نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: ثبت اطلاعات در دیتابیس از طریق DataGrid

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تو دل یه کویر بزرررگ، کنار یه بره کوچیییک
    پست
    232

    ثبت اطلاعات در دیتابیس از طریق DataGrid

    سلام
    آقا من توی WPF یک DataGrid دارم مشابه شکل زیر

    نام جنس قیمت برند1 قیمت برند2 قیمت برند3
    هارد 120 150 80
    کیبورد 15 69 10
    مانیتور 200 250 150

    حالا میخوام مثلا چندتا قیمت از چندتا جنس رو توی DataGrid تغییر بدم و در آخر با زدن یک دکمه تمام اطلاعات با دستور Update ک توی یک حلقه for هست، داخل دیتابیس ذخیره بشه
    چه کدی باید بنویسم؟
    توجه:میخوام همه سطرها با هم آپدیت بشن نه که برا هر سطری یک بار دکمه بزنم

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تو دل یه کویر بزرررگ، کنار یه بره کوچیییک
    پست
    232

    نقل قول: ثبت اطلاعات در دیتابیس از طریق DataGrid

    برای یک سطرش رو خودم پیدا کردم اما برای چندتا سطر همزمان رو هنوز پیدا نکردم،لطفا جواب بدید؟
    چرا توی تالار WPF انقدر جواب دادن به سوال ها دیر پیش میره،مدیران یه فکری بکنید لطفا
    نکنه باید برا هرکی جواب داد جایزه تعیین بشه تا استادها جواب بدن
    آخرین ویرایش به وسیله MRasoul : شنبه 02 اسفند 1393 در 10:59 صبح

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار sajjad_kochekian
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    اصفهان نصف جهان
    پست
    581

    نقل قول: ثبت اطلاعات در دیتابیس از طریق DataGrid

    سلام اگه از Entity Framwork استفاده کرده باشی که خیلی راحته.
    private void Window_Loaded_1(object sender, RoutedEventArgs e)
    {
    mydatagrid.ItemsSource = db.account_priod.ToArray();

    }

    private void cmd_save_Click_1(object sender, RoutedEventArgs e)
    {
    db.SaveChanges();

    }

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تو دل یه کویر بزرررگ، کنار یه بره کوچیییک
    پست
    232

    نقل قول: ثبت اطلاعات در دیتابیس از طریق DataGrid

    نقل قول نوشته شده توسط sajjad_kochekian مشاهده تاپیک
    سلام اگه از Entity Framwork استفاده کرده باشی که خیلی راحته.
    private void Window_Loaded_1(object sender, RoutedEventArgs e)
    {
    mydatagrid.ItemsSource = db.account_priod.ToArray();

    }

    private void cmd_save_Click_1(object sender, RoutedEventArgs e)
    {
    db.SaveChanges();

    }
    میشه یه توضیحم بدی که کار db.account_priod.ToArray(); چیه؟
    ممنون

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ali_md110
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,181

    نقل قول: ثبت اطلاعات در دیتابیس از طریق DataGrid

    شما اول مشخص کنید روش کدونویسی تون بعد مشخص کنید از ORM ها استفاده میکنید یا دیتاست ها تا بهتر بشه راهنمایی کرد
    چون هرکدومش راه حل متفاوت داره

تاپیک های مشابه

  1. ثبت اطلاعات در دیتابیس به صورت پیشرفته
    نوشته شده توسط sam166 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 18
    آخرین پست: یک شنبه 08 فروردین 1389, 11:56 صبح
  2. سوال: ثبت اطلاعات در دیتابیس
    نوشته شده توسط vafadar در بخش Access
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 23 آبان 1388, 10:49 صبح
  3. پیغامی مبنی بر تایید ثبت اطلاعات در دیتابیس
    نوشته شده توسط SAMARE در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 13
    آخرین پست: شنبه 09 آبان 1388, 11:06 صبح
  4. سوال: عدم ثبت اطلاعات در دیتابیس
    نوشته شده توسط Spate در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 20 تیر 1388, 14:56 عصر
  5. مشکل در ثبت اطلاعات در دیتابیس اکسس
    نوشته شده توسط jeniferxp در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 26 خرداد 1388, 21:48 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •