صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 73

نام تاپیک: [آموزش] آموزش تصویری کامل پیکر بندی سیستم , دانلود و نصب Android Studio از ابتدا تا شروع برنامه

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار slr560
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    868

    Post [آموزش] آموزش تصویری کامل پیکر بندی سیستم , دانلود و نصب Android Studio از ابتدا تا شروع برنامه

    با سلام خدمت دوستان
    دیدم خیلی از بچه ها توی نصب اولیه Android Studio مشکل دارن و نمیتونن جلو برن
    سعی کردم تو یه کلیپ ویدیویی کامل این مراحل رو توضیح بدم. فیلم رو با Winrar چنتا پارت میکنم و میزارم برای دانلود. تمام قسمت ها رو توی یک پوشه جمع کنید و Extract کنید
    پیشاپیش تشکر از همه ی دوستان. امیدوارم مفید باشه

    22 پارت 5 مگابایتی . کیفیت فیلم رو کمی پایین اوردم که حجم کمتر بشه
    وارد پوشه DropBox بشین و کل پوشه رو به صورت zip دانلود کنید و یا اینکه یکی یکی دانلود کنید و کنار هم بزارید. در آخر Extract کنید

    http://goo.gl/RPQAS2
    آخرین ویرایش به وسیله slr560 : جمعه 21 آذر 1393 در 18:37 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار slr560
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    868

    نقل قول: [آموزش] آموزش تصویری کامل پیکر بندی سیستم , دانلود و نصب Android Studio از ابتدا تا شروع بر

    رزرو .......

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ashkufaraz
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    یزد
    پست
    204

    نقل قول: [آموزش] آموزش تصویری کامل پیکر بندی سیستم , دانلود و نصب Android Studio از ابتدا تا شروع بر

    په کجاست..؟!

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار slr560
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    868

    نقل قول: [آموزش] آموزش تصویری کامل پیکر بندی سیستم , دانلود و نصب Android Studio از ابتدا تا شروع بر

    نقل قول نوشته شده توسط ashkufaraz مشاهده تاپیک
    په کجاست..؟!
    گفتم که آخر شب آپلود میکنم

  5. #5

    نقل قول: [آموزش] آموزش تصویری کامل پیکر بندی سیستم , دانلود و نصب Android Studio از ابتدا تا شروع بر

    ممنون بابت فیلم و یک درخواست:
    من هرچی نمونه کد از سایت ها دانلود میکنم و توی AS ایمپورت میکنم نمیتونم اونو اجرا یا خروجی بگیرم اگه میشه اینم یه فیلم براش قرار بدید

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار slr560
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    868

    نقل قول: [آموزش] آموزش تصویری کامل پیکر بندی سیستم , دانلود و نصب Android Studio از ابتدا تا شروع بر

    نقل قول نوشته شده توسط barnamenevisjavan مشاهده تاپیک
    ممنون بابت فیلم و یک درخواست:
    من هرچی نمونه کد از سایت ها دانلود میکنم و توی AS ایمپورت میکنم نمیتونم اونو اجرا یا خروجی بگیرم اگه میشه اینم یه فیلم براش قرار بدید
    وقت کنم باشه

  7. #7

    نقل قول: [آموزش] آموزش تصویری کامل پیکر بندی سیستم , دانلود و نصب Android Studio از ابتدا تا شروع بر

    با سلام .

    چرا لینک هیچ فیلمی نیست دوستان ؟

    اگر دوستان لطف کنند و فیلم ها را قرار بدهند ممنون میشویم .

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار slr560
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    868

    نقل قول: [آموزش] آموزش تصویری کامل پیکر بندی سیستم , دانلود و نصب Android Studio از ابتدا تا شروع بر

    نقل قول نوشته شده توسط shervin_20 مشاهده تاپیک
    با سلام .

    چرا لینک هیچ فیلمی نیست دوستان ؟

    اگر دوستان لطف کنند و فیلم ها را قرار بدهند ممنون میشویم .
    ساعت 1 به بعد آپلود میکنم . با این وضع اینترنت ذغالی معلوم نیس کی تموم بشه

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار slr560
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    868

    نقل قول: [آموزش] آموزش تصویری کامل پیکر بندی سیستم , دانلود و نصب Android Studio از ابتدا تا شروع بر

    پست اول بروز شد و لینک گزاشته شد
    آخرین ویرایش به وسیله slr560 : جمعه 21 آذر 1393 در 01:10 صبح

  10. #10

    نقل قول: [آموزش] آموزش تصویری کامل پیکر بندی سیستم , دانلود و نصب Android Studio از ابتدا تا شروع بر

    از چه نرم افزاری استفاده می کنی؟ چه طوری دقیق تقسیم شدن به 5 مگ؟ چاقو؟
    آها هیچی winrar.

  11. #11

    نقل قول: [آموزش] آموزش تصویری کامل پیکر بندی سیستم , دانلود و نصب Android Studio از ابتدا تا شروع بر

    خسته نباشید
    خیلی ممنون که تا این ساعت وقت گذاشتی.

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار SASAN_AH
    تاریخ عضویت
    اسفند 1392
    محل زندگی
    بوشـــــهر
    پست
    175

    نقل قول: [آموزش] آموزش تصویری کامل پیکر بندی سیستم , دانلود و نصب Android Studio از ابتدا تا شروع بر

    سلام
    مرسی علی جان زحمت کشیدی خسته نباشی
    ولی بهتر نبود لینکها رو جای درستی میزاشتی؟

    من کلا با درا مشکل دارم!
    کل فایل رو یه جای دیگه اپ کن ترجیحا ایرانی

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار slr560
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    868

    نقل قول: [آموزش] آموزش تصویری کامل پیکر بندی سیستم , دانلود و نصب Android Studio از ابتدا تا شروع بر

    نقل قول نوشته شده توسط SASAN_AH مشاهده تاپیک
    سلام
    مرسی علی جان زحمت کشیدی خسته نباشی
    ولی بهتر نبود لینکها رو جای درستی میزاشتی؟

    من کلا با درا مشکل دارم!
    کل فایل رو یه جای دیگه اپ کن ترجیحا ایرانی
    مهدیم من
    فکر نکنم بهتر از دراپ باکس جایی دیگه هم باشه . بدون محدودیت و همراه با لینک مستقیم. بعضی وقتا به IP ایران گیر میده و توی دانلود منیجر مشکل پیش میاد ولی بازم بهتر از گزینه های دیگس
    از دوستان اگه کسی هاست شخصی داره بزاره اونجا تا بقیه دانلود کنن

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار SASAN_AH
    تاریخ عضویت
    اسفند 1392
    محل زندگی
    بوشـــــهر
    پست
    175

    نقل قول: [آموزش] آموزش تصویری کامل پیکر بندی سیستم , دانلود و نصب Android Studio از ابتدا تا شروع بر

    نقل قول نوشته شده توسط slr560 مشاهده تاپیک
    مهدیم من
    فکر نکنم بهتر از دراپ باکس جایی دیگه هم باشه . بدون محدودیت و همراه با لینک مستقیم. بعضی وقتا به IP ایران گیر میده و توی دانلود منیجر مشکل پیش میاد ولی بازم بهتر از گزینه های دیگس
    از دوستان اگه کسی هاست شخصی داره بزاره اونجا تا بقیه دانلود کنن


    بازم مرسی

  15. #15

    نقل قول: [آموزش] آموزش تصویری کامل پیکر بندی سیستم , دانلود و نصب Android Studio از ابتدا تا شروع بر

    لینک مستقیم همه پارت ها در یک فایل خدمت همه برنامه نویسان اندروید
    from filegir
    http://goo.gl/dDK9bo



    from d-h.st
    http://d-h.st/eTi

  16. #16

    نقل قول: [آموزش] آموزش تصویری کامل پیکر بندی سیستم , دانلود و نصب Android Studio از ابتدا تا شروع بر

    با سلام و تشکر از فیلم لطفا ابزار های مورد نیاز استفاده شده در آموزش رو جهت دانلود بزارید

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار slr560
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    868

    نقل قول: [آموزش] آموزش تصویری کامل پیکر بندی سیستم , دانلود و نصب Android Studio از ابتدا تا شروع بر

    نقل قول نوشته شده توسط Site Admin مشاهده تاپیک
    با سلام و تشکر از فیلم لطفا ابزار های مورد نیاز استفاده شده در آموزش رو جهت دانلود بزارید
    توی فیلم توضیح دادم دوست عزیز از کجا دانلود کنید.

  18. #18
    مدیر بخش آواتار dasssnj
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    Esfahan
    پست
    1,022

    نقل قول: [آموزش] آموزش تصویری کامل پیکر بندی سیستم , دانلود و نصب Android Studio از ابتدا تا شروع بر

    از اینجا می تونید راحت و بدون نیاز به فی****بشکن دانلود کنید

    http://p30download.com/fa/entry/45668/


    توضیحات هم داره ....

    Write Once, Run Anywhere

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار o0o0okay
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    رشت
    پست
    220

    نقل قول: [آموزش] آموزش تصویری کامل پیکر بندی سیستم , دانلود و نصب Android Studio از ابتدا تا شروع بر

    سلام استاد slr560
    من فیلم اموزشی رو هنوز دانلود نکردم، اما جای تشکر داره که بچه هارو بسمت Android Studio سوق میدید.
    سوالی که داشتم اینه که درمورد مباحث پیشرفته تر درمورد اندروید استودیو هم می پردازید؟ مثلا من به شخصه موقع کار با دیتابیس اماده در اندروید استودیو بمشکل بر می خوردم، یا خیلی برنامها موقع ایمپورت کردن بمشکل بر میخوره، یا مشکلاتی که با
    gradle پیش میاد.
    ببخشید یکم بحث زیاد شد، ولی چون دیدم شما جز کسانی هستید که کم و بیش با اندروید استودیو کار کردید و اطلاعات خوبی دارید از فرصت استفاده کردم و سوالمو مطرح کردم.
    ایا موارد بالا ها مد نظرتون هست؟


  20. #20
    کاربر دائمی آواتار slr560
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    868

    نقل قول: [آموزش] آموزش تصویری کامل پیکر بندی سیستم , دانلود و نصب Android Studio از ابتدا تا شروع بر

    نقل قول نوشته شده توسط o0o0okay مشاهده تاپیک
    سلام استاد slr560
    من فیلم اموزشی رو هنوز دانلود نکردم، اما جای تشکر داره که بچه هارو بسمت Android Studio سوق میدید.
    سوالی که داشتم اینه که درمورد مباحث پیشرفته تر درمورد اندروید استودیو هم می پردازید؟ مثلا من به شخصه موقع کار با دیتابیس اماده در اندروید استودیو بمشکل بر می خوردم، یا خیلی برنامها موقع ایمپورت کردن بمشکل بر میخوره، یا مشکلاتی که با
    gradle پیش میاد.
    ببخشید یکم بحث زیاد شد، ولی چون دیدم شما جز کسانی هستید که کم و بیش با اندروید استودیو کار کردید و اطلاعات خوبی دارید از فرصت استفاده کردم و سوالمو مطرح کردم.
    ایا موارد بالا ها مد نظرتون هست؟

    والا من در حد استاد نیستم . خیلی از دوستان دانششون از من بیشتره . به هر حال ممنون
    در رابطه با سوالتون هم باید بگم در آینده وقت کنم یه فیلم آموزشی برای ایمپورت کردن کتابخونه میسازم و میزارم برای دانلود. واقعیتش با دیتابیس آماده تا حالا کار نکردم و نمیدونم دقیقا مراحلشو. ولی دیتابیس معمولی رو بلدم.
    برای همین فعلا چیزایی که بچه ها توش مشکل دارن رو توی اولویت قرار میدم .

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار o0o0okay
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    رشت
    پست
    220

    نقل قول: [آموزش] آموزش تصویری کامل پیکر بندی سیستم , دانلود و نصب Android Studio از ابتدا تا شروع بر

    نقل قول نوشته شده توسط slr560 مشاهده تاپیک
    والا من در حد استاد نیستم . خیلی از دوستان دانششون از من بیشتره . به هر حال ممنون
    در رابطه با سوالتون هم باید بگم در آینده وقت کنم یه فیلم آموزشی برای ایمپورت کردن کتابخونه میسازم و میزارم برای دانلود. واقعیتش با دیتابیس آماده تا حالا کار نکردم و نمیدونم دقیقا مراحلشو. ولی دیتابیس معمولی رو بلدم.
    برای همین فعلا چیزایی که بچه ها توش مشکل دارن رو توی اولویت قرار میدم .
    شما لطف دارید، بهرحال هرکسی دانششو به دیگران انتقال بده و در بحث ها شرکت بکنه، میشه استاد. پس در اون شکی نیست، شکست نفسی نکنید.
    درست الویت با سوالات مقدماتی تره، راجب بحث ایمپورت کردن هم ممنونم. جز الویتهای اول قرارش بدید
    با تشکر فراوان استاد slr560

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار badname
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    زیر آسمون آبی
    پست
    327

    نقل قول: [آموزش] آموزش تصویری کامل پیکر بندی سیستم , دانلود و نصب Android Studio از ابتدا تا شروع بر

    ممنون آموزش خوبی بود
    ولی من یه مشکل دارم همه این کارهارو انجام داد ولی وقتی استدیو را اجرا میکنم با خطا روبرو میشم ، کسی میدونه داستان چیه

    error lunching android studio

    "Error Invoking main method"

    اینم ورژن استدیو : android-studio-bundle-135.1641136

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار slr560
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    868

    نقل قول: [آموزش] آموزش تصویری کامل پیکر بندی سیستم , دانلود و نصب Android Studio از ابتدا تا شروع بر

    نقل قول نوشته شده توسط badname مشاهده تاپیک
    ممنون آموزش خوبی بود
    ولی من یه مشکل دارم همه این کارهارو انجام داد ولی وقتی استدیو را اجرا میکنم با خطا روبرو میشم ، کسی میدونه داستان چیه

    error lunching android studio

    "Error Invoking main method"

    اینم ورژن استدیو : android-studio-bundle-135.1641136
    توی فیلم توضیح دادم که همیشه SDK و Android Studio رو جداگونه دانلود کنید که باعث مشکلات بعدی نشه
    این ارور دلایل زیادی داره . 2تاش که رایج هست اینان:
    1 - شما از قبل ورژن قدیمی اندروید استادیو رو نصب دارید و حالا وقتی ورژن 1 رو نصب میکنید ورژن Gradle مشکل واسش پیش میاد و ارورای اینجوری میده.
    راه حل: کل ورژن قبلی اندروید استادیو با تمام رجیستر ها و کانفیک های که انجام دادید رو پاک کنید . همینطور ورژن جدید . پوشه های کانفیک اندروید استادیو توی MyDocument و درایو C قرار داره و بعدش فایل exe ورژن 1 اندروید استادیو رو نصب کن

    2- احتمال داره اون پروژه ای که میخواین بازش کنید رو با اندروید استادیو قدیمی و ورژن قدیمی Gradle نوشته باشید و حالا توی این ورژن جدید اندروید استادیو به ورژن گردل گیر میده و Build نمیکنه .
    راه حل: با برنامه Notepad++ فایل gradle.build رو که داخل پوشه پروژت هست باز کن و طبق داکیومنت زیر و ورژن گردلی که روی سیستم داری اونو ادیت کن
    http://tools.android.com/tech-docs/n...-compatibility

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار badname
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    زیر آسمون آبی
    پست
    327

    نقل قول: [آموزش] آموزش تصویری کامل پیکر بندی سیستم , دانلود و نصب Android Studio از ابتدا تا شروع بر

    نقل قول نوشته شده توسط slr560 مشاهده تاپیک
    توی فیلم توضیح دادم که همیشه SDK و Android Studio رو جداگونه دانلود کنید که باعث مشکلات بعدی نشه
    این ارور دلایل زیادی داره . 2تاش که رایج هست اینان:
    1 - شما از قبل ورژن قدیمی اندروید استادیو رو نصب دارید و حالا وقتی ورژن 1 رو نصب میکنید ورژن Gradle مشکل واسش پیش میاد و ارورای اینجوری میده.
    راه حل: کل ورژن قبلی اندروید استادیو با تمام رجیستر ها و کانفیک های که انجام دادید رو پاک کنید . همینطور ورژن جدید . پوشه های کانفیک اندروید استادیو توی MyDocument و درایو C قرار داره و بعدش فایل exe ورژن 1 اندروید استادیو رو نصب کن

    2- احتمال داره اون پروژه ای که میخواین بازش کنید رو با اندروید استادیو قدیمی و ورژن قدیمی Gradle نوشته باشید و حالا توی این ورژن جدید اندروید استادیو به ورژن گردل گیر میده و Build نمیکنه .
    راه حل: با برنامه Notepad++ فایل gradle.build رو که داخل پوشه پروژت هست باز کن و طبق داکیومنت زیر و ورژن گردلی که روی سیستم داری اونو ادیت کن
    http://tools.android.com/tech-docs/n...-compatibility
    سلام
    نه از قبل نداشتم قبلا Eclipse استفاده میکردم

    کلا باز نمیشه برنامه به مراحل انتخاب پروژه برسم

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار slr560
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    868

    نقل قول: [آموزش] آموزش تصویری کامل پیکر بندی سیستم , دانلود و نصب Android Studio از ابتدا تا شروع بر

    نقل قول نوشته شده توسط badname مشاهده تاپیک
    سلام
    نه از قبل نداشتم قبلا Eclipse استفاده میکردم

    کلا باز نمیشه برنامه به مراحل انتخاب پروژه برسم
    SDK ورژن 24 نصب کردید یا ورژن قدیمیه؟ آخرین SDK رو نصب کنید
    envirement های JAVA_HOME و ANDROID_HOME رو مقدار دادید؟ توی متغییر path قرار دادیدشون؟
    قبل از new زدن پروژه توی اندروید استادیو تظیمات آدرس SDK و JDK رو set کردید؟ توی فیلم اینو توضیح دادم

  26. #26
    کاربر دائمی آواتار badname
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    زیر آسمون آبی
    پست
    327

    نقل قول: [آموزش] آموزش تصویری کامل پیکر بندی سیستم , دانلود و نصب Android Studio از ابتدا تا شروع بر

    نقل قول نوشته شده توسط slr560 مشاهده تاپیک
    SDK ورژن 24 نصب کردید یا ورژن قدیمیه؟ آخرین SDK رو نصب کنید
    envirement های JAVA_HOME و ANDROID_HOME رو مقدار دادید؟ توی متغییر path قرار دادیدشون؟
    قبل از new زدن پروژه توی اندروید استادیو تظیمات آدرس SDK و JDK رو set کردید؟ توی فیلم اینو توضیح دادم
    آخرین SDK
    بله آموزشتون رو مو به مو اجرا کردم ، الان متوجه شدم java آپدیت های جدید رو تشخیص نمیداده (معمولا خودش آپ میشد) دارم نسخه جدید رو دانلود میکنم ایشالا که حل شه تو گوگل هم زیاد جستجو کردم این مشکل جایی گزارش نشده احتمالا از همین باشه

  27. #27
    کاربر دائمی آواتار slr560
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    868

    نقل قول: [آموزش] آموزش تصویری کامل پیکر بندی سیستم , دانلود و نصب Android Studio از ابتدا تا شروع بر

    نقل قول نوشته شده توسط badname مشاهده تاپیک
    آخرین SDK
    بله آموزشتون رو مو به مو اجرا کردم ، الان متوجه شدم java آپدیت های جدید رو تشخیص نمیداده (معمولا خودش آپ میشد) دارم نسخه جدید رو دانلود میکنم ایشالا که حل شه تو گوگل هم زیاد جستجو کردم این مشکل جایی گزارش نشده احتمالا از همین باشه
    والا من فکر نمیکنم از آپدیت جاوا باشه. بیشتر مشکل gradle هست این. به هر حال جوابشم به من بگید

  28. #28
    کاربر دائمی آواتار badname
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    زیر آسمون آبی
    پست
    327

    نقل قول: [آموزش] آموزش تصویری کامل پیکر بندی سیستم , دانلود و نصب Android Studio از ابتدا تا شروع بر

    شما که
    gradle
    نصب نکردید ، گفتید خودش بصورت داخلی داره این نسخه
    ولی در هر صورت من دارم ش ، نصبه ورژن 1.6
    باشه فعلا که پاسخی براش پیدا نکردم

  29. #29
    کاربر دائمی آواتار slr560
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    868

    نقل قول: [آموزش] آموزش تصویری کامل پیکر بندی سیستم , دانلود و نصب Android Studio از ابتدا تا شروع بر

    نقل قول نوشته شده توسط badname مشاهده تاپیک
    شما که
    gradle
    نصب نکردید ، گفتید خودش بصورت داخلی داره این نسخه
    ولی در هر صورت من دارم ش ، نصبه ورژن 1.6
    باشه فعلا که پاسخی براش پیدا نکردم
    پروژه هایی که با خود ورژن 1 ساخته میشه دانلود گردل نمیخواد . چون گردل 2.2.1 داخل خوده اندروید استادیو هست. ولی پروژه هایی که از گردل های پایین تر استفاده میکنه باید دستی دانلود کنید
    واسه مشکل شما هم من نگفتم مشکل دانلود کردن gradle هست!! گفتم مشکل خوده گردل هست که یا build نمیشه یا آدرس های سیستمتون درست آدرس دهی نشده

  30. #30
    کاربر دائمی آواتار badname
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    زیر آسمون آبی
    پست
    327

    نقل قول: [آموزش] آموزش تصویری کامل پیکر بندی سیستم , دانلود و نصب Android Studio از ابتدا تا شروع بر

    من اینو درست نکنم امشب نمیخوابم

  31. #31
    کاربر دائمی آواتار slr560
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    868

    نقل قول: [آموزش] آموزش تصویری کامل پیکر بندی سیستم , دانلود و نصب Android Studio از ابتدا تا شروع بر

    نقل قول نوشته شده توسط badname مشاهده تاپیک
    من اینو درست نکنم امشب نمیخوابم
    خوبه که همیشه خودتونو درگیر مشکل میکنید. من خودم اون اولا 1 هفته خواب نداشتم
    تا آخر کامل یاد گرفتم . Intellij خیلی گسترده و پیشرفتس. من اینو خیلی بهتر از IDE های دیگه میدونم . حتی Visual Studio

  32. #32
    کاربر دائمی آواتار badname
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    زیر آسمون آبی
    پست
    327

    نقل قول: [آموزش] آموزش تصویری کامل پیکر بندی سیستم , دانلود و نصب Android Studio از ابتدا تا شروع بر

    خب مشکل حل شد
    یه پیشنهاد اگه از این برنامه های cleaner برای پاک کردن فایل های اضافی دارید خودش اضافیه پاکش کنید.
    من آخرین ورژن JDK گرفتم نصب کردم دوباره محل جدیدش رو تو
    envirement وارد کردم بعد studio رو باز کردم ..... مثل هلو باز شد.
    (احتمال میدم اون برنامه cleaner به فایل های جاوای سیستمیم آسیب زده بود، چون قبلا یسری مشکلاتم درست کرده بود مثلا brwoser ها دیگه کش ، کوکی و پسوردا یادشون میرفت) به هر حال حل شد.
    حالا دنبال اینم که اگه بشه autoupdate اول برنامه های bundle شده هم disable کنم ...
    اگه شد خبرشو میدم

  33. #33
    [younes]
    مهمان

    نقل قول: [آموزش] آموزش تصویری کامل پیکر بندی سیستم , دانلود و نصب Android Studio از ابتدا تا شروع بر

    اندروید استادیو برای اجرای دستگاه مجازی نیاز به vm داره .ولی من نمیتونم KVM رو نصب و config کنم همش به مشکل میخوره با virtual box میشه راهش انداخت؟

    centos 7
    Android studio 1.0
    JDK 1.8.0_25

  34. #34
    کاربر دائمی آواتار slr560
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    868

    نقل قول: [آموزش] آموزش تصویری کامل پیکر بندی سیستم , دانلود و نصب Android Studio از ابتدا تا شروع بر

    نقل قول نوشته شده توسط [younes] مشاهده تاپیک
    اندروید استادیو برای اجرای دستگاه مجازی نیاز به vm داره .ولی من نمیتونم KVM رو نصب و config کنم همش به مشکل میخوره با virtual box میشه راهش انداخت؟

    centos 7
    Android studio 1.0
    JDK 1.8.0_25
    اجرای امولاتور اصلی اندروید کاری به Virtual Box نداره . Virtual Box موقعی نیاز هست که از Genymotion استفاده کنی

  35. #35
    کاربر دائمی آواتار o0o0okay
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    رشت
    پست
    220

    نقل قول: [آموزش] آموزش تصویری کامل پیکر بندی سیستم , دانلود و نصب Android Studio از ابتدا تا شروع بر

    نسخه کامل Android SDK شامل تمام نسخه های ابزارها، ماژول ها، نمونه کدها، اسناد و مطعلقات آن تا تاریخ 13 آذر 1393

    Link Download Android SDK
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  36. #36

    نقل قول: [آموزش] آموزش تصویری کامل پیکر بندی سیستم , دانلود و نصب Android Studio از ابتدا تا شروع بر

    درود بر مهندس slr560
    ممنون بابت آموزشتون. درخواستی داشتم: میشه در مورد Gradle یه توضیح نسبتا کاملی بدین؟ چند تا پروژه داخل GitHub دیدم که نیاز به Gradle دارن و من هیچی در موردش و نحوه استفاده ازش نمیدونم. ممنون میشم اگه راهنمایی کنید و یا منبعی معرفی کنید که مطالعش کنم
    سپاس
    آخرین ویرایش به وسیله ehsan2883 : چهارشنبه 26 آذر 1393 در 01:49 صبح

  37. #37

    نقل قول: [آموزش] آموزش تصویری کامل پیکر بندی سیستم , دانلود و نصب Android Studio از ابتدا تا شروع بر

    نقل قول نوشته شده توسط slr560 مشاهده تاپیک
    اجرای امولاتور اصلی اندروید کاری به Virtual Box نداره . Virtual Box موقعی نیاز هست که از Genymotion استفاده کنی
    میشه sdk که تو سایت ehsanavr هست به جای sdk که از google دانلود کردید معرفی کنم یا نه؟

  38. #38

    نقل قول: [آموزش] آموزش تصویری کامل پیکر بندی سیستم , دانلود و نصب Android Studio از ابتدا تا شروع بر

    سلام

    توی فیلم یه قسمتی هست از پوشه new folder یه سری فایل مربوط به sdk هست که کپیشون میکنید و میگید overwrite میشن رو فایل های قبلی!

    از کجا دانلودشون کردید؟! تصویر زیرو میگم!

    http://s4.picofile.com/file/8162570292/Untitled3.png


    من همه مراحل مثل توضیحاتتون انجام دادم ولی درست نشد و sdk غیر فعاله!

    http://s4.picofile.com/file/8162569050/Untitled1.png

  39. #39

    نقل قول: [آموزش] آموزش تصویری کامل پیکر بندی سیستم , دانلود و نصب Android Studio از ابتدا تا شروع بر

    من روی این لینک کلیک میکردم منو میبرد به این صفحه و دانلود نمیشد!

    http://s4.picofile.com/file/8162585826/Untitled4.png

    بعدش راست کلیک save as link رو زدم شروع کرده به دانلود !


    Android Sdk -r24-.0.2-windows.Zip

  40. #40
    کاربر دائمی آواتار slr560
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    868

    نقل قول: [آموزش] آموزش تصویری کامل پیکر بندی سیستم , دانلود و نصب Android Studio از ابتدا تا شروع بر

    نقل قول نوشته شده توسط فاطمه وطن دوست مشاهده تاپیک
    من روی این لینک کلیک میکردم منو میبرد به این صفحه و دانلود نمیشد!

    http://s4.picofile.com/file/8162585826/Untitled4.png

    بعدش راست کلیک save as link رو زدم شروع کرده به دانلود !


    Android Sdk -r24-.0.2-windows.Zip
    اول اینکه سعی کنید نسخه .exe اس دی کا رو نصب کنید . چون کارو خیلی راحت میکنه . مسیر پیشفرضشم که مشخصه
    واسه این نمیشناسه که یا شما Envirement ها تنظیم نکردی یا اینکه آدرس اشتباه دادی
    اگه از نسخه .exe اس دی کا استفاده کنی خودش میدونه کجا فایل ها رو بریزه . مسیر پیش فرض SDK هم اینه همیشه:
    C:\Users\xxx\AppData\Local\Android\android-sdk

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. آموزش تصویری کامل CSS , CSS3 به زبان فارسی
    نوشته شده توسط learningtv.i در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 12
    آخرین پست: جمعه 30 بهمن 1394, 10:27 صبح
  2. درخواست آموزش نصب Android Studio Bundle 1.0
    نوشته شده توسط Lulzsec در بخش Android Studio
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 21 آذر 1393, 09:29 صبح
  3. درخواست آموزش نصب و پیکر بندی php mysql و apache
    نوشته شده توسط ProgExpert در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 12 مرداد 1392, 14:31 عصر
  4. آموزش راه اندازی کامل کاکتی از نصب تا گرفتن گراف از سیستم ها
    نوشته شده توسط server_2020 در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 30 اردیبهشت 1392, 00:42 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •