نمایش نتایج 1 تا 16 از 16

نام تاپیک: مشکل با دستور ویرایش

  1. #1

    Question مشکل با دستور ویرایش

    با سلام بر اساتید
    لطفا بگید مشکل این کد چی هست که هی ارور مربوط به گرامر میده!!! به 2 سبک نوشتم ولی باز همان ارور را میده!!
    من میخوام فقط فیلدusername و per را اپدیت کنم!!!






    SqlCommand cmd = new SqlCommand();
    cmd.Parameters.Clear();
    cmd.Connection = con;
    string sql = "update Tbl_User set username='{0}',per='{1}' where id={2}";
    sql = string.Format(sql,txtuser.Text, txtper.Text,txtid.Text);
    cmd.CommandText = sql;
    con.Open();
    cmd.ExecuteNonQuery();
    con.Close();
    MessageBox.Show("اطلاعات ویرایش شد");





    string str_sql = "update Tbl_User set usernmae='" + txtuser.Text + "',per='" + txtper.Text + "' where id=" + txtid.Text;
    SqlCommand cmd = new SqlCommand(str_sql, con);
    con.Open();
    cmd.ExecuteNonQuery();
    con.Close();
    MessageBox.Show("اطلاعات ویرایش شد");




    سپاس

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار حسین.کاظمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    Microsoft Visual Studio
    پست
    652

    نقل قول: مشکل با دستور ویرایش

    سلام
    نوع فیلدت تو جدول چی هست؟؟؟

  3. #3

    نقل قول: مشکل با دستور ویرایش

    nvarchar 50 هست!

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار jpjpjp
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    همینجا
    پست
    68

    نقل قول: مشکل با دستور ویرایش

    این طوری بنویس ببین درست میشه.

    "UPDATE tblPhoneBook SET [name]='" + txtName.Text + "' , [family]='" + txtFamily.Text + "'

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار حسین.کاظمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    Microsoft Visual Studio
    پست
    652

    نقل قول: مشکل با دستور ویرایش

    یعنی این چهارنوع فیلد از نوع nvarchar50 هست؟؟؟؟

  6. #6

    نقل قول: مشکل با دستور ویرایش

    ممنون :ولی درست نشد!!!نمیدانم چرا این ارور را میده!! واقعا عجیب هست!!

  7. #7

    نقل قول: مشکل با دستور ویرایش

    یعنی این چهارنوع فیلد از نوع nvarchar50 هست؟؟؟؟
    id از نوع int هست ولی ان 3 تا بله!

  8. #8

    نقل قول: مشکل با دستور ویرایش

    سلام
    تو دومین کدتون که username رو اشتباه تایپ کردید

    string str_sql = "update Tbl_User set usernmae='" + txtuser.Text + "',per='" + txtper.Text + "' where id=" + txtid.Text;


    حالا اینجوری بنویسید، ببینید چی می شه


    cmd = new SqlCommand("update Tbl_User set username=@username,per=@per where id=@id", con);

    cmd.Parameters.AddWithValue("@username", txtuser.Text);
    cmd.Parameters.AddWithValue("@per", txtper.Text);
    cmd.Parameters.AddWithValue("@id", txtid.Text);


  9. #9

    نقل قول: مشکل با دستور ویرایش

    ممنون دوست عزیز: من کد شما نوشتم: ارور نمیده ولی اپدیت هم نمی کنه!!!
    یک سئوال: توی دستور اپدیت ما باید یک فیلد به عنوان کلید اصلی داشته باشیم حتما!! مثل id !!!؟؟ id را طوری تنظیم کردم که خودش اتومات عدد بگیره و زیاد بشه!!

    SqlCommand cmd = new SqlCommand();
    cmd.Connection = con;
    cmd = new SqlCommand("update Tbl_User set username=@username,per=@per where id=@id", con);
    cmd.Parameters.AddWithValue("@username", txtuser.Text);
    cmd.Parameters.AddWithValue("@per", txtper.Text);
    cmd.Parameters.AddWithValue("@id", txtid.Text);
    con.Open();
    cmd.ExecuteNonQuery();
    con.Close();
    MessageBox.Show("اطلاعات ویرایش شد");


  10. #10
    کاربر دائمی آواتار حسین.کاظمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    Microsoft Visual Studio
    پست
    652

    نقل قول: مشکل با دستور ویرایش

    این کدم امتحان کن ببین درست میشه
    cmd = new SqlCommand("update Tbl_User set username=@username,per=@per where id=@id", con);

    cmd.Parameters.AddWithValue("@username",dbtype.int).value = txtuser.Text;


    نوع فیلد تو بانک اطلاعتی که تعریف کردی اینجا هم همون نوع را بزار و تست کن خبرشا بده ایشالا که کار کنه
    موفق باشی

  11. #11

    نقل قول: مشکل با دستور ویرایش

    ممنون دوست عزیز: لطفا در مورد کد ات توضیح بده: جای datatype چی بزارم!! یک مثال میتونی بزنی!؟
    سپاس

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار حسین.کاظمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    Microsoft Visual Studio
    پست
    652

    نقل قول: مشکل با دستور ویرایش

    نقل قول نوشته شده توسط eletcomp مشاهده تاپیک
    ممنون دوست عزیز: لطفا در مورد کد ات توضیح بده: جای datatype چی بزارم!! یک مثال میتونی بزنی!؟
    سپاس
    در مورد سوالت بله باید یک فیلد کلید اصلی داشته باشی تا بتونی براساس همون فیلد خذف یا ویرایش کنی.
    ببین مثلا من توی جدولم یک فیلد از نوع عددی دارم int خب توی دستورات اس کیوال ام توی سی شارپ اگر از نوع پارامتری بخام کار کنم بعد از تعریف پارامتر میام با استفاده از دستور datatype نوع فیلد تو بانکمو اینجا تعریف میکنم مثل datatype.int-datatype.stringو... بعدش خاصیت value هر پارامتری را برابر با خاصیت مقدار ورودی شی مورد نظرم میکنم.
    توجه داشته باش که نوع datatype.string (رشته ایی است) فیلد تو بانکمم باید از نوع رشته ایی باشه
    امیدوارم که متوجه شده باشی و مشکلت حل شده باشه
    موفق باشی

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار حسین.کاظمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    Microsoft Visual Studio
    پست
    652

    نقل قول: مشکل با دستور ویرایش

    شرمندم اشتباه گفتم به جای datatype بزن dbtype
    عذر میخام از دوستان

  14. #14

    نقل قول: مشکل با دستور ویرایش

    ممنون دوست عزیز:چرا ان کد برای username نوشتی!!! فیلد id از نوع int هست!!

    cmd.Parameters.AddWithValue("@username",dbtype.int).value = txtuser.Text;

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار حسین.کاظمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    Microsoft Visual Studio
    پست
    652

    نقل قول: مشکل با دستور ویرایش

    نقل قول نوشته شده توسط eletcomp مشاهده تاپیک
    ممنون دوست عزیز:چرا ان کد برای username نوشتی!!! فیلد id از نوع int هست!!

    cmd.Parameters.AddWithValue("@username",dbtype.int).value = txtuser.Text;
    شرمندم چون از سرکارم هستم یکم با عجله نوشتم
    به بزرگی خودتون ببخشید

  16. #16
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: مشکل با دستور ویرایش

    [QUOTE=eletcomp;2145239]یک سئوال: توی دستور اپدیت ما باید یک فیلد به عنوان کلید اصلی داشته باشیم حتما!![QUOTE]

    سلام.
    اول اینکه این سوال مربوط به TSQL میشه و باید در تالار خودش مطرح بشه.
    بعد اینکه: نه حتما بلکه معمولا.
    ممکنه بخواهید تمام مقادیر ستون COLUMN1 رو به NULL تغییر بدید:

    UPDATE TABLE1
    SET COLUMN1 =NULL;
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

تاپیک های مشابه

  1. مشکل با دستور inherited کمک کنید
    نوشته شده توسط Mbr در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 11
    آخرین پست: دوشنبه 28 دی 1383, 07:45 صبح
  2. مشکل با دستور response
    نوشته شده توسط ravanfar در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 15 دی 1383, 07:17 صبح
  3. دلفی 2005 و مشکل با دستور response در delphi.net asp
    نوشته شده توسط ravanfar در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 14 دی 1383, 12:10 عصر
  4. مشکل در دستور Format
    نوشته شده توسط mahmoodreza در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 25 مهر 1383, 17:07 عصر
  5. مشکل در دستور sql
    نوشته شده توسط i_naderpour در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 07 مهر 1383, 00:15 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •