نمایش نتایج 1 تا 28 از 28

نام تاپیک: سورس کامل کامپوننت تقویم شمسی BPersianCalender و DLL

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Behnam6670
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    زیر آسمان آبی خدا
    پست
    496

    سورس کامل کامپوننت تقویم شمسی BPersianCalender و DLL

    سلام دوستان بدلیل مشغله کاری متاسفانه نتونستم کامل آموزش این کامپوننت پر کاربرد رو بزارم.ولی طبق قولی که داده بودم من سورس کامل اونو گذاشتم تا دوستان استفاده کنن.وقتی پروژه رو اجرا کنید یه کامپوننت به لیست ابزاراتون اضافه میشه به نام BPersianCalenderTextBox که سورسش هم به نام BPersianTextBox.cs میتونید ببینید.امیدوارم این کامپوننت رو دوستان تو پروژه هاشون استفاده کنن.در ضمن دوستان عزیز هرکسی با سلیقه خودش کامپوننت رو تغییر داد جدیدشو بیاد بزاره تا بقیه هم استفاده کنن.
    دوستان اگه نظری درباره این کامپوننت داشتن خوشحال میشم بگن.


    لایسنس:یه فاتحه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله Behnam6670 : شنبه 13 دی 1393 در 10:06 صبح

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    کرج
    پست
    77

    نقل قول: سورس کامل کامپوننت تقویم شمسی BPersianCalender و DLL

    دوست عزیز با تشکر از اینکه سورس رو در اختیار ما گذاشتید ، خواستم یک تشکر ویژه کنم چون واقعا هم کار شما زیبا بود و هم کاربردی

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Behnam6670
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    زیر آسمان آبی خدا
    پست
    496

    نقل قول: سورس کامل کامپوننت تقویم شمسی BPersianCalender و DLL

    خواهش میکنم .قابلی نداشت تقدیم به همه برنامه نویسای عزیز تو سراسر ایران.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ghasem110deh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,148

    نقل قول: سورس کامل کامپوننت تقویم شمسی BPersianCalender و DLL

    سلام
    منم دان کردم ... ممنون !
    حالا اگه بخوام اختلاف دوتا تاریخ رو (توی جدول بانک) نشون بدم چیکار کنم ؟

  5. #5

    نقل قول: سورس کامل کامپوننت تقویم شمسی BPersianCalender و DLL

    سلام

    خیلی ممنون بابت انتشار سورس :)
    یه سوال مبتدی داشتم
    خوب من قبلا از فایل dll شما استفاده میکردم و اونو به رفرنس اضافه میکردم و استفاده میکردم اما حالا میشه بگید چطور از این سورس استفاده کنم ؟ یعنی باید اونو باز کنم و طبق سلیقه خودم تغییر بدم و بعد اونو dll کنم و توی پروژ های دیگه استفاده کنم ؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Behnam6670
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    زیر آسمان آبی خدا
    پست
    496

    نقل قول: سورس کامل کامپوننت تقویم شمسی BPersianCalender و DLL

    سلام دوست عزیز.
    من dll این کار رو هم گذاشتم داخل فولدری به نام DLL البته شما هم خودتون میتونید اگه مایل بودید تغیراتی رو تو این کار بدید و مجدد اونو تبدیل به dll جدید بکنید.
    حتما هم میدونید که برای تبدیل یه پروژه به dll مراحل زیر رو باید تو ویژوال استودیو انجام بدید.

    1 - روی پروژه تو Solution کلیک راست کنید.
    2 - گزینه Propeties رو انتخاب کنید.
    3 - از گروه Application قسمت OutputType رو روی Class Library بزارید.
    4 - F6 رو بزنید تا پروژه کامپایل بشه.دقت کنید اگه اینجا پروژه رو Run کنید خطا میده چون نوع خروجی رو عوض کردید.(برای اجرا شدن حالت رو به Windows Apllication تغییر بدید.)
    اگه بعد از کامپایل برید تو پوشه Bin>Debug پروژتون میبینید که DLL پروژتون ساخته شده و میتونید اون DLL رو تو محیط دات نت هرجا که خواستید استفاده کنید.

    روی ابزاراتون کلیک راست کنید و Choose Itemes رو انتخاب کنید بعد DLL خودتون رو پیدا کنید و آخرش هم OK!
    اگه پروژتون کامپوننت داشته باشه اون کامپوننت به لیست ابزاراتون اضافه میشه.اگه پروژتون کامپوننت نداشت و فقط چندتا کلاس توش تعریف کرده بودید میتونید DLL خودتون رو به بخش Refrence پروژتون اضافه کنید.
    موفق باشید.

  7. #7

    نقل قول: سورس کامل کامپوننت تقویم شمسی BPersianCalender و DLL

    با اینکه میدونم نباید پست تشکر زد ولی نتونستم جلوی خودمو بگیرم . دستتون درد نکنه. عالی بود

  8. #8

    نقل قول: سورس کامل کامپوننت تقویم شمسی BPersianCalender و DLL

    سلام من مدتی هست که با C#‎ کد میزنم ببخشید اگه سوالات مبتدی میپرسم منتها این که کد شما را دانلود کردم ولی وقتی روی BPersianCalender.sln میکنم عملا هیچ ‍‍ چیزی تو پروژه باز نمیشه

    نمیدونم روش من درست هست و برای ویرایش باید برروی فایلی که گفتم کلیک کنم تا پروژه باز بشه و بشه تغییرات را اعمال کردم

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار Behnam6670
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    زیر آسمان آبی خدا
    پست
    496

    نقل قول: سورس کامل کامپوننت تقویم شمسی BPersianCalender و DLL

    سلام نباید مشکلی داشته باشید.از داخل ویژوال استودیو File>Open>Existing Project رو امتحان کن باید باز بشه.دوستان زیادی استفاده کردن مشکلی نداشتن

  10. #10

    نقل قول: سورس کامل کامپوننت تقویم شمسی BPersianCalender و DLL

    سلام ممنون از وقتی که برای پاسخ گویی میذارید
    اینم عکس و خطا مربوطه ،
    Untitled.jpg

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار alexmcse
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    860

    نقل قول: سورس کامل کامپوننت تقویم شمسی BPersianCalender و DLL

    نقل قول نوشته شده توسط dashti011 مشاهده تاپیک
    سلام ممنون از وقتی که برای پاسخ گویی میذارید
    اینم عکس و خطا مربوطه ،
    Untitled.jpg
    پروژه باز نمیشود

    از آقای Behnam6670 تقاضا میکنم پروؤه را دو مرتبه آپلود کنند

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار Behnam6670
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    زیر آسمان آبی خدا
    پست
    496

    نقل قول: سورس کامل کامپوننت تقویم شمسی BPersianCalender و DLL

    نقل قول نوشته شده توسط alexmcse مشاهده تاپیک
    پروژه باز نمیشود

    از آقای Behnam6670 تقاضا میکنم پروؤه را دو مرتبه آپلود کنند
    با عرض پوزش از دوستان.لینک دانلود اصلاح شد الان میتونید پروژه رو یبار دیگه دانلود کنید

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1391
    پست
    118

    نقل قول: سورس کامل کامپوننت تقویم شمسی BPersianCalender و DLL

    سلام
    من چون میدونستم سر در نمیارم فقط دانلود کردم گذاشتم اونجا ...
    ولی الان (دوباره دانلود کردم) که باز کردم این ارور رو میده
    ویژوال من 2010 ه
    شما ورژنتون بالاتره ، درسته؟

    errrorrrr.jpg

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار ghasem110deh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,148

    نقل قول: سورس کامل کامپوننت تقویم شمسی BPersianCalender و DLL

    سلام
    ایشون برنامه را 2011 نوشتن (اگه اشتباه نکنم) و تو ورژن پائین تر اجرا نمیشه ...
    ولی منم با 2013 باز میکنم مثل دوستمون ، dashti011 هیچی نشون نمیده !!

  15. #15

    نقل قول: سورس کامل کامپوننت تقویم شمسی BPersianCalender و DLL

    سلام من الان نسخه اصلاحی جدید را دانلود کردم و بدون مشکل اجرا میشه !

  16. #16

    نقل قول: سورس کامل کامپوننت تقویم شمسی BPersianCalender و DLL

    لینک جدید اصلاح شده من هم دانلود کردم هیچ مشکلی نداشت

  17. #17
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    پونک
    سن
    42
    پست
    490

    نقل قول: سورس کامل کامپوننت تقویم شمسی BPersianCalender و DLL

    نقل قول نوشته شده توسط zahra1372 مشاهده تاپیک
    سلام
    من چون میدونستم سر در نمیارم فقط دانلود کردم گذاشتم اونجا ...
    ولی الان (دوباره دانلود کردم) که باز کردم این ارور رو میده
    ویژوال من 2010 ه
    شما ورژنتون بالاتره ، درسته؟

    errrorrrr.jpg
    فایل با اکستنشن csproj. رو باز کنین

  18. #18

    نقل قول: سورس کامل کامپوننت تقویم شمسی BPersianCalender و DLL

    با سلام وتشکر از بابت تقویم
    یک سوال داشتم-من میخوام وقتی کاربر روی آیکون تقویم کلیک میکنه نقویم زیر همون آیکون نشو نداده بشه-در حالی که الان وسط صفحه به صورت بک فرم مجزا نمایش داده میشه-ممنون میشم اگر راهنمایی کنید

  19. #19

    نقل قول: سورس کامل کامپوننت تقویم شمسی BPersianCalender و DLL

    خودم درستش کردم-مرسی

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار Behnam6670
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    زیر آسمان آبی خدا
    پست
    496

    نقل قول: سورس کامل کامپوننت تقویم شمسی BPersianCalender و DLL

    توی این لینک نسخه جدید این کامپوننت رو گذاشتم.در صورت تمایل میتونید دانلود کنید.

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار hadi vafaii
    تاریخ عضویت
    دی 1392
    محل زندگی
    کرج
    پست
    316

    نقل قول: سورس کامل کامپوننت تقویم شمسی BPersianCalender و DLL

    نقل قول نوشته شده توسط Behnam6670 مشاهده تاپیک
    توی این لینک نسخه جدید این کامپوننت رو گذاشتم.در صورت تمایل میتونید دانلود کنید.
    برادر لینک کار نمی کنه

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    نقل قول: سورس کامل کامپوننت تقویم شمسی BPersianCalender و DLL

    فایل ضمیمه شده در لینک زیر صحیح هستش که؟!

    https://barnamenevis.org/showthread.p...AF%DB%8C%D8%AF

  23. #23

    نقل قول: سورس کامل کامپوننت تقویم شمسی BPersianCalender و DLL

    عالیه
    فقط یه باگ داره که اگر از دیتابیس اطلاعاتی بگیره دیگه برای انتخاب تاریخ باز نمیشه هم یه راه ساده براش پیدا کردم.

    کامبو تقویم و اینقدر کوچیک کردم که فقط علامت تقویمش باشه و قسمت تکست باکسش مخفی شه .
    بعد اونو روی یک تکس باکس دیگه انداختم .کاربر شکل ظاهری عادی میبینه . داخل کامبو چنج هم این کد و نوشتم که تاریخ کامبو بزاره داخل تکست باکس.
    Private Sub T_tarikh1_TextChanged(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles T_tarikh1.TextChanged

    textbox1.Text = T_tarikh1.Text
    End Sub

    بانک هم اطلاعاتش و به تکست باکس میده

  24. #24
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    سربداران
    پست
    143

    نقل قول: سورس کامل کامپوننت تقویم شمسی BPersianCalender و DLL

    باسلام دوستان چطور میشه موقعیت این کامپوننت رو کنترل کرد مثلا بگیم کجای صحفه باز بشه یا زیر تکس بوکس خودش باز بشه ممنون میشم راهنمایی کنید.

  25. #25

    نقل قول: سورس کامل کامپوننت تقویم شمسی BPersianCalender و DLL

    سلام
    خیلی خیلی ممنونم از شما که با این پروژه باری از دوش برنامه نویسا برداشتین

    یک سوال از حضورتون داشتم

    چطور میشه یک تاریخ خاص رو با فشردن یک کلید یا مثلا هنگام لود شدن فرم در اون تکست باکسِ انتخاب تاریخ ست کرد؟؟؟

    سپاس

  26. #26

    نقل قول: سورس کامل کامپوننت تقویم شمسی BPersianCalender و DLL

    داداش دمت گرم خیلی حال دادی
    لایک داری هوارتاااا

  27. #27
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    227

    نقل قول: سورس کامل کامپوننت تقویم شمسی BPersianCalender و DLL

    نقل قول نوشته شده توسط Behnam6670 مشاهده تاپیک
    سلام دوستان بدلیل مشغله کاری متاسفانه نتونستم کامل آموزش این کامپوننت پر کاربرد رو بزارم.ولی طبق قولی که داده بودم من سورس کامل اونو گذاشتم تا دوستان استفاده کنن.وقتی پروژه رو اجرا کنید یه کامپوننت به لیست ابزاراتون اضافه میشه به نام BPersianCalenderTextBox که سورسش هم به نام BPersianTextBox.cs میتونید ببینید.امیدوارم این کامپوننت رو دوستان تو پروژه هاشون استفاده کنن.در ضمن دوستان عزیز هرکسی با سلیقه خودش کامپوننت رو تغییر داد جدیدشو بیاد بزاره تا بقیه هم استفاده کنن.
    دوستان اگه نظری درباره این کامپوننت داشتن خوشحال میشم بگن.


    لایسنس:یه فاتحه
    باسلام خدمت شما و دوستان
    از بابت زحمتی که برای این کامپوننت کشیدید بسایر ممنونم.
    یک مشکلی که دارم وقتی میخوام این کامپوننت رو به toolbox اضافه کنم، به خطای زیر بر میخورم:
    Component.jpg
    ویژوالم 2010 هست و به روش زیر اضافه میکنم:
    راست کلیک رو component در قسمت toolbox
    انخاب گزینه Choose Items
    از پنجره باز شده روی دکمه browse کلیک میکنم
    فایل Dll مورد نظر رو انتخاب و Ok میکنم

    ولی پیعام فوق رو میده ممنون میشم راهنماییم کنید مشکل کارم از کجاست
    با تشکر

  28. #28

    نقل قول: سورس کامل کامپوننت تقویم شمسی BPersianCalender و DLL

    سلام.
    من دانلودش کردم ولی هرچی میخام اددش کنم اجازه نمیده.میگه کامپوننتی برای ادد وجودو نداره.حتی خودم دوباره درست کردم با یه اسم دیگه ولی نمیذاره ادش کنم.مشکل کجاس؟ویژوآلم 2019هستش

تاپیک های مشابه

  1. فارسی کردن صفحه کلید و تقویم شمسی با فایل DLL
    نوشته شده توسط mohsenna30ri در بخش Access
    پاسخ: 18
    آخرین پست: دوشنبه 09 اسفند 1400, 12:02 عصر
  2. خبر: کامپوننت تقویم شمسی با سورس ( دانلود کنید)
    نوشته شده توسط explod_javad در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 9
    آخرین پست: شنبه 04 اردیبهشت 1395, 03:13 صبح
  3. کامپوننت تقویم شمسی
    نوشته شده توسط hamed_arfaee در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 21
    آخرین پست: چهارشنبه 18 آذر 1388, 20:02 عصر
  4. یه کامپوننت تقویم شمسی
    نوشته شده توسط tayebeh در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 04 اسفند 1383, 18:14 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •