نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: ست کردن عکس تعداد زیادی picturebox

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    257

    ست کردن عکس تعداد زیادی picturebox

    سلام به همه دوستان عزیز
    یک فرم دارم که توش تعداد زیادی picturebox داره. این picturebox ها رو اینجوری نام گذاری کردم: pb1, pb2, pb3 و.... . میخوام توی لود فرمم به همه این picturebox ها یک عکس اختصاص بدم. ولی نمیخوام بصورت تک تک اینکارو بکنم. بلکه میخوام توی یک حلقه for اینکارو بکنم. اگر یک شرط برقرار بود عکس شماره یک و اگر برقرار نبود، عکس شماره دو رو قرار بدم. مشکل اصلی من اینه که نمیدونم چطوری باید اندیس picturebox ها رو اضافه کنم. یعنی pb[i] رو نمیتونم پیدا کنم.
    تقریبا یه همچین چیزی میخوام:

    for (i=1;i++)
    }
    if (condition)
    pb(i).image = x
    else
    pb(i).image = y
    {

    امیدوارم منظورمو درست بیان کرده باشم
    از دوستانی که کمک میکنن پیشاپیش تشکر میکنم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار حسین.کاظمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    Microsoft Visual Studio
    پست
    652

    نقل قول: ست کردن عکس تعداد زیادی picturebox

    سلام
    اگر درست متوجه منظورتون شده باشم میخایی با استفاده از یه حلقه تو رویداد load یک فرم براساس شروط مختلف عکس ها را نشون بده.
    خب اگر شرط داره چرا از دستور swich استفاده نمیکنی راحترم هست
    موفق باشی

  3. #3
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,181

    نقل قول: ست کردن عکس تعداد زیادی picturebox

    یه کار که می تونی بکنی اینه یه آرایه از پیچکر باکسات بساز از اون استفاده کن
     PictureBox[] pic = { p1, p2, p3 };
    for (int i = 0; i < pic.Length; i++)
    {
    ///دستوراتت
    }

  4. #4
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: ست کردن عکس تعداد زیادی picturebox

    سلام.
    دوست من بارها پاسخ داده شده! لطفا جستجو کنید:

    PictureBox pb(int index)
    {
    return (PictureBox)this.Controls.Find("pb"+index.ToString ()).First();
    }
    //...
    for(int i=1;i<5;i++)
    pb(i).Image=condition?x:y;
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    257

    نقل قول: ست کردن عکس تعداد زیادی picturebox

    نقل قول نوشته شده توسط Ho3einAlone مشاهده تاپیک
    سلام
    اگر درست متوجه منظورتون شده باشم میخایی با استفاده از یه حلقه تو رویداد load یک فرم براساس شروط مختلف عکس ها را نشون بده.
    خب اگر شرط داره چرا از دستور swich استفاده نمیکنی راحترم هست
    موفق باشی

    چیزی برای گفتن ندارم. فقط یکبار دیگه سوالم رو بخونین بی زحمت.
    ممنون

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    257

    نقل قول: ست کردن عکس تعداد زیادی picturebox

    نقل قول نوشته شده توسط rezafatehy مشاهده تاپیک
    یه کار که می تونی بکنی اینه یه آرایه از پیچکر باکسات بساز از اون استفاده کن
     PictureBox[] pic = { p1, p2, p3 };
    for (int i = 0; i < pic.Length; i++)
    {
    ///دستوراتت
    }
    ممنون از لطف شما دوست عزیز. ولی این راه یه مشکلی که داره اینه که تمام اتومات نیست یعنی هر picturebox که به فرم اضافه میشه باید اسمشو به ارایه اضافه کنیم.

    نقل قول نوشته شده توسط مهرداد صفا مشاهده تاپیک
    سلام.
    دوست من بارها پاسخ داده شده! لطفا جستجو کنید:

    PictureBox pb(int index)
    {
    return (PictureBox)this.Controls.Find("pb"+index.ToString ()).First();
    }
    //...
    for(int i=1;i<5;i++)
    pb(i).Image=condition?x:y;
    سلام دوست عزیز. خیلی ممنون از راه حل خوبتون. البته چون کارم خیلی گیر بود، قبل از اینکه جوابتون به دستم برسه یه راه حل به شکل زیر پیدا کرده بودم. البته تقریبا شبیه به همینه ولی میزارم شاید به درد کسی بخوره

    string PicName = string.Empty;
    for (int i = 1; i <= n; i++)
    {
    PicName = "PB" + (i).ToString();
    PictureBox mypb = (PictureBox)this.Parent.Controls.Find(PicName, true)[0];
    if (status[i] == true)
    {
    mypb.Image = myimage;
    }
    }

    البته در اینجا n قبلا مقداردهی شده
    موفق باشید

تاپیک های مشابه

  1. ذخیره کردن عکس از داخل PictureBox
    نوشته شده توسط mahdi_armed در بخش C#‎‎
    پاسخ: 15
    آخرین پست: چهارشنبه 23 اسفند 1391, 23:29 عصر
  2. ذخیره کردن تعداد زیادی عکس
    نوشته شده توسط raminIT در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 08 آبان 1390, 11:28 صبح
  3. کار کردن با تعداد زیادی textbox در یک فرم
    نوشته شده توسط Mahdi_20 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 01 بهمن 1389, 23:00 عصر
  4. بروز رسانی تعداد زیادی از رکوردها بدون قفل کردن بانک
    نوشته شده توسط Mohammadi_F در بخش SQL Server
    پاسخ: 22
    آخرین پست: دوشنبه 14 اسفند 1385, 16:37 عصر
  5. خالی کردن تعداد زیادی Edit
    نوشته شده توسط parhizkar2000 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 11
    آخرین پست: دوشنبه 02 خرداد 1384, 11:14 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •