نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: جلوگیری از باز شدن فرم (بستن فرم) در حین رویداد load ویا activate ؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار sajad_3dmax
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    قزوین _ زیباشهر
    پست
    296

    جلوگیری از باز شدن فرم (بستن فرم) در حین رویداد load ویا activate ؟

    با سلام.
    بنده در برنامم حین باز شدن یک فرم در رویداد load اون مقادیری رو از بانک میخونم و توی textBox هام قرار میدم.حالا میخوام اگه کاربر اون فیلدها رو که باید در فرم دیگه ای پر کنه، پر نکرده باشه، خودکار این فرم بسته شه و با نمایش یک پیغام فرم دیگه ای که مربوط به اطلاعات مورد نظر هست باز بشه. چطور میتونم اینکار رو انجام بدم.
    در واقع سوال اصلی من اینه که چگونه میتونم از باز شدن یک فرم در رویداد load اون جلوگیری کنم.
    درصورت استفاده از this.close() استثنا رخ میده.
    باتشکر

  2. #2
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,181

    نقل قول: جلوگیری از باز شدن فرم(بستن فرم) در حین رویداد load ویا activate ؟

    نه توی Load اگه فرمو ببندید خطایی رخ نمی ده
       this.Close();
    return;

تاپیک های مشابه

  1. جلوگیری از Alt + F4 و بستن فرم بدون استفاده از Close
    نوشته شده توسط احمد سامعی در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 06 مهر 1393, 18:45 عصر
  2. سوال: جلوگیری از باز شدن فرم در محدوده زمانی
    نوشته شده توسط hf.farhadi در بخش Access
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 22 خرداد 1390, 23:49 عصر
  3. سوال: جلوگیری از باز شدن چندباره یک فرم
    نوشته شده توسط NiMble_m در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 19 اردیبهشت 1390, 20:16 عصر
  4. سوال: باز شدن مکرر یک فرم
    نوشته شده توسط msadgd در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 04 اردیبهشت 1389, 08:09 صبح
  5. باز شدن چند باره فرم
    نوشته شده توسط kahkeshan_25 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 07 فروردین 1387, 08:55 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •