');
    mysql_query('set names utf8');
    $result = mysql_query("select * from cat");
    while ($row = mysql_fetch_assoc($result))
    {
    $array[$row['id']] = array('id'=>$row['id'], 'name'=>$row['name'], 'parent'=>$row['parent']);
    }
    echo "<ul style='list-style: none;'>";
    categoryList(0, $array);
    echo "</ul>";

تاپیک های مشابه

  1. دسته و زیر دسته در طراحی قالب وردپرس
    نوشته شده توسط alisafari در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 04 تیر 1393, 11:30 صبح
  2. سوال: نمایش اعداد بصورت دسته بندی در فاکتور
    نوشته شده توسط masoud.a در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 20 فروردین 1392, 13:12 عصر
  3. نمایش n سطحی دسته بندی محصولات
    نوشته شده توسط davoodi در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 06 آبان 1391, 10:15 صبح
  4. سوال: نمایش اطلاعات بصورت دسته بندی شده
    نوشته شده توسط MohammadElmira در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 08 فروردین 1389, 08:42 صبح
  5. سوال: طریقه نمایش یک فایلhtml در فرم چطوره؟
    نوشته شده توسط Rahyar در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 15 آبان 1387, 15:22 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •