نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: نمایش Notification در ویندوز فرم

  1. #1
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    کرج
    پست
    99

    نمایش Notification در ویندوز فرم

    سلام دوستان
    من یک لیبل تو فرمم دارم که میخوام وقتی ی کاربر تو بانک رکورد جدیدی ثبت کرد این لیبل مقدارش بشه یک و یا هر چند تا رکورد تویبانک مونده
    در واقع میخوام با افزایش رکورد تو بانک من تو برنامم با خبر بشم و نمیخوام هم با تایمر تند تند از بانک کئری بگیرم
    آیا راه بهتر و اصولی تر هم هست ؟
    ممنون میشم کمکم کنید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار حسین.کاظمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    Microsoft Visual Studio
    پست
    652

    نقل قول: نمایش Notification در ویندوز فرم

    سلام
    منظورت از یک فرم و یک کاربر که هرزمانی اطلاعاتی را ثبت کرد چی هست،یعنی برنامه ات تحت شبکه است با کاربران و سطح دسترسی های مختلف دارید؟؟؟؟
    درهرصورت میتونی یک تابع ایجاد کنی که خاصیت تکست یک لیبل برابر باشه با تعداد سطرهای یک دیتا گرید و تابع را در رویداد active فرم قراربدی ویا در رویداد یک دکمه قراربدی

  3. #3

    نقل قول: نمایش Notification در ویندوز فرم

    سلام
    اگر اطلاعات دیتابیس رو تو دیتاگرید نشون می دید انتهای کدهایی که برای درج یا حذف می نویسید این کد رو بذارید:

    txt_number.Text = (dataGridView.Rows.Count).ToString();

    اگر نه که فقط بعد از درج یا حذف با یه کوئری تعداد رو در بیارید و تو لیبل نشون بدید، نیاز نیست با تایمر تند تند کوئری اجرا کنید
    امیدوارم جوابم کمکتون کنه / البته اگر سوالتون رو درست متوجه شده باشم

  4. #4
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    کرج
    پست
    99

    نقل قول: نمایش Notification در ویندوز فرم

    نه دوستان این طوری نه
    برنامه توی شبکه اجرا میشه من میخوام وقتی یک رکورد توی یک واحدی ثبت شد توی واحد دیگه ی آلارمی اخطاری چیزی بیاد که چنین رکوردی به ثبت رسید
    در واقع عین ف ی س ب و ک که اگه کسی شمارو لایک کنه و شما همون لحظه تو وب باشی ی نوتیفیکیشن واست میاد و اگه هم نباشی زمانی که آنلاین میشی میاد

  5. #5
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    کرج
    پست
    99

    نقل قول: نمایش Notification در ویندوز فرم

    من ی سرچی زدم فقط متوجه شدم که با Query Notification امکان پذیره اما بلد نیستم باهاش کار کنم
    مثالی آموزشی چیزی هست بدید امتحان کنم ؟

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 05 آبان 1393, 22:59 عصر
  2. نمایش ویندوز فرم
    نوشته شده توسط sadafmahjoobi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 13
    آخرین پست: پنج شنبه 13 شهریور 1393, 22:31 عصر
  3. سوال: نمایش notification در ویندوز (برای اطلاع از تایید یک پروژه )
    نوشته شده توسط Fartaj در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 15 دی 1392, 22:48 عصر
  4. سوال: نمایش آیکن برنامه در Notification Area ویندوز
    نوشته شده توسط Amir Oveisi در بخش WPF
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 06 آبان 1390, 13:39 عصر
  5. سوال: چگونگی نمایش تصاویر در یک فرم ویندوز به صورت icons
    نوشته شده توسط azad2008 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 15 تیر 1387, 08:14 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •