نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: علامت [ ] در سی شارپ مشخص کننده چیست؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار c0mmander
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    خونمون D:
    پست
    563

    علامت [ ] در سی شارپ مشخص کننده چیست؟

    سلام

    من در فهمیدن معنی [ ] این دستور ها مشکل دارم:

    در استفاده از api سیستم:

    [DllImport("user32", CharSet = CharSet.Auto)]


    یا بعد از کلاس در تعریف ساختمان:

    [StructLayout(LayoutKind.Sequential)]


    به صورت کلی معنی این دستور ها رو متوجه نمیشم و کاربرد [ ] رو هم نمیدونم چیه .
    اگر مدیر بخش تاپیک رو حذف نکنه و دوستان اساتید راهنمایی کنن یک دنیا ممنونتون میشم :)

  2. #2

    نقل قول: علامت [ ] در سی شارپ مشخص کننده چیست؟

    عملگر [ ] در #C برای دو منظور به کار گرفته میشه.

    1- برای تعریف و اندیس دهی به آرایه:

    string[] str = new string[5];
    str[3]="Sample Text";

    2- برای تعریف کردن Attribute برای کلاس، پروپرتی و متد:


    [Description("This is a method")]
    public void mtd()
    {
    }

    منبع: MSDN
    دانلود حسابخانه مانی، برنامه مدیریت درآمد و هزینه رایگان

    هر آنچه که هستیم، نتیجه افکاریست که در گذشته داشته ایم. (بودا)
    واحد فاصله «متر» نیست، «اشتیاق» است. اگر مشتاقش باشی حتی يک قدم هم فاصله ای دور است.

    رنگ رنگی | آموزش

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار c0mmander
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    خونمون D:
    پست
    563

    نقل قول: علامت [ ] در سی شارپ مشخص کننده چیست؟

    نقل قول نوشته شده توسط Mani_rf مشاهده تاپیک
    عملگر [ ] در #C برای دو منظور به کار گرفته میشه.
    [/CSHARP]
    2- برای تعریف کردن Attribute برای کلاس، پروپرتی و متد:


    [Description("This is a method")]
    public void mtd()
    {
    }

    منبع: MSDN
    خیلی ممنونم..
    میشه کمی بیشتر در مورد تعریف صفات توضیح بدید؟

    چطوری میشه که یک صفت دلخواه رو ایجاد کرد؟ و فرق بین Description وDescriptionAttribute چیه؟

تاپیک های مشابه

  1. سوال: ایجاد یک ستون در DataGridView که مشخص کننده شماره ردیف باشه
    نوشته شده توسط sahel65 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 31 تیر 1392, 20:04 عصر
  2. مبتدی: فرق بین سی شارپ و ویژوال سی شارپ و سی شارپ دات نت چیست؟
    نوشته شده توسط ro-programing در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 15 دی 1391, 22:28 عصر
  3. پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 26 آبان 1390, 22:04 عصر
  4. مشخص کننده زبان برنامه نویسی یک برنامه
    نوشته شده توسط ali_md110 در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 12 اردیبهشت 1387, 12:28 عصر
  5. تازه های سی شارپ 2 چیست؟
    نوشته شده توسط amirhossein1360 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 13 خرداد 1383, 16:09 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •