نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: جابجايي ايتمها بين دو ليست باكس بدون سلكت

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار swallow.pa
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    توی خونه
    پست
    897

    جابجايي ايتمها بين دو ليست باكس بدون سلكت

    سلام به همه
    دو تا ليست باكس دارم - ليست باكس 1 و 2
    حالا مثلا 10 تا ايتم ليست باكس 1 داره مي خوام همه اونها رو به ليست باكس 2 انتقال بدم و ليست باكس 1 همه حذف بشن اين قضيه رو مي خوام بدون سلكت باشه چطوري ميشه
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار En_MK
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    288

    نقل قول: جابجايي ايتمها بين دو ليست باكس بدون سلكت

    سلام
    با یه حلقه for به تعداد row هایی که در list box است value وdisplay memeber را بخونید و به listbox2 اضافه کنید بعد از اضافه کردن row ها را پاک کنید

    مثال

    for (int x = 1; x <= 50; x++)
    {
    listBox2.Items.Add( x.ToString());
    }
    listBox1.Items.Clear();

    آخرین ویرایش به وسیله En_MK : شنبه 29 آذر 1393 در 17:48 عصر

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار shahryari
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    آذربايجان
    سن
    40
    پست
    1,237

    نقل قول: جابجايي ايتمها بين دو ليست باكس بدون سلكت

            For i As Integer = 0 To ListBox1.Items.Count - 1
    ListBox2.Items.Add(ListBox1.Items(i))
    Next
    ListBox1.Items.Clear()

تاپیک های مشابه

  1. چك كردن بين دو ليست باكس و حذف ايتم هاي تكراري
    نوشته شده توسط karim orooji در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 23 دی 1388, 19:02 عصر
  2. سوال: سوال درباره‌ي ديتابيس : نمايش اطلاعات در ليست‌باكس
    نوشته شده توسط mehdi_7070 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 20 تیر 1387, 12:14 عصر
  3. سوال: راست به چپ در ستونهاي ليست باكس
    نوشته شده توسط ehsan_y در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 25 خرداد 1387, 08:50 صبح
  4. سوال: انتقال ليست باكس به فايل
    نوشته شده توسط moin54 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 9
    آخرین پست: پنج شنبه 09 خرداد 1387, 07:09 صبح
  5. سوال: چطور در برنامه ميتوانم به صورت ديناميك يك ليست باكس را پر كنم؟
    نوشته شده توسط C#‎_web در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 31 اردیبهشت 1387, 01:15 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •