نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: اضافه کردن فیلد به جدول در حین اجرای برنامه

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تو دل یه کویر بزرررگ، کنار یه بره کوچیییک
    پست
    232

    اضافه کردن فیلد به جدول در حین اجرای برنامه

    سلام به همه
    یه سوال داشتم
    یک جدول توی دیتابیس هست که مثلا 5 تا فیلد داره،حالا می خوام بدونم که آیا میشه در زمان اجرای برنامه یک فیلد به این 5تا فیلد اضافه کرد که بشه 6تا یا خیر؟
    اگر میشه چجوریه؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تو دل یه کویر بزرررگ، کنار یه بره کوچیییک
    پست
    232

    نقل قول: اضافه کردن فیلد به جدول در حین اجرای برنامه

    آقا پیداش کردم
    اینجوری میشه

    cn.Open();
    SqlCommand cmd = new SqlCommand();
    cmd.Connection = cn;
    cmd.CommandText = "ALTER TABLE mytable ADD mycolumn NVARCHAR(20) NULL";
    cmd.CommandType = CommandType.Text;
    cmd.ExecuteNonQuery();
    cn.Close();
    MessageBox.Show("ستون اضافه شد");

    فقط یه سوال اینکه این امکان برای کاربر بعدا باعث بروز مشکل توی برنامه نمیشه؟
    منظورم زمانیه که مثلا قراره جدول ویرایش بشه!آخه الان دستور Update برای 5تا فیلد نوشته شده!

  3. #3
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,181

    نقل قول: اضافه کردن فیلد به جدول در حین اجرای برنامه

    توی آپدیت به مشکلی بر نمی خوره اون ستونت رو آپدیت نمی کنه ولی اگه دستورات Select رو به صورت
    Select * from mytable

    نوشته باشی و به صورت فیلدی نخونده باشی ممکنه مشکل ساز بشه

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تو دل یه کویر بزرررگ، کنار یه بره کوچیییک
    پست
    232

    نقل قول: اضافه کردن فیلد به جدول در حین اجرای برنامه

    آقا الان که فکر کردم مشکلات بیشتر میشه
    مثلا اگر کاربر زمانی که جدول 5تا ستون داره یک بک آپ بگیره و زمانی که 6تا ستون داره بخواد رستور کنه به مشکل برمیخوره،درسته؟
    راه حلی هست؟

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تو دل یه کویر بزرررگ، کنار یه بره کوچیییک
    پست
    232

    نقل قول: اضافه کردن فیلد به جدول در حین اجرای برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط rezafatehy مشاهده تاپیک
    توی آپدیت به مشکلی بر نمی خوره اون ستونت رو آپدیت نمی کنه ولی اگه دستورات Select رو به صورت
    Select * from mytable

    نوشته باشی و به صورت فیلدی نخونده باشی ممکنه مشکل ساز بشه
    خب نیاز داریم اون ستون هم آپدیت بشه!!!!!!!!!!!!!!

  6. #6
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,181

    نقل قول: اضافه کردن فیلد به جدول در حین اجرای برنامه

    تو بک آپ که صد در صد به مشکل بر می خوری بعد از بازیابی ستون جدولت بر می گرده به حالت قبل.....
    خب نیاز داریم اون ستون هم آپدیت بشه!!!!!!!!!!!!!!
    خوب چاره چیه؟؟؟ اگه برنامت به گونه ای هست که از قبل مشخصه په اتفاقی میوفته و رفتار کاربر از قبل برنامه ریزی شده است که مثلا فلان ستون رو اضافه می کنه یا نه می تونه برای بحث آپدیت و کوئری گرفتن یه سیاستی به خرج بدی اگه غیر این باشه یا باید آپدیت برنامه بدی(مثلا ارتقای دیتابیس پیش میاد) یا.......دیگه من بلد نیستم!!!!

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تو دل یه کویر بزرررگ، کنار یه بره کوچیییک
    پست
    232

    نقل قول: اضافه کردن فیلد به جدول در حین اجرای برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط rezafatehy مشاهده تاپیک
    تو بک آپ که صد در صد به مشکل بر می خوری بعد از بازیابی ستون جدولت بر می گرده به حالت قبل.....

    خوب چاره چیه؟؟؟ اگه برنامت به گونه ای هست که از قبل مشخصه په اتفاقی میوفته و رفتار کاربر از قبل برنامه ریزی شده است که مثلا فلان ستون رو اضافه می کنه یا نه می تونه برای بحث آپدیت و کوئری گرفتن یه سیاستی به خرج بدی اگه غیر این باشه یا باید آپدیت برنامه بدی(مثلا ارتقای دیتابیس پیش میاد) یا.......دیگه من بلد نیستم!!!!
    قربونت عزیز،لطف کردی
    منم به این نتیجه رسیدم که چندتا ستون اضافه بذارم و از دید کاربر مخفی کنم و زمان نیاز کاربر،ستون مورد نظر قابل مشاهده باشه

تاپیک های مشابه

  1. اضافه کردن فیلد و جدول با کدنویسی
    نوشته شده توسط siyn71 در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 28 تیر 1393, 05:13 صبح
  2. سوال: اضافه کردن فیلد به جدول
    نوشته شده توسط moghadam1372 در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 24 اردیبهشت 1393, 06:52 صبح
  3. طریقه اضافه کردن فیلد به جدول
    نوشته شده توسط alicomputer در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 13 بهمن 1391, 19:26 عصر
  4. سوال: اضافه کردن فیلد به جدول
    نوشته شده توسط sadra_ در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 05 مرداد 1390, 12:15 عصر
  5. اضافه کردن کد های Html در زمان اجرای برنامه
    نوشته شده توسط kochol در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 10
    آخرین پست: سه شنبه 26 آبان 1383, 22:22 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •