نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: گرفتن نام قدیم و جدید فایل ها از اکسل؟!

  1. #1

    گرفتن نام قدیم و جدید فایل ها از اکسل؟!

    با سلام

    اولا اگر این مبحث جایی توی این سایت بحث شده ممنون میشم لینکشو بذارید من هرچی گشتم نتونستم پیدا کنم.

    من میخوام برنامه ای بنویسم که دو ستون از اکسل یا تکست بگیره و فایل هایی که نامشون در ستون اول هست رو به ستون دوم تغییر بده مثلا:
    نام قدیم نام جدید
    old1.jpg new1.jpg
    old2.jpg new2.jpg
    old3.jpg new3.jpg
    میخوام فایل هایی که اسمشون old1.jpg و old2.jpg و old3.jpg هست رو به new1.jpg و new2.jpg و new3.jpg تغییر بده

    با تشکر از تمامی اساتید.

  2. #2

    نقل قول: گرفتن نام قدیم و جدید فایل ها از اکسل؟!

    مشکل من در ورود اطلاعات از text tab delimited یا excel و خواندن خط به خط اونه....

  3. #3

    نقل قول: گرفتن نام قدیم و جدید فایل ها از اکسل؟!

    نقل قول نوشته شده توسط babahooman مشاهده تاپیک
    با سلام

    اولا اگر این مبحث جایی توی این سایت بحث شده ممنون میشم لینکشو بذارید من هرچی گشتم نتونستم پیدا کنم.

    من میخوام برنامه ای بنویسم که دو ستون از اکسل یا تکست بگیره و فایل هایی که نامشون در ستون اول هست رو به ستون دوم تغییر بده مثلا:
    نام قدیم نام جدید
    old1.jpg new1.jpg
    old2.jpg new2.jpg
    old3.jpg new3.jpg
    میخوام فایل هایی که اسمشون old1.jpg و old2.jpg و old3.jpg هست رو به new1.jpg و new2.jpg و new3.jpg تغییر بده

    با تشکر از تمامی اساتید.
    قطعه کد زیر رو نوشتم ولی جواب نمیده کجاش رو اشتباه کردم؟

    using System;
    using System.Windows.Forms;
    using Excel = Microsoft.Office.Interop.Excel;
    using System.IO;


    namespace WindowsFormsApplication1
    {
    public partial class Form1 : Form
    {
    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    }


    private void releaseObject(object obj)
    {
    try
    {
    System.Runtime.InteropServices.Marshal.ReleaseComO bject(obj);
    obj = null;
    }
    catch (Exception ex)
    {
    obj = null;
    MessageBox.Show("Unable to release the Object " + ex.ToString());
    }
    finally
    {
    GC.Collect();
    }
    }




    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    Excel.Application xlApp = new Excel.Application();
    Excel.Workbook xlWorkBook;
    Excel.Worksheet xlWorkSheet;
    Excel.Range range;
    xlWorkBook = xlApp.Workbooks.Open(Application.StartupPath + "\\Book1.xlsx", 0, true, 5, "", "", true, Microsoft.Office.Interop.Excel.XlPlatform.xlWindow s, "\t", false, false, 0, true, 1, 0);
    xlWorkSheet = (Excel.Worksheet)xlWorkBook.Worksheets.get_Item(1) ;


    range = xlWorkSheet.UsedRange;


    for (int columnCounter = 1; columnCounter <= range.Columns.Count; columnCounter++)
    {
    this.dataGridView1.Columns.Add(xlWorkSheet.Cells[1, columnCounter].Value2, xlWorkSheet.Cells[1, columnCounter].Value2);
    }
    //get the value of each excel cell and put into this variable
    string str;
    //Loop counters
    int rowCounter = 0;
    int columnCounter2 = 0;


    for (rowCounter = 2; rowCounter <= range.Rows.Count; rowCounter++)
    {
    //Create a new row into the datagridview
    this.dataGridView1.Rows.Add();
    for (columnCounter2 = 1; columnCounter2 <= range.Columns.Count; columnCounter2++)
    {
    str = Convert.ToString((range.Cells[rowCounter, columnCounter2] as Excel.Range).Value2);
    //add the value of excel file into the new row
    this.dataGridView1.Rows[rowCounter - 2].Cells[columnCounter2 - 1].Value = str;
    }
    }
    xlWorkBook.Close(true, null, null);
    xlApp.Quit();


    releaseObject(xlWorkSheet);
    releaseObject(xlWorkBook);
    releaseObject(xlApp);
    }


    private void button2_Click(object sender, EventArgs e)
    {


    for (int i = 1; i < dataGridView1.RowCount; i++)
    {
    try
    {


    File.Move(dataGridView1[0,i] + ".jpg", dataGridView1[1, i].Value.ToString() + ".jpg");
    }
    catch (Exception)
    {


    }
    }
    }

    }
    }




تاپیک های مشابه

  1. سوال: نحوه گرفتن نام جدید برای تغییر نام یک فایل
    نوشته شده توسط Sina.iRoid در بخش Java SE : نگارش استاندارد جاوا
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 13 آبان 1393, 14:37 عصر
  2. سوال: گرفتن نام تمام فایل های اجرایی در دسکتاپ
    نوشته شده توسط Iman_1365 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 22 اسفند 1390, 13:40 عصر
  3. سوال: گرفتن نام فایل
    نوشته شده توسط shytonak در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 21 بهمن 1387, 12:31 عصر
  4. نیاز به OCX برای کار با FTP و گرفتن نام فایل های یه پوشه...
    نوشته شده توسط St4r-S4t در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 07 اسفند 1384, 13:55 عصر
  5. گرفتن نام سرور sql server از فایل ؟
    نوشته شده توسط mahdi939 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 05 خرداد 1384, 10:45 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •